9152 нови болни от коронавирус, 26% от направените тестове

Ваксинираните лица в България преминаха прага от 2 милиона души
163
9152 нови болни от коронавирус, 26% от направените тестове
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

9152 са новите случаи на коронавирус в страната за изминалото денонощие, сочат данните на Единния информационен портал. Това са повече от 26% от направените 35 040 тестове.

Починали са 87 души, 86% процента от тях не са били ваксинирани.

В болница са 5917 пациенти, 565-има от тях са в интензивно отделение.

Ваксинираните лица в България преминаха прага от 2 милиона души. С ваксините, поставени през изминалото денонощие лицата със завършен ваксинационен цикъл са 2 003 025, а тези с бустерна доза - 620 413.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: коронавирсу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
0
 
! Отговори
му-ха-ха преди 2 години
Всеки ден умрелите са 90% Неваксинирани-продължавайте най лесния начин да спасим България от глупаците....!
132
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните се мислят за много умни, но точно те са г. а. н. ю. в..ц.ите,
131
3
 
18
 
! Отговори
ПК преди 2 години
Ваксинираните, не се мислете за много умни. Точно вие сте г. а. н. ю. в..ц.ите,защото ваксините са безплатни. А кой от вас е ваксиниран против грип с изпробвана във времето ваксина, която струва около 30лв.?Сигурен съм, че повечето не сте. Не се иска много ум, да се ваксинираш!!!!Не забравяйте, колко хора са пострадали от лекарства, които в последствие са изтеглени от пазара...., защото се е оказало с времето, че вредят...
130
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 145 Гледай ти. Виж, човекоподобие, няма значение какво работя, но е от професиите, които се считат за престижни, завършил съм магистратура. 10 поколения назад няма човек от рода ми без висше образование. Шофьор на баничарка е вписан като баща в акта ти за раждане. И ако шофьора на баничарка, общака, хамалина и дюнерджията могат да мислят сами и да взимат собствени решения, а ти не, какво говори това за твоя милост? Да използваш ковид фарса, за да си придадеш снобизъм, е най-жалкото нещо.
129
1
 
9
 
! Отговори
555 преди 2 години
Ако можем изобщо да се доверяваме на статистика , то починалите в САЩ- са0.027% от 330 милионното население, а в България 0.005% от 6.5 милиона. Изгежда ние сме доста по-добре , макар и слабо ваксинирани. Направете си изводите защо ли имат янките висока смъртност? И да слагате минуси фактите са неоспорими и нищо не се променя.
128
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Противогрипните ваксини са за хипохондрици. Най-много увредени и смъртни случаи са доказани точно за този тип ваксини. Това, което ни предлагат днес в тройна доза, експериментално! и насилствено, могат да приемат само крайни панирани, наивници или финансово заинтересовани. Всички участници в опростачването на науката, в планомерното унищожаване на населението, ще бъдат наказани!
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До викащия (главните букви). Е, всеки ден на сайта на Единния информационен портал, откъдето тук взимат информацията, публикуват колко хора от началото на епидемията са заразени, излекувани, починали и колко са активните в момента. Не можеш ли да си сметнеш сам процента в какъвто вид ти се харесва? Аз никога не изчислявам процент починали към общ брой на заразените, докато не свърши епидемията. Тези над 255 хиляди активни случаи много объркват сметката. Починали към починали плюс излекувани е пр
126
9
 
4
 
! Отговори
до 141 преди 2 години
Зависи кой в каква среда живее. Да, и около мен всички колеги, приятели, роднини са ваксинирани. Но, ако погледнеш средата на един шофьор на баничарка от краен квартал, общуващ само с прости бедняци, ще видиш, че там почти никой не е ваксиниран. Ниската класа е с мислене на хората от махалите. 1:1.
125
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички данни доказват, че от ваксините има голяма полза, само *** вярват на писанията на 12-те си овчaри и отричат ползата от ваксините.
124
1
 
1
 
! Отговори
До 141 преди 2 години
***, всеки ден го дават, това, което искаш. Не можеш ли да четеш?
123
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 139 Това, че вярваш на всичко, което изтича от телевизора, не те прави умен. Не те прави дори адекватен. Информация относно "ваксините" има бол из интернет, стига човек да се поразрови малко. Що се отнася до това кой е плоскоземец, в настоящия случай индикативни са правописа и способността да са изкажеш кохерентно в писмена форма. Пределно очевидно е, че си неспособен на последното. Обмисли добре с какво ще се занимава скромната ти личност, когато свърши цялата К19 постановка.
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От най-близките роднини и половинките им на мен и половинката ми, всички пълнолетни живеещи в България са ваксинирани. В чужбина са 2/3 от роднините и всички пълнолетни без двама са ваксинирани там. За мен 100% от пълнолетните са ваксинирани, но тук смятат по друг начин - прибавят децата, прибавят и живеещите в чужбина като неваксинирани, защото не са ваксинирани в България и изкарват сегашните мижави 30% ваксинирани.
121
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СМЕШНИЦИ, ДАЙТЕ РЕАЛНИЯ ПРОЦЕНТ ЗА 2 Г. КОЛКО СА ПОЧИНАЛИ ОТ ОБЩО ЗАРАЗЕНИТЕ!!! НЕЩО НАПОСЛЕДЪК ЛИПСВА ТОВА ОБОБЩЕМО ЧИСЛО. ЩОТО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ,Ч Е СМЪРТНОСТТА Е КАТО ПРИ ГРИП - 0.2 -0.5%!!! И ТО ПРИ ТОВА СМЕШНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА "ПАНДЕМИЯТА"
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
забавлявам се всяка сутрин тука чета тия свободни съчинения! Тия числа ти ли си ги измисляш или гл. редактор ти ги спуска?
119
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плоскоземцът отрича, че е плоскоземец. Смех.
118
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защитниците на ваксините реват до небето. Вижте сега, нека ви го кажа право, ясно и изключително опростено, за да го разберете. Първо: няма да се ваксинирам. Просто няма. Явно изобщо не мога да се заразя със свръхстрашния грип, защото многократно съм бил контактен с множество доказано болни. Второ: ваксините за мен крият по-голям риск, отколкото полза. Трето: ваксините не помагат особено - от ковид умират същите хора, които ще си умрат и със, и без ваксина. Четвърто: Не съм плоскоземец или общак
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ще висиш! "Дойде белия мъж отвъд океана, донесе ни болка и мизерия, уби племената ни" Такъв изказ имат индианците, мисля.
116
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От Берлин "Вчера един немски лекар от Дрезден се осмели да каже в ефира на частна телевизия, че 99 % от заразените и симптомни в неговият кабинет са двойно,, боцнати" и бустнати... Мислете" Точно в Дрезден, където имат едни от най-ниските вкасинационни квоти в Германия. Смях.
115
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 128 "Ваксините са бизнес! Зелените сертификати са бизнес! Здравеопазването е бизнес!" А водата е МОКРА! Няма причина водата да е МОКРА, освен да създава дискомфорт! Не се къпете, не си създавайте дискомфорт!
114
3
 
5
 
! Отговори
до от Берлин преди 2 години
е хайде сега, в Германия има 400000 лекари и видиш ли ние трябва да повярваме на един от тях, който дори не е ясно дали е и лекар. Поредния недооценен търсещ минута слава.