Ливърпул ще е шампион! COVID-19 не може да му открадне титлата

Вестник The Telegraph успокои феновете на клуба
14 мар 2020 09:06, Елка Василева
14
Ливърпул ще е шампион! COVID-19 не може да му открадне титлата
Снимка: архив, БГНЕС

Безапелационният лидер в английската Висша лига Ливърпул няма как да остане "капо" този сезон заради плъзналия по целия свят коронавирус и ще бъде провъзгласен за шампион, успокои феновете на клуба авторитетният вестник The Telegraph.

Вчера вестник The Independent гръмна с прогнозата, че спирането на футбола в Англия до началото на месец април може да доведе да анулиране на целия сезон, което ще е огромна несправедливост спрямо "червените".

В момента момчетата на Юрген Клоп водят с космическите 25 точки на шампиона Манчестър Сити и се нуждаят само от още две победи, за да грабнат първата си титла след 30 години чакане.

The Telegraph пише, че мърсисайдци със сигурност ще вземат заслужената титла, независимо от това дали останалите мачове от сезона се играят.

Клубовете от Висшата лига нямат яснота дали сезонът ще бъде подновен в началото на април. Повечето от тях настояват шампионатът да бъде довършен, но има и такива, които искат сезонът да бъде анулиран. За нулев сезон са Тотнъм и Уест Хям.

Има също така вариант, при който няма да има изпаднали и следващият сезон ще започне с 22 отбора - 20-те настоящи участника в елита плюс Лийдс и Уест Бромич, които са убедителни лидери в Чемпиъншип.

Новини за футбол четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ливърпул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
17
 
5
 
! Отговори
Ую преди 4 години
След 30г, че и подарена
11
15
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
ник'ви шампиони не са тея лузъри, винаги в сянката на големите отбори
10
6
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
И COVID-19 се оказа ливърпулец! Тюх, тюх, тюх...
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Много *** тук бе. Вие не измряхте ли от коронавируси? Биели а по 1 на 0. Май забравихте как дъвката мачкаше съдиите за по 1 дна дузпа всеки мач за да вземете титлата с по 1 на 0.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въшкарите бият с измислени победи с 1:0 или 2:1И все в края на мачовете, след 95 мин +продължението!
7
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой казва, че са съществували.На мача с цесекато(тогава бяха, ех хегемон)се стигна до продълженията.Имаше,някаква опера,нещо такова.Настанапаника в телевизията.Чуха се странниподвиквания и след пет минути продъл-жи излъчването.Говореше се,че Армей-ския ген.Добри Джуров е наредил.Цесекато победи.Беше велик момент.Гола го вкара влязъл като резервафутболист.Мисля,че се казваше Михайлов.После мисля ни отстраниБайрен,но му поведохме с 3 гола тук.Брайтнер се хвана за брадата.Чрезрез.Хьон
6
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ливърпул се изгавриха с английските купи.Да не очакват снизхождение от асоциацията.Пък и Чоло показа колко са шампиони.
5
13
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Дано да обявят нулев сезон! Въшкарите бият с измислени победи с 1:0 или 2:1 не заслужават титлата ели че водят с толкова много точки.Калитковци!Клоп им подава кислород!
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1Айнщайн нали знаеш какво е казал за Вселената и човешката глупост?Така че това с Ливърпул е нищо.В момента обсъждат шефовете на Серия А да се прекрати първенството и да обявят Ювентус за служебен шампион. А ситуацията е: Остават 12 неизиграни мача, а Ювентус е само с 1 точка повече от втория Лацио. Ето това е чутовна глупост!То даже не е глупост, а зловеща подигравка с Лацио и Интер донякъде.
3
9
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Да не лаят много, че COVID-19 набърже ще ги натръшка мърсисайдците...
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30 години се борили хахахайа по скоро съществуваха :)
1
6
 
27
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Не съм фен на Ливърпул, но това е пълна глупост. Как ще обявиш нулев сезон няколко кръга преди края? Хората се борят за титла 30 години, сега газят наред и я докосват, и да се приеме такава глупост е невероятно...

Спонсорирани публикации