Нова версия на Кама Сутра образова Острова

Защо жените губят интерес? и Как да се отърва от него?
31 окт 2010 09:22,
8
Нова версия на Кама Сутра образова Острова
Снимка: БГНЕС

Във Великобритания пускат нова версия на древната индийска книга Кама Сутра, съобщи ВВС.

Вместо обичайните картинки на физическа близост, читателите вече ще се радват и на текст към снимките.

Книгата ще бъде публикувана през февруари 2011 г. Според нейния автор, индийски учен А.Н.Д. Хаксар, Кама Сутра вече ще служи като ръководство както за мъжете, така и за жените.

Новите глави в изданието ще засегнат теми като "Струва ли си?" , "Кои момичета трябва да се избягват?", "Защо жените губят интерес?" и "Как да се отърва от него? ".

"Кама Сутра се приема като просто една книга за секса, но ако я прочетете внимателно ще видите, че това е книга за живота и социалните отношения между хората", обясни авторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Кама Сутра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
hata joga преди 13 години
na na6iq ostrov ne ni trqbva Kama Sutra.Malko jeni,mnogo ma6kari.Kakvo pravime spored vas? Redime se!Jenite si polu4avat orgazma,dovolni,predovolni!
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кама сутра е измислена от български *** и е гордост за България както други неща са изобретени в България.
6
5
 
2
 
! Отговори
Кабули преди 13 години
Гошо *** си е направо тъпо то!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хайде,хайде,не се оплаквай от липса на интернет в кривунделово ! няма статия без твой коментар.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
то за тези на острова трябва да си е с обяснение !
3
7
 
5
 
! Отговори
А3 преди 13 години
За Борисов трябва всички рисунки да са описвани на стадион защото всички знаем че само мачове гледа от не българските парвенства . А и като знаем че неотбира от чужди езици можем да се досетим че и интернет не ползва . Цветанов не коментирам той е пародия на човешко същество попаднало във власта след жестоко недоразомение
2
6
 
5
 
! Отговори
Ръц Тръц Пръц преди 13 години
Книгата тряжва да се въведе като задължителен предмет за всички ИНЖЕНЕРНИ спецялности . А относно наще управници и диваците за които споменаващ ще четят на англ.език ? Най-големия виц ще е че Боко ел банскию премиер е прочел наръчнико . За него и за крадливия царвул от село Шума Цецо Лажецо ще трябва да се направи спец издание на български с шопски диалект . Добре че Волен вкара Каликка да им покаже нещо по -така на наще абуригени
1
4
 
23
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Много полезна....книга;препоръчвам я на всички които нямат ....интернет,иликабелна телевизия.Най-подходяща е за населението на Кривунделово, Папагалово,Главанаково Простаково,Хвалипръцково и Миндя което намалява поголовно,защото са затруднени...там социалните контакти,поради липса на....фейййззззбук.Препоръчвам я и на всички....дупетати,за да стоят будни напленарните....заседания.(платено съобщение)