Отказвали ли са болници лечение на починалия поп-фолк певец Ангел?

Годеницата му съобщи, че лечебни заведения са отказвали да го приемат
27 сеп 2021 19:00, Красимир Ангелов
264

Едно от популярните лица на поп-фолк сцената у нас - певецът Ангел, почина от коронавирус.

Заради трагичният случай с 36-годишния изпълнител започнаха проверки. За Βulgaria ON AIR директорът на 5-та градска обяви каква е причината изпълнителят да бъде преместен от едно лечебно заведение в друго.

В края на лятото, когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките и затварят нощните заведения в социалните мрежи, поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите.

Вирусът, с който вече повече от година целият свят се бори, поваля и поп-фолк певеца. Така започва лутането от болница в болница, където Ангел търси вариант да бъде хоспитализиран. Неотлъчно до него е и годеницата му Христина.

Още по темата
"В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува. Защото нямал в момента положителен ПСР тест, това ми го казва той. Остава вкъщи 5-6 дни и накрая се съгласяват само в 5-та градска", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата на починалия певец, Христина Пейкова.

Така на 14 септември Ангел е приет в 5-та градска болница с двустранна пневмония.

"След направен преглед, консултация и рентгенография, е установена двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и веднага е бил приет в Ковид отделението. След назначената терапия е имало известно подобрение, но рязко се е влошил на 23 септември сутринта", каза директорът на Пета градска болница д-р Борил Петров.

Въпреки първоначалното подобрение, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение решават пациентът да бъде преместен в друга болница.

"Това е принудило нашия екип той да бъде приведен в болница, в която разполагат с интензивни легла, ако се наложи да бъде интубиран", уточни д-р Борил Петров.

Според годеницата на Ангел, новото лечение не е дало резултат.

"Слагат го на кислород, който е на макс. Той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болницата и питам това нормално ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им казах, че той не може да диша, а те ми отговориха, че това, едва ли не, не ги интересува", разказва още Христина Пейкова.

За Βulgaria ON AIR от ИСУЛ заявиха, че са направили вътрешна проверка. Направените анализи на лечебното заведение не са открили нарушения.

Вижте още в репортажа на Виктор Дремсизов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
8
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
Дианче, тъй като го гледам по снимките, най-вероятно наистина се е ваксинирал, но с кожена спринцовка отзад.
163
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не го знам кой е този и нищо не знам за личния му живот, но сигурно е някой важен, щом втори ден ни занимават с него. Вчера беше женен и баща на малко дете, а днес вече изникна и някаква годеница, интересна работа, а жена му няма ли нещо да се произнесе или сега годеницата е на преден план.
162
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана. *** Диано. Нали всички тук пишат, че не само ваксина не си е сложил, ами и тестове не си е правил и си е стоял вкъщи "да му мине". Що ръсиш глупости?!Да не си му била ... много близка?Я кажи в коя болница са го ваксинирали преди две седмици!
161
2
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На менье не моат ми отказа лекуванье оти ша им пращам Хелзинскиа кумитет дъ ги такова!И паре ша ми давът ку мъ не излекувът къ требвъ!
160
12
 
11
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Ангел се ваксинира преди две седмици и ето какво се случи.....
159
4
 
2
 
! Отговори
Гладен червей преди 2 години
186 След ден-два ще ти кажа.
158
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен183.Дали съм щастлив? През дeдoвия ми е. Хората са му уважили антиваксърската философия и си е заминал щастлив!Ако бяха го излекували, сега щеше да плюе докторите, че е бил болен от "друго", но са искали да го пишат от КОВИД. Ако са можели - да са го спасили въпреки дивотията му. Ама който каквото сам си направи.... нали знаеш?
157
6
 
9
 
! Отговори
Гладен червей преди 2 години
И още нещо. Какво са тези простотии с тези затваряния постоянно. Я всички по кръчмите и баровете. И ние деца храним все пак. Я се стегнете и следващия да заповяда.
156
9
 
7
 
! Отговори
Йосарян преди 2 години
Тоя е бил ваксиниран.
155
3
 
9
 
! Отговори
До 181 преди 2 години
Викаш, преди Ковид всички бяха безсмъртни и хора не умираха от пневмония.
154
7
 
6
 
! Отговори
Гладен червей преди 2 години
Стига сте писали само бре. Давайте го тука, че изгладняхме вече. Млад, крехък и най-важното натурален, без ваксини и чипове. Много горчат да знаете, не си ги слагайте. Без тях сте по-вкусни.
153
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 172 "Абе я остави шашкъните да си мpaт. Освен това ще си идат НЕВАКСИНИРАНИ" --- Ами ей на, оставили са го: "...когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките ... поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите. ...В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува." Доволен ли си, 172? Така ли искаш да бъде? Щастлив ли си от това? Това ли е твоята версия на "загриженост за хората"?
152
7
 
3
 
! Отговори
Край преди 2 години
"Годеница" това е =0 /нула/ Никой.
151
10
 
17
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Жалко за момчето, но знаете ли кой е виновен? Точно той, защото не е направил най-логичното нещо да се защити КАТО СЕ ВАКСИНИРА.
150
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за вирус,що за тест,нямал положителен тест от него и не го приели за лечение,а след 5 дни установили инфекцията в друга болница,значи вируса е бил друг,че да не го лови теста,като маймунски пенест вирус SFV за нещо друго пряко ХИВ,който също е възможен да заседне вместо Ковид19 в носово-устната кухина щом е имал тест и да предизвиквал инфекцията.
149
3
 
20
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
Гледам отдалеч и единственото нещо което мога да кажа е, че българския народ оглу.пя.ва и изпр.ост.я.ва със страшна скорост...
148
10
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Развил пневмония , ама не от ковид ( тестовете отрицателни ) , затова и не го приемат . После го приемат и го настаняват при ковид болните !?!? Защо там бе !?!? Умира от пневмонията и го пишат пчинал от ковид !?!? *** !
147
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе я остави шашкъните да си мpaт. Освен това ще си идат НЕВАКСИНИРАНИ, като ГЕРОИ!-------------======--------Нямам нищо против да си се пъчат антиваксърите един на друг, но заради тях продължават мерките, които засягат и мен. И няма начин да не им се дразня.
146
6
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Още ще ни занимавате ли с този стероиден чалгар?
145
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 999. Абе не разбрахте ли, че човека е мразил лекарите и не е вярвал, че има и вируси!Какъв личен лекар, какви 5 лева?!