Осма жертва на коронавируса у нас

Почина дъщерята на седмата жертва
Обновена: 29 мар 2020 09:35 | 29 мар 2020 08:51,
180
Осма жертва на коронавируса у нас
Снимка: БГНЕС

Почина още една жена с коронавирус у нас, съобщава NOVA. Тя е на 51-годишна възраст и е била настанена за лечение в болницата в Благоевград.

Още по темата


Късно снощи в лечебното заведение почина и 74-годишната й майка. С това броят на жертвите, заразени с COVID-19 в България станаха осем.

По-рано днес от ВМА съобщиха, че към момента заразените с вируса у нас са 338. Новите случаи са 7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
9
 
! Отговори
Дя преди 4 години
Времето днес ще е хубаво за разходки
106
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 124 Не знам за белия дроб, ама откакто ме пуснаха в принудителен отпуск за 2 месеца и с тази карантина цял ден пия у нас от нямане к'во да правя. Черният ми дроб дано е здрав само!
105
2
 
4
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Колко са изследвани? Това е важно! Останалото е бла, бла на генерал Плешо!Засега без да имам подробни данни ми се струва, че на всеки 10-20 изследвани един е заразен!
104
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът е не толкова, че възрастните ще се заразят. Проблемът е за младите и последиците за тях от преболедуването от коронавируса. Две неща се примъкнаха в новините - прогресиращо се скапва белия дроб и импотентност.
103
3
 
14
 
! Отговори
До Винету преди 4 години
Павиан,какво ще работиш,какво ще произвеждаш, какво ще продаваш,и къде ще се радваш на живота с припечеленото от всичко Това?Не виждаш ли,че целият свят е Блокирал в борбата с това зло!Оказа се че всички други мерки освен Китайските за пълен блокаж на всичко,не работят!Справка Западна Европа докъде ги доведе,тяхното самочувствие че са над всичко това,и призивите им за изграждане на стаден имунитет!
102
3
 
8
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
Засега случаите са малко, защото хората се пазят. Аз живея в центъра на София и както почти всички около мен, внимавам. Ходим с маски, не пипаме дръжки на магазините, нито лицето. Ами не съм се заразил досега. Но мисълта ми е, че наблюдавам, че и 90% от околните са като мен. Всеки е с маска, хората, за да се разминават по тротоарите единия минава на отсрещния тротоар. На опашките стоим на поне два метра един от друг и това е поне от около 1 февруари, първо заради грипът, сега заради короната.
101
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перз седмицата сме за пример но събота и неделя ставаме овча нация.
100
9
 
13
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Да стоиш вкъщи в панелката с цялото семейство, да нямаш право да се разхождаш в парк за да не те глобят 5000 лева както глобяват в морската градина във Варна. Да ходиш само до магазина за храна и обратно-това нормално ли е.?В крайна сметка кой съм аз да ви давам акъл.Карайте така още две години да ви дойде акъла в главите.След две години ще дойдете на моя акъл и ще сложите пенсионерите под карантина, но когато останете трайно безработни и гладни.Явно засега имате някакви запаси и затова сте ок
99
2
 
6
 
! Отговори
До Винету преди 4 години
Върви"работи" и "почивай"бре ,кои ти пречи?Произвеждай маски,печели и почивай на Ривиерата!
98
1
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
В България хората на възраст между 45 и 70 години са основата на наетите работещи в България. Пазете ги, че без тях сме заникъде. Доста хора продължават да работят и след 70-те, примерно много лекари и учители.
97
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дотук имаме 11 излекувани и 7 починали. Айде смятайте каква е смъртността, който може.
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету, никой никога не е обявявал карантина в България. Изтрезней!
95
15
 
12
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Помните ли, че днес трябваше да изтече първата карантина. А сега сме във втора и както я караме по италиански модел ще имаме и двадесет и втора карантина. Ако сложим пенсионерите под карантина за месец ще можем по-младите да живеем нормално и да работим и на почивки да ходим още от днес. Но когато всички хвалят царя и го лъжат, че италианските му дрехи са хубави и само един казва че царя е гол, тогава никой не го слуша. В крайна сметка всеки народ си заслужава съдбата, щом се оставя на течението
94
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма смисъл болните да се тестват за корона вирус , по-добре болните да се тестват за антитела . така все някой ще даде положителна проба и ще бъде открита ваксина .
93
5
 
2
 
! Отговори
Да преди 4 години
Голема работа!!
92
7
 
3
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Мисаибето 99 Не ни трябва помощ от Вова.Той да си управи Русия.
91
15
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Страхливци вземете една библия и на хляб и вода вкъщи на пода!Онзи ден ви видях в църквата на благовещение с маски!Какво да коментирам повече!
90
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 51 години възрастна ли е ? Ужасно е
89
2
 
13
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Много млада :(
88
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цял Свят блокират всичко, а тук Бай *** твърди че няма нищо страшно и иска да си ходи насам натам да разнася заразата...