CNN уволни трима служители, отишли на работа неваксинирани

Имунизацията е задължителна за всички, които работят в сградата
6 авг 2021 17:00,
124
CNN уволни трима служители, отишли на работа неваксинирани
Снимка: Pixabay

Новинарският гигант CNN уволни трима свои служители, които са отишли на работа без да са си поставили ваксина срещу коронавирус.

По този начин те са нарушили вътрешните правила на компанията, предаде Асошиейтед прес.

Вчера ръководителят на медията Джеф Зукър е информирал писмено персонала за уволненията и напомнил, че имунизацията срещу COVID-19 е задължителна за всички, които работят в сградата на телевизионния канал или ходят на снимки и контактуват с други журналисти.

Още по темата
“Нека да е ясно, имаме нулева толерантност към това”, е написал Зукър, който ръководи новините и спорта в компанията.

Много от офисите на новинарската мрежа отново са отворени и служители, които желаят, могат да работят на място. От тази възможност вече са се възползвали около една трета от работещите в телевизията.

Зукър е казал още, че маските ще са задължителни в офисите в Атланта, Вашингтон и Лос Анджелис, когато хората не се хранят, не пият или не са в изолирани затворени помещения. В съобщението на Зукър се посочва, че планираното връщане на работа на всички от 7 септември се отлага поне до средата на октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
23
 
! Отговори
А преди 2 години
Фашистбук и Комитуитър също дупчат наред хайваните си без право да изреват!
84
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нацистка, Германия евреите също са били без основни човешки права, нищо не са научили от ВСВ.
83
8
 
28
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Това е фашизъм
82
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен78. Какво ще стане с тези корпорации ако всички спрат да работят? Защо ваксата да е решение? Нека им напуснат 2000 човека и да си търсят! Ами те ще ги принуждават да се ваксинират на 6 месеца докато пукнат. Тества се на колко графен издържа човек.
81
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както те не ми вярват, че съм ваксиниран и ми искат сертификат, аз не им вярвам, че ваксините са безопасни, тъй като не са минали клиничните тестове и са одобрени в условията на извънредно положение. Когато ми докажат, че ме предпазват от всички щамове и че са безопасни в дългосрочен план тогава ще им повярвам.
80
1
 
34
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Първия урок от най-демократичните е ,че няма демокрация.
79
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте снимката.Покрива на сградата - надстройката му е във форма на динозавър,дракон или рептил.Да се вижда отгоре,чия е сградата.Тука са нашите.
78
9
 
4
 
! Отговори
oh boy .... преди 2 години
До Пепи - програмиста - "Ходя пеша на работа . Или с колело . Живея в панелка - ама на фамилията . А не под наем" ... бравус ! а от село ти пращат свинско в буркани и домашна ракийка .... знам си аз, супер сте в БГ
77
1
 
14
 
! Отговори
А Х преди 2 години
Медиите на големоухите и гърбоноси семити,защо не говорят за ваксинацията в Африка?То на всички ни стана ясно,че искат да контролират белите хора чрез тоя измислен вирус,и те започнаха да го правят де.Нека да сме конспиратори някои хора.Пък който не ми вярва,да седи и да гледа.
76
1
 
4
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
До да бе да ...Не позна . Ходя пеша на работа . Или с колело . Живея в панелка - ама на фамилията . А не под наем . Относно работата - имам еоод и сам се осигурявам . Доволен ли си .
75
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доналд Тръмп беше прав-Те не идват за мен-те идват за Вас!Аз съм само на техния път!
74
2
 
16
 
! Отговори
11 преди 2 години
Точно па тия дет си изтриха оригиналните записи от атентатите и ги замениха с квит им аресва ша ми дрънкат за вакси.
73
2
 
18
 
! Отговори
Гай Баньо преди 2 години
Либералите са новите комунисти!Който не ми вярва,да се седне и да гледа CNN.Едно интервю или един репортаж нямат без да си натрапват тяхната си гледна точка.БТВ и Нова с една голяма лъжица от нужника да ядат пред тия.
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички глобалистки корпорации,които спонсорират режимът на Джо Байдън започнаха уволнения и гонения на неваксинирани .Не е само CNN .NBA ,Google,Apple ,Disney,Coca Cola,Royal Caribbean,Amazon и т.н. репресират служителите си.Скоро ще натиснат и всички държавни работници.До една година всички,които искат да работят ще са ваксинирани в САЩ ,Канада,Австралия и ЕС
71
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След някое време да не се учудят че някой от шефовете на СНН е залапал дулото на пистолета и се е самоутрепал. Може да не си правят труда да разследват. На шефо му е заработила съвеста чее уволнил невинни души и ги е оставил на глада. Въпреки че съвест у шеф трудно сработва. Тя е в безсрочен отпуск.
70
16
 
4
 
! Отговори
да бе да ... преди 2 години
До Пепи - програмиста, в България работиш за някой полуграмотен селски тръгаш, който то плаща когато е на кеф и колкото е на кеф, живееш в осранна и опоканнна панелка, гъчиш се по градския транспорт и се надаш смешници като плевенския чалгар да те "оправят" .... супер си изкарвате в Бъгария, знам си аз
69
5
 
8
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
До Овца си ти Мда така е . Само че като дойде време да гърмят бушоните и да режат глави - в Метрополията ги правят по добре . И в държава като България може да минеш метър . Ама на запад не можеш . И не ми обяснявай какво съм работил на запад,защото за тебе запад е Калотина.Или максимум ниш .
68
1
 
11
 
! Отговори
до №70 преди 2 години
До Анонимен, ти очевидно не си работил на запад нито за западна фирма - на зпад и особено в САЩ работника НЯМА НИКАКВИ ПРАВА !!! Могат да те уволнят когато си пожелаят даже без да ти казват защо са те уволнили и това е 100% законно - като постъпваш на работа те принуждават да подпишеш отказ от всичките си права, включително правото си да съдиш фирмата
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
CNN не искали да им се месят във вътрешните правила, ама те могат да ми дават наклон дали да се ваксинирам, я у лево. В САЩ, ако сте във Флорида и Тексас може да сте спокойни, комунистите не могат да налагат на отделните щати фашистки закони.
66
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Окончателно се отказвам от ваксините щом CNN е за ваксинацията.