Григор интимно: За скъпите гривни, парфюма, бельото и как остана без часовник

Българинът тренира на народна музика в Монте Карло
Обновена: 18 апр 2024 08:30 | 18 апр 2024 06:30, Петър Бойчев
22
Григор интимно: За скъпите гривни, парфюма, бельото и как остана без часовник
Снимка БГНЕС

Григор Димитров тича по брега край морето в Монте Карло, а за фон на видеото в социалните мрежи се чува народна музика. За тренировката със Себастиан Дюран, който се грижи за физическата му подготовка българинът е избрал версия на популярното парче “Чичовите конье”, пише 24 часа.

Следващата седмица на Димитров му предстои участие в турнира “Мастърс 1000” в Мадрид. Тези дни той намери време и за видеорубриката на АТП “Въпроси от играчи” и отговори на свои колеги, които се интересуваха от любопитни неща от живота му.

“Но защо точно аз? Аз съм скромен човек”, каза в началото Димитров в опит да се измъкне от въпросите, но после с видимо удоволствие отговори за всичко, което го питаха.

Водачът в световната ранглиста и рекордьор по титли от “Големият шлем” Новак Джокович попита Григор колко гривни Van Cleef притежава, защото е известен като голям почитател на луксозната марка.

“Повече, отколкото можеш да сложиш на ръката си. Не знам дали ще успееш да се справиш с толкова много лукс. Но можем да опитаме”, отвърна му Димитров.

“Между другото, синът ми иска такава и аз му отговорих, че на 9 години не може да сложи подобно нещо на ръката си. А той: “Защо тогава Димитров ги носи?”. Така че да знаеш, често си говорим за теб у дома точно на тази тема”, каза сърбинът.

Малко по-специален бе въпросът на Танаси Кокинакис. Австралиецът искаше да знае колко снимки е направил Григор, преди да бъдат избрани най-подходящите за сесията му като модел на бельо Lacoste.

“Благодаря ти за този въпрос, Коки. За да бъда напълно честен с теб, ще ти кажа, че ми отне цял ден. Поне 9 часа бях по бельо. Е, трябваше да правя и някои не толкова приятни неща, но не знам дали е подходящо да говоря за тях точно тук”, обясни Димитров.

Томи Пол се извини, че връща Григор към неприятно преживяване, но пожела да научи повече за инцидента в Барселона през миналата година, когато българинът бе ограбен на улицата и остана без часовника си.

“Припомняш ми болезнен момент. Докато бях в колата, се приближи един на мотоциклет и ми изкриви страничното огледало. Когато си подадох ръката, за да го оправя, се появи още един, който ме хвана и се опита да изтръгне часовника.

Аз го държах здраво и се наложи да срежат каишката с нещо много остро. Добре че не пострада ръката ми. Надявам се този отговор да те задоволи. А иначе имам нов часовник”, обясни Григор и показа своя Bianchet.

Много забавен бе въпросът на Александър Бублик. Руският ексцентрик, който играе за Казахстан, сподели, че на корта Димитров винаги мирише приятно. Въпросът към нашия бе какъв парфюм използва и дали се пръска по време на мач.

“Всяко излизане на корта е като трудна любовна среща и за мен е важно да мириша добре. Освен това повечето ни мачове бяха преди обяд и в такива случаи парфюмът много помага. Имам най-различни. Когато се видим в съблекалнята, ми напомни за въпроса и ще ти ги покажа”, отвърна Григор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
Ей преди 1 седмица
Оставете момчето да живее,какво като е би- сексуален,това даже е хубаво,не завиждайте
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
гривничките на Van Cleef са кръстчета на златна верижка
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гришо си е кифла, но парите са си негови да им се радва както намери за добре.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много руски чекисти коментират неща, които не са, свързани с оръжия и убийства, тяхната експертиза
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имаше тук един душевно неуравновесен, дето не си беше взел билките и пишеше през 5 мин, че Гришо бил реално 2 в света. Сеа харесвам Гришо, знам че прави същите удари като топ тенисистите, ама айде са не нааакваме. Момчето няма да стигне до финал от топ 4, още повече пък да го спечели. Виж четвъртфинал защо не. Това са реалностите, другото са гендърски илюзии и нассираации
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много завист има към този успял млад човек!
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гледах клипа, някаква реклама на АТП, в която нашият участва....защото вече е в Топ 10. Това е причината. Преди това когато беше извън Топ 10, не го базареха за нищо. Винаги е така...парите следват тези, които са по-напред в класирането...!
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво Гришо!
10
1
 
24
 
! Отговори
Това преди 1 седмица
...само екстрите! Истината е , че това е постигнато с много работа, и тренировки години наред, поне по 10 часа на ден! Много хора ползват парфюми и носят бельо, но състезатели от тази класа не са много!
9
3
 
29
 
! Отговори
Успял преди 1 седмица
Прекрасен, млад, интелигентен, красив и успял! Дай Боже всеки му!
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Kva e taia chalga?
7
10
 
2
 
! Отговори
Проста преди 1 седмица
Да павърнеш!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да е жив и здрав, ама що тъй не ще да се множи. Ей го Роналдо - модерен, задява се с тази и онази, ама навъди една кола челяд
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нашият е голям, но Джокера и с тези задявки показва. че е велик!
4
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стига сте се задявали с нашето момче! Гришо прави невероятна реклама на България и българските мъже, вие тук кусури му търсите. Срамно е, че никой от спортното министерство, от управляващите ни не направиха и не правят и малък жест на уважение, благодарност към ходещата реклама, която е успешна , познаваема и позитивна Григор Димитров.
3
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А освен гривни ползвам и марков силиконов пръстен. За сестрите уйлямс ми беше много полезен, защото като ти седнат едни яки 100 кила повяхваш като пре пика но мушкато. Да сме живи да сме здрави и най-веч коравви
2
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В съблекалнята ще ти покажа неудобните неща при рекламата на бельо, парфюмите, мазилата и лубрикантите, които помагат на трудна среща приятелю мой
1
16
 
8
 
! Отговори
! преди 1 седмица
Гнус!