Да се преоткриеш в 4 секунди

Истинска ли е теорията за любовта от пръв поглед, се вижда в нов тийн роман
6 юли 2012 14:02, Петя Славова
0
Да се преоткриеш в 4 секунди
Снимка: ЕРА

Кой би предположил, че 4 минути могат да променят всичко... В това, обаче може да се убедим след прочитането на новата тийн любовна история, която излиза у нас.

„Теория за любовта от пръв поглед“ ни вмъква в живота на 17-годишната Хадли. Тя трябва да замине за Лондон, за да присъства на сватбата на собствения си баща. Но Хадли изпуска самолета само за някакви си 4 минути. И тогава, сред тълпата, среща Оливър – красив, забавен, мил и... англичанин. Той любезно й предлага помощта си на претъпканото летище, а като подарък от съдбата е настанен до нея в следващия самолет до британската столица.

„Теория за любовта от пръв поглед” е забавен разказ за семейните отношения, втория шанс и първата любов.

Екранизацията на „Теория за любовта от пръв поглед” е поверена на режисьора Дъстин Ланс Блек. Според него тя ще повтори успеха на „Когато Хари срещна Сали” и ще се превърне в голямата любовна история на младото поколение.

Самата Дженифър Смит е завършила творческо писане в Шотландия и работи като редактор в Ню Йорк. Нейните книги са преведени на 28 езика. Следващият й роман се очаква в началото на 2013 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари