ЕМА: Две дози ни предпазват от „Делта“ варианта на коронавируса

Антителата, получени при ваксинация, го неутрализират
1 юли 2021 17:30,
144
ЕМА: Две дози ни предпазват от „Делта“ варианта на коронавируса
Снимка: Pixabay

Има данни, че завършената ваксинация срещу коронавируса предпазва от новия „Делта“ вариант. Това съобщиха от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА).

„4-те ваксини, разрешени в ЕС, предпазват от всички щамове, включително „Делта“ варианта“, написаха от агенцията в Twitter.

Още по темата
От там уточняват, че създадените антитела от одобрените препарати неутрализират новия щам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
1
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Младите, здрави хора имат много по-голяма вероятност да умрат от псевдо-ваксините, отколкото от самия Ковид. Статистиката го показва колкото и да я замитат под килима.
137
0
 
3
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 2 години
Тия прочели ли са, че Швеция вече е вдигнала дори символичните си ограничения? Швеция никога не е имала локдауни или затваряла училища. Никога не са се носили маски и никъде, и не са били задължителни, въпреки само препоръчителни за някои места и професии. Вече и препоръчителното е отпаднало. Единствената регулация ресторанти да работят само до 22ч. също е отпаднала. И не е благодарение на ваксинираните, а на тези с естествения имунитет. Най-доброто срещу гръцката азбука!
136
2
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Единствените здравни услуги, които ползвам са стоматологичните веднъж на няколко години!" -- Това, че чипът в пломбата няма да си пусне отровата веднага, не означава, че няма да го направи след 2, 3 до 5 години. Капиш :)
135
1
 
3
 
! Отговори
Баба Ванга преди 2 години
Славянинот ке умре здрав!!!
134
5
 
1
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Изключително бързия ми и аналитичен мозък постави междувременно следната диагноза -- Антиваксърите копнеят за внимание и чуство за контрол. Сигурно са расли в тежки семейни условия. Така ли е славянино, искал си семейството ти да е било образцово християно-славянско такова? Но не би.
133
0
 
3
 
! Отговори
до 133 от славянин преди 2 години
Я, швабистанеца, разбирал от езотерика и окултни закони!? Ами като разбираш от тях спри да ми даваш енергията си като ми обръщаш внимание!
132
0
 
3
 
! Отговори
до 129 от славянин преди 2 години
Ох, тиквичке, и аз искам да попълня такава декларация даже и ще я заверя нотариално макар че на практика това съм го направил преди 28 години без подписана декларация и оттогава не съм влизал в болница! Единствените здравни услуги, които ползвам са стоматологичните веднъж на няколко години!
131
6
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Пичове, с антиваксъри не се спори. Само игнор. Те се хранят с вниманието, което им се отделя. Остави го без внимание и повяхва като неполята китка. Тежко е, знам. И аз понякога не мога да се спра да им се присмея.
130
0
 
1
 
! Отговори
до 130 от славянин преди 2 години
А каква е била заболеваемостта от автоимунни и злокачествени заболявания преди въвеждането на масовите ваксинации и след тях!?
129
0
 
4
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Зомбиваксъра иска да ми каже: ти трябва да се страхуваш от ''страшно страшния'' вирус и да не се страхуваш от дозите! И защо трябва да се страхувам от ''страшно страшния'' вирус след като нито съм се разболял от него, нито някой от моите близки се е разболял!? Аз ще решавам от какво да се страхувам и от какво не, това е мое право!
128
2
 
2
 
! Отговори
много просто преди 2 години
До до 123 от славянинвиж каква е била смурнотстта от дадена болест наприме едра шарка преди ваксинациите масово които са правени в европа и след тяхсъщото и полеомелит за америкати верно човек канчето те тресе яко тебеда не мислиш че с черна магия са изчезнали теси болестиами тетаностасамо в наше село началото на века са измирали масово от тетанос преди да измислят ваксини
127
2
 
1
 
! Отговори
супер новина преди 2 години
До до 120 от славянинтогава искам да подпишеш отказ да бъдеш лекуван ако се разболееш от кковидзащо ще ползваш парите които плащам за здравни исигуровки???или и в ковида не вярваш суперсигурно мислоиш че от нещо друго се разболяват тия дето умират с ОВИ напоследаккато в занзибатпишат ги нетипична пнвмония понеже там официално ковид няма
126
1
 
2
 
! Отговори
до 123 от славянин преди 2 години
Ти как установи че ''повечето хора нямаше да са на този свят без ваксини''!?
125
0
 
2
 
! Отговори
до 120 от славянин преди 2 години
Е и като си се набол и не си умрял, аз защо да се бода като нямам нужда от това!? Вие, зомбиваксърите, сте като онези *** улични търговци с големите сакове, които като ти се лепнат като *** за дрехата, не щат да се отлепят: ''бате, имам евтини парфюми, 10 лева бройката, ама на теб ще ти продам два за 15 лева!'' Eй такива нагли *** като тези сте!
124
2
 
2
 
! Отговори
апропо преди 2 години
познавам много антиваксери които пушат пият друсат и какво ли още необаче ги е страх като дявол от тамятн от ваксините
123
2
 
3
 
! Отговори
съгласен преди 2 години
До Германецпросто ме е яд че покрай тях се заблуждават и други хора и после на 3 място по смъртност в европа сме
122
2
 
2
 
! Отговори
ами недей преди 2 години
До до 119 от славянинимаш право де не ползваш каквото науката е открилано защо заблуждаваш другитеповечето хора нямаше да са на този свят ако нямаше ваксини, медици,а сложни операции и лекарствамда не са като тебе осъзнай го това
121
2
 
5
 
! Отговори
до 119 от славянин преди 2 години
Не съм на фотосинтеза, пич, просто не консумирам около 75 % от храната, която средностатистическият човек консумира вече 28-*** година! Пък и когато нямам нужда от нещо, просто не го ползвам, колкото и някой да се опитва да ми го пробутва!
120
3
 
3
 
! Отговори
именно преди 2 години
До Германецтова се опитвам да им обесня на антиваксерите ама те все едно имат дървени тикви бе незмапоследно един ми викадаже и да са безвредни и ефикасни аз няма да си сложа ваксинакакво да говорим повече
119
5
 
3
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Аз се имунизирах март месец. Успях да не умра веднага, както ми казаха, че ще стане антиваксърите. Рекоха - до три месеца си труп. Гледали били видео в ютюб. Минаха три месеца, ритам още. Някакъв професор, пак в ютюб, казал, че прогнозата е макс 2 години. Мойто мнение - мисля, че най-късно след 80 години ще умра. Сигурно ще е от ваксината :)