Четири партии прегърнаха Марешки

Кунева също застана зад кандидата за кмет на Варна
27 окт 2011 17:19,
157
Четири партии прегърнаха Марешки
Снимка: Булфото

Четири политически формации обявиха официално подкрепата си за независимия кандидат за кмет на Варна Веселин Марешки.

Местните организации на РЗС, младежкото СДС, коалиция „Да за Варна” и партия „Общество за нова България” ще пуснат бюлетината с неговия номер.

Председателите на партиите са категорични, че Варна трябва да се управлява по нов начин, оставяйки в миналото статуквото.

Марешки получи подкрепа и от инициативния комитет на кандидата за президент Меглена Кунева и ръководството на НДСВ във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: Веселин Марешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
3
 
4
 
! Отговори
нз преди 12 години
не знам за варненци, ама аз не бих гласувал за селски бек, който ми се хвали, че си купил най-бързата кола в света
111
2
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
За пръв път не гласувах, и съм удовлетворен , че не участвах в този цирк!!
110
5
 
3
 
! Отговори
меки китки преди 12 години
Марешки може да има постройка,но е с негови пари,като е толкова голяма мутра за вас,защо Бойко не го вкара на топло,както направи с повечето си опуненти бе *** не стъпвали на плаж..Кирил Йрданов защо се държеше толкова нервно и размяткаше листите който някой му ги е написал като напаткан..И дали би се вързал на детектора на лъжата както му предложи Марешки.Киро продаде варна,абе какъв Киро бе,няма киро,има ***....И стига с тоя смешна постройка-фитнес,да не ви заведа да видите другите
109
3
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
Варненци да се молят Киро да стане пак кмет, че тежко им на общините, които са с кметове от други сили. Вижте какво се получи, правителство ГЕРБ, президент ГЕРБ.
108
6
 
2
 
! Отговори
стойте си на село преди 12 години
Абе *** като не сте осведомени недейте да лалате така бе...Знаете ли че на плажа с незаконната постройка чадърите,джетовете и всички екстри са на половин цена,повтарям на половин цена..Защо не хулите по Царчето дето си прибра 18 000хиляди декара,вие знаете ли *** какви постройки имат благодарение на меката китка на Киро<вие знаете ли фирмите който правят пътищата в каква схема с общината и безподрешния киро,вие знаете ли какви облаги получава жена му на киро и фирмите и,ади дано разбер
107
2
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 12 години
МАРЕШКИ купуват гласове !!! Какви ги плещиш за Варна, къде е Несебър. Аман от образи като теб. Всички знаят, че Марешки даваше 50 лв. - ставаш му застъпник и му гласуваш. Застъпниците само заради него бяха толкова много. И хитреца ги беше наел от различни хора. Активисти на Марешки пазаруват гласове за варненския Цар Киро...Щото това е варненския цар. Какъвто е нагъл 100% ще си построи временна постройка - луксозна къща над шадравана до общината. Да ходи на фитнес......
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ е зад гърба на К. Йорданов.Нарочно подкрепят такива *** и ренегати, за да ги държат в ръцете си. Само този факт стига, за да разбереш какво представляват новите "спасители" на България.
105
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хей,номер 100!Поне едно от тия хули докажи.Нищо не е вярно.Бил ли си с него,че твърдиш някои работи .Така кесим не се говори.Или и ти си като оня гаден Магарешки.Само глупости говори и се измъква от неудобните въпроси.Защо не отговори на Виктор Николаев от БТВ при деспута с Кирил Йорданов защо е вмъкнал родата си в списъка за общински съветници,а само се опитваше да напада опонента си.Кирил Йорданов си носеше всички доказателства.
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това,че партии са го подкрепили,не означава,че хората ще гласуват за тоя мафиот.Например аз гласувах за Кунева,но нейната подкрепа за Магарешки не ме кара да гласувам за него.Ще гласувам за Кирил Йорданов.Той е аристократ и има визия за кмет,Тоя мафиот има визия за бияч и затворник.Само,за да се отървете от бившия кмет,не гласувайте с наказателен вот.Ще си докараме беля на главата с тоя селянин.Вижте само каква омраза излъчва.
103
1
 
6
 
! Отговори
НЕ ГО ИСКАМ ТОЯ! преди 12 години
ей ***, как може да агитирате за тоя ЧУК ! колко ви плати да "коментирате" и тук ? ами изберете го бе! след като си купи пощата, сега като го направите кмет/недай боже/, ще си построи "временна" къща пред катедралата ! НЕ, НАПРАВО ЩЕ СИ НАПРАВИ КАТЕДРАЛАТА КЪЩА ! може ли да сте толкова прости !
102
2
 
1
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
"Няма кво да се опровергава, има една стара приказка избери познатото зло"Само *** би гласувал по един и същи начин (за един и същи кандидат), като очаква да получи различен резултат
101
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
ГЕРБ купуват гласове !!! Заловени са в Несебър от репортер на БНТ под прикритие, на когото са платили 60 лева да гласува за ГЕРБ и са му обещали още 40 за балотажа ! Четете в Дневник! Същото става в момента и във Варна - в Максуда и Каменар. Активисти на ГЕРБ пазаруват гласове за варненския Цар Киро...
100
2
 
3
 
! Отговори
somebody преди 12 години
до 100----------------------Няма кво да се опровергава, има една стара приказка избери познатото зло
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
97 е абсолютно прав.........за съжаление......Варненци просто няма между какво да избират - и Марешки и Йорданов са пълни *** и ***.....Жалко за Варна и варненци. Бях студентка във Варна преди 15 години - беше страхотен град.....Сега вече не ми се ходи там......
98
8
 
12
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Кирил Йорданов е КОРУМПИРАН и ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ, ПРЕДАТЕЛ, ПИЯНИЦА, *** и НЕКАДЪРНИК !!!Айде някой да ме опровергае, кое от изброените не е вярно !!!
97
2
 
18
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
Съчувствам на варненци, които искат да се отърват от явно червения кмет, НО КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ НАГЛИ *** СА ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ НА АПТЕКИ МАРЕШКИ, си мисля, че той е червен наглец, който ще ви донесе повече беди от сегашния.
96
1
 
5
 
! Отговори
Варненка преди 12 години
Варна избира две тояги или една! По-важното е сега дали ще може да се определи кой от тях ще удари две и кой една......Жалко,че изборите се превърнаха- да грасуваме за по-малкото зло, а не за възможности за града.!
95
2
 
11
 
! Отговори
fw преди 12 години
Не остана избор просто. Марешки е арогантен и елементарен, евтин човек. Кирил е крадец и личност без собствено мнение, и само се върти според интереса си. Как да гласуваш за един от двамата вагабонти? В случая трябва да се избере по-малкото зло, но те са тъждествени ***, и с нищо няма да помогнат на Варна. Ще смучат докато могат и това е.
94
10
 
8
 
! Отговори
Не на Аз преди 12 години
Да, против лъжльото Марешки. +1 за Йорданов
93
1
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
До Омбудсманът К. Пенчев Много моля да се промени закона за местни данъци и такси:Щом не ме водят на адреса на който живея в действителност и нямам право на демократичен глас (оседналост) следва да не плащам такса смет. Да данъка за собственост ще го плащам, но не би следвало да плащам нещо с което държавата е съгласна - не живея там и ме има в списъците и. Те това е демократично-плащаш за нещо което действително си ползваш.Тези избори бяха организирани от МУТРИ и милиционери-Честни ли бяха?