Писателят-пътешественик Або представи "Поводи за връщане"

Той е на 27 години, а вече е бил в 40 държави
24 май 2019 16:47, Красимир Ангелов
3

Макар и само на 27 години, той вече е бил в 40 държави, говори 5-6 езика и разбира още няколко пъти по толкова. Той е пътешественик, писател и учител и е известен с псевдонима Або. Писател-пътешественик представи в "България сутрин" първата си книга "Поводи за връщане".

"Книгата е базирана на моите пътешествия из Южна Америка - Перу, Боливия... Има препратки към предишни пътешествия. Тя не е изцяло дневник. Бихме могли да я наречем пътешественически роман", сподели Або.

Младият писател обича да се запознава с културата, със самите хора в чуждите страни и с изкуството им. За него това е смисълът на живота.

"Малка ни е планетата, има достатъчно време да се обиколи, всичко е въпрос на приоритети. Никога не ми е достатъчно, винаги искам да се върна и да науча повече", категоричен е писателят пред телевизия Bulgaria ON AIR.

За него времето е ресурс, който се използва за пътуване. Уползотворява и финансите си чрез пътуването. В момента живее на Острова, където е учител по испански до обяд, а след това влиза в ролята на психотерапевт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: книга24 майBulgaria ON AIRАбо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Одиде ли до Сомалия го пишете бегал.
2
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Къде ги намирате тези самородни гении бе
1
0
 
3
 
! Отговори
Шофьорът на ТИР преди 4 години
То аз съм ходил в повече държави от него, и аз говоря 5-6 езика и по цял ден пиша в социалните мрежи ама не съм писател пътешественик:-)