Акад. Петрунов: Зелените сертификати за антитела са грешка

„Без масова ваксинация с покритие от 80-90% няма да се справим с вируса”
13 ное 2021 09:15, Елка Василева
330
Акад. Петрунов: Зелените сертификати за антитела са грешка
Снимка: архив, БГНЕС

„Издаването на български зелени сертификати за антитела е грешка. Те не се разрешават и не се дават никъде по света. Има много причини за това”. Това заяви академик Богдан Петрунов пред Нова тв.

Още по темата

„Досега няма норма на тези антитела, която да покаже колко такива трябва да имаш, за да си предпазен. Това  е строго индивидуално. Всеки организъм реагира различно. Затова Европейският център по контрол на заболяванията категорично каза, че това не е правилно и не трябва да се дават такива сертификати. За мен това е грешка и ще доведе до отлив от имунизацията”, коментира той.

Петрунов беше категоричен, че няма причина, ако имаме високи нива на антитела, да решим да не се ваксинираме.

„Без масова ваксинация с покритие от 80-90% няма да се справим с вируса”, посочи той.

„В момента цяла Европа гори. Във всички страни около нас се увеличава броят на заразените и починалите. Мисля, че трябва да има мерки след изборите. Досега разбирам, че се удържаше по-спокойна атмосфера, но трябваше да има по-сериозни мерки още в края на август и септември”, добави академикът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
2
 
2
 
! Отговори
Топора преди 2 години
До до 236 от славянин Славянчо, ти си просто един от многото опаки хора в тази държава. Тя самата държава е опака, затова в последните 30+ години е на челните места във всички незавидни класации. А такива като са главен фактор за това. Малко е съмнително единствено вие от 7-8 милиарда да сте прави, още повече, че сте може би най-некомпетентните (думите ви тук го доказват). Винаги причините за вас са някакви абсурди, противоречащи на здравата логика.
238
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 261 "А за факсите - пилците ще ги броим на пролет! Да видим колко от надупчените ще изкарат зимата." Оооох, много се уплаших. За сметка на това виждам СЕГА какъв мор е сред антиваксърите,и виждам какви ТРАЙНИ последици получват сериозно разболелите си. Бъдещето на антиваксърите е МРАЧНО, откъдето и да го погледнеш. Това на ваксинираните е спокойно и без никакви проблеми по отношение на Ковид. Смъртността при тях е по-ниска отклолкото при грипа.
237
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 261 "А този върху ГМО храната??" Хохохо. ЕТО какво съм писал за вас по-рано: Истината е дори по-страшна: антиваксърите поначало масово са просто "анти". Ако не е вируса, ще е световната иконмическа криза, 5Жи, Чипирането, ГМО, Кемтрейлс, Световното правителство и т.н. тези хора са клинично болни, ваксините са просто поредното чесало, с което да си чешат сърбящите от болестта места." Супер, че толкова бързо и ефективно потвърждаваш всичко, което си мисля за теб!
236
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Ц, не плащаш ти. Те сами си плащат с акцизите върху цигари, алкохол и т.н" -- а къде е акциза върху захарта, глюкозо-фруктозния сироп, "подобрителите", оцветителите и т.н.? Къде е акциза върху соята? А този върху ГМО храната??? Не желая да плащам за лечението на хора, които имат тялото си за кофа за б0клук ама нямам особен избор. А за факсите - пилците ще ги броим на пролет! Да видим колко от надупчените ще изкарат зимата.
235
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 257 "и аз не съм съгласен да плащам за лечението на дебелаците, пушачите и алкохолиците - ама е нА.. плащам!" Ц, не плащаш ти. Те сами си плащат с акцизите върху цигари, алкохол и т.н.
234
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 256 от славянин Ако не можеш да разделяш две събития, по-добре не се напъвай. В България от катастрофи също умират много повече (на милион население) от тези две страни, това не означава, че трябва да се игнорира смъртността от Ковид. Впрочем собствения ти пример те пердаши яко: причините за масовите ракови и сърдечни заболявания НЕ СА в медицината ни. Това са заболявания, развитието на които е свързано с извънболнични фактори. Сам се опровергаваш, че здравната си система е причината.
233
4
 
11
 
! Отговори
до 256 от славянин преди 2 години
Факт е, че в България от всичко умират в пъти повече отколкото в Дания и Нидерландия! А защо е така, отговори ти, понeже ''мисленето ти се отдава''! Може би защото там са ''масово ваксинирани'' против инфаркти, инсулти, рак и всичко останало, а в България не са!?
232
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен До Анонимен ".Не съм съгласен да плащам за избора на други хора." --- и аз не съм съгласен да плащам за лечението на дебелаците, пушачите и алкохолиците - ама е нА.. плащам!
231
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 249 от славянин "Ами това доказва, че в Дания и Нидерландия ИМА РАБОТЕЩА МЕДИЦИНСКА СИСТЕМА, не като в България! Затова там умират малко, а тук много!" Тая опорка отдавна беше "изпържена", защото тя не обяснява пропорцията между ваксинирани и неваксинирани жертви в България. Ак в България имаше колкото ваксинирани толкова и неваскинирани жертви, тогава това можеше да бъде някаквъ аргумент. При положение, че за болните се полагат същите грижи, това НЕ ВЪРВИ. Мисленето не ти се удава.
230
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До славянин "Още ''по-издържана'' от медицинска гледна точка е тезата на ваксинаторите и нарковаксърите е, че хоспитализираните неваксинирани товарели здравната система, но хоспитализираните ваксинирани не я товарели!" Когато неваксинираните са 10 пъти повече от ваксинираните и капацитета й се пълни основно с тях е ясно кой я натоварва и претоварва. От медицинска и всякаква друга гледна точка.
229
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новини, които няма да прочетете тука - Канада е подписала договори за доставка на факсини до 2024!!! -------------------- Модерна започва изпитания на факсините върху 6 месечни!!! Точно така - 6 МЕСЕЧНИ!!! --------------------------- CDC е регистрирала 20 000 странични случаи на СМЪРТ от кромид факсини! Предишни изследвания са изчислили, че само 1% от страничните ефекти при ваксините реално стигат до статистиките на CDC! ---- Австралия вече има готови лагери за карантиниране.. и неваксинирани!!
228
3
 
14
 
! Отговори
OB4444P преди 2 години
Овцете, четете ли? Още от сега ви обработват, че сертификатчетата за антитела ще са до време и след това сертификатче само срещу боц. Единствената цел на въпросните серт. за антитела е да приспят и малко будните за да не направят нищо сега, когато реално може да се направи нещо!
227
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как при нашата здравна система да няма толкова починали . Починалите ваксинирани в България са 7 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ В ВЕЛИКОБРИТАНИЯ . Проблемът е здравната система и доктори като този .
226
1
 
14
 
! Отговори
до 249 от славянин преди 2 години
Ами това доказва, че в Дания и Нидерландия ИМА РАБОТЕЩА МЕДИЦИНСКА СИСТЕМА, не като в България! Затова там умират малко, а тук много!
225
1
 
5
 
! Отговори
Ало преди 2 години
Данните от 12 ноември: Дания - заболели 5000 и починали 4, Холандия - заболели 16 000 и починали 32, България - заболели 3100 и починали 175.
224
3
 
2
 
! Отговори
Ганя преди 2 години
Кофти материала не схваща, че за Дания и другите, 1000 заболели на ден и 10 човека починали е ужасно много и затова връщат мерки. Тука имаме по 5000к на ден и 200 починали и ми разправяте, че е същото...
223
2
 
8
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Още ''по-издържана'' от медицинска гледна точка е тезата на ваксинаторите и нарковаксърите е, че хоспитализираните неваксинирани товарели здравната система, но хоспитализираните ваксинирани не я товарели!
222
3
 
7
 
! Отговори
до 236 от славянин преди 2 години
Смъртността в болниците е проекция на качеството на медицината не на масовово бодене! Затова и в България от 30 години насам смъртността от всичко е в пъти по-висока от тази в останалата част от Европа! Ама някак си такива нарковаксърчета удобно го пропускат това!
221
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрий се бе дядка! Няма да се ваксинираме!
220
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Erare humanum est.