Убийствено секси по празниците

Как да се превърнете в най-желаната Снежанка
28 ное 2013 14:36,
4
Убийствено секси по празниците
Снимка: partycity.com

Без значение дали сте по-палава по душа или пък „добро момиче", малко сексапил по Коледа не е излишен. А темата е ясна – Снежанка или някоя вариация на другите помощници на Дядо Коледа.

По празниците често се правят тематични партита, в които може да блеснете с индивидуален стил, пречупен през традиционното. Чорапи на шарки, жартиери, пухена качулка и някой пискюл тук-там са закачлива нотка в празничния тоалет, която няма да остави никой мъж безразличен.

А когато говорим за бельо, то въображението ви може да се развихри още повече.

Много от онлайн магазините на Запад вече пуснаха своите коледни предложения за визия на Снежанка. И преди да се загнезди опасението в главата ви, че ще заприличате на някоя платена жрица на любовта, не забравяйте, че вие избирате стила си и вместо пошло, може да изглеждате палаво, секси и небрежно чаровно.

Вижте в галерията на Tialoto.bg няколко коледни костюма, с които ще се превърнете в звездата на вечерта... а защо не и в звездата от мъжките фантазии на господата край вас?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната статия в американски стил "бля, бля..."
3
0
 
10
 
! Отговори
wise man преди 10 години
Ако си убийствено проста и меркантилна дрехите не помагат.Ако си естествна красива и богата на морални ценности дрехите са без значение
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снежанка в коледната нощ! Може, но в чинията. Като прави компания на водката.
1
1
 
20
 
! Отговори
Зидар преди 10 години
Убийствено секси означава, че всеки който ви види иска да ви убие, за да не се мъчите. Жени не бъдете убийствено секси. Бъдете себе си, усмихвайте се и намигвайте многозначно.