Без починали от коронавирус за денонощието, 82 са новите случаи

В болница са 289 души, 26 от тях са в интензивно отделение
12 юни 2022 07:30, Анисия Иванова
57
Без починали от коронавирус за денонощието, 82 са новите случаи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

82 са новите случаи на коронавирус у нас, установени през последното денонощие, показват данните на Единния информационен портал към полунощ. Положителните проби са 5,3 процента от направените 1542 теста.

През последните 24 часа няма починали пациенти вследствие на инфекцията.

Новопостъпилите пациенти в болница са шестима. Общо в болнични заведения се лекуват 289 души, като 26 от тях са в интензивно отделение. Като излекувани са отчетени 14 души.

За денонощието са поставени 54 дози ваксини. Общият брой на поставените дози ваксини е 4 402 754, а хората със завършен ваксинационен цикъл са 2 060 446.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
37, мини да си вземеш бонуса за добро троолене, чакаме те е централата на Ню Нормал- Бг
36
9
 
3
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
В болница се влиза при двустранна пневмония с ниска сатурация, или с други усложнения на ковид, като инфаркт, инсулт, бъбречна недостатъчност и някои др., Останалите болни се лекуват вкъщи. "Безсимптомни" в болница няма. Нито пък на домашно лечение. Така че тези 2000 лв са САМО за хоспитализирани пациенти. А "ужасно многото " болни на домашно лечение, можеха да си го спестят, ако се бяха ваксинирали.
35
7
 
2
 
! Отговори
До 39 преди 1 година
Ами що не се тестваш за всички възможни болести за всеки случай? Що само за ковид? Отговорът е щото си добре познатия ни тригодишен тррол. Аре у лево.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има доста болни от тъпoбол ...
33
4
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
Ти вярваш ли си на това, което си написал. Може да си болен и да не знаеш, че си болен и то с месеци и години. На мен ми се случи. Не говоря за Ковид-19, но и там може да е така.
32
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А от гъ+ зо-бол някой да е починал?
31
6
 
1
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
Е, като се тества, какво разбра ли дали си болен, или не? Щото да ти кажа, болните се усещат сами и не чакат някой да им каже. Както и гладните междувпрочем. Тествай си и iq то. Бас ловя, че е на минус. Разбра ли трролче нещастно?
30
3
 
4
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Дай пример как лечението на безсимптомен струва на болницата 20000 лв, а горките те крадат "само" 2000лв? Аз мога да ти дам доказателства, както и снимки, че по времето на масовото крадене болницата в града, в който живея беше празна, а болните ужасно много! Лекуваха се в къщи по телефона, но им прибирахте пътеките и първите линии!
29
5
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Ако у ваше село няма тестване в събота и неделя, то в по-голямата част на България има. Аз се тествах все през уикенда преди, когато трябваше да пътувам . От преди ваксините. Слез ваксинацията нито съм се тествал, нито съм бил болен. Пътувам с кода от сертификата. Понимайш, русофилче - антиваксърче?
28
7
 
0
 
! Отговори
БББ преди 1 година
Важното е, че народът си подкрепяше мерките срещу грипа. И никога не скочи насреща. Да живее българският (мало)умен избрател!!! Дано да ни стигнат чувалите...
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През уикенда вирусът почива :) После тръгва отново по старческите домове за поверка...
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой, и как точно се краде, би ли обяснил? Болен си, отиваш при личния за преглед, лечение и болнични, съответно те пращат на тест и изследвания. Личния взема 60 стотинки за преглед от касата и потребителска такса. Кой печели? НОИ , че ще плаща месеци болнични? Личния, че взел 2 лв? Ако влезеш в болница, дават на болницата 2000 лв за 2 седмици лечение, независимо че може да лежиш там и месец или два. И че лечението може да струва 20 000 или 50 000. И кой печели моля???!
25
4
 
11
 
! Отговори
генерал сюнетчийски преди 1 година
Как без умрели? Не ви ли е срам? Яко трябва да се мре!
24
6
 
3
 
! Отговори
До "Активни&quo преди 1 година
Жалки са, ама продължават да крадат безнаказано. Такива не трябва да са между живите.!
23
5
 
11
 
! Отговори
"Активни" преди 1 година
Aктивните "случаи" колко време ще се възстановяват от Омикроня? До септември ли? Прозрачни сте и мега жалки,
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Процентът позитивни в България се повишава. Новата вълна кога - след месец или наесен?
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краят на ковидфашистите в България, а и в цял свят дойде. ФАКТ. Почваме чистката. Нюрнберг, Народен Съд, затвор, разследване, запориране на сметки, отнемане на имущество, придобито от ковидкрадени пари в полза на държавата, частни дела за причинени щети и загубени ползи,.....мале, мале, жална ви майна.
20
8
 
5
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 1 година
Браво на Руската Армия - да ви напомня - Ковид заразата се произвеждаше в Храков - собственост на Байдън - руснаците изравниха със земята тези зловещи био лаборатории .
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига с този фашив менте хамерикански вирус време е да изметем киртак кирчо и кокорчо тва е
18
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предполагам, че тези 70 хиляди активни случаи ще си ги влачим до есента, за да посрещнем бодро"новата вълна" . Усладиха им се парите по клинична пътека, парите за първа линия...