БСП твърдо застана зад Мая Манолова, тя е партийният кандидат!

Ръководството на партия взе решението си да я подкрепи единодушно
Обновена: 15 сеп 2019 19:09 | 15 сеп 2019 13:58, Камелия Цветанова
127
БСП твърдо застана зад Мая Манолова, тя е партийният кандидат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националният съвет на БСП подкрепи Мая Манолова за кмет на София. Тя беше утвърдена и гласувана анблок с останалите кандидати за кметове. Всички бяха подкрепени единодушно, съобщи "Фокус“.

Още по темата
Одобрени са и още 100 кандидат-кметове на левицата за страната.

Заседанието на социалистите продължава.

"Мая Манолова получи номинации от редовите социалисти. Предложена е от Градската конференция на София. Вероятно това ще бъде кандидатът за кмет, който ще утвърдим на Националния съвет. Нямам основание да смятам, че ще се случи друго”, заяви по-рано днес Красимир Янков от БСП.

"Тя има добри шансове и възможности за успех. Мисля, че и БСП трябва да де опита да увеличи представителството си в Общинския съвет”, каза Янаки Стоилов от БСП.

"София е важна, защото в крайна сметка почти половин България живее в София. Предполагам, че и Националният съвет ще я подкрепи и отиваме на битка”, коментира Филип Попов от БСП.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
13
 
! Отговори
Валери преди 4 години
Ей, много са смешни тези. Хем не могат да издигнат техен свестен кандидат, хем разиграват някакъв жалък фарс, който беше ясен на всички.
24
2
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Предизвестен финал на един фарс. Още преди Манолова да се кандидатира се знаеше, че ако го направи БСП ще я подкрепи. Беше лесно поради два факта: Първо БСП са в пълен кадрови колапс откакто Нинова завзе властта в партията и второ, защото за годините, като омбудсман Манолова не успя да свърши кой знае какво, но определено си създаде фалшив образ на защитник и сега е максимума на нейната популярност. Дори си спестиха консултацията при пенсионера Решетников.
23
1
 
11
 
! Отговори
вал преди 4 години
До СТРАНДЖАТА Не е честно този форум да е в неделя все пак на Позитано е почивен ден и надплатените комсомолци също трябва да почиват
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Voenni zasadi s voenna maskirovka, parashutisti, podvodnichari, cherni angeli, podpalvachi, mirizlivi dimki, lazareti...razhvarliani bg kazarmi, voenni slujbi, voenni hoteli, voenni pochivni stancii, voenni uchilista, zastavi...spionkata maya ogriava navred bg naroden voenen bouklouck capital... :-)
21
2
 
16
 
! Отговори
Циник до 18 преди 4 години
Радев, Манолова - все "независими" партиини кандидати на БСП !Останаха ли още наивници в тази държава ?...освен русофилите-продажници !------Евала за точния коментар колега!Като не може (вече с оръжие и кървища), другарите от Позисрано - ще опитат с "резиденти".... Парашутисти.. И подводничари..Този филм, българите го гледаха през 44...Дано не са забравили поуките
20
1
 
5
 
! Отговори
Бау преди 4 години
След седмица пак се съберете да помислите дали да я подкрепите ...
19
18
 
1
 
! Отговори
Всички софиянци преди 4 години
Застават зад Мая. Фандъкова да си ходи на село, откъдето е дошла. Мафията ГЕРБ е пред тотален погром
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bsp nema kadri. Samo oliseli babichki i diadki, partizani, buntivnici, hashove, chetnici, artisti, artiski, generali ot koren...a manolova e tehniat top specialist yatak po partizanskia biukluk...um nema, ama pone kosa s vazduh ima...sazdava falshiva predstava za niakakva nalichnost pod kosata...
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев, Манолова - все "независими" партиини кандидати на БСП !Останаха ли още наивници в тази държава ?...освен русофилите-продажници !
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почти половин България живее в София??? Че откога така? По мои сметки живее между 1/6 и 1/5, базирайки се на различните статистики за населението, включително неофициалните. Това е доста далеч от "половината". Хайде стига сте придавали такова огромно значение на София, то и без това още от соца, че и преди него си го имаме това уникално българско изкривяване - "столицата" и "провинцията". В никоя друга страна (камо ли нормална) няма подобно деление.
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова - номера на китайката на БКП/бсп !Въпроса е ще предадат ли провинциалистите София на червената русофилска Мафия ?
14
11
 
7
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Мая Манолова не член на БСП от момента ,в който зае поста омбундсман ! Така че,няма как да е КАНДИДАТ на БСП !!! И те така ,Днес Бг...
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква безпрецедентна изненада! Потресен съм!
12
5
 
21
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Че то "гурото" на БКП.БСП - Т.Живков беше с основно образование - патологичен лъжец и интригант, верен роб на Масква. Нормално е да да подкрепят кандидат с вишУ от комсомолска школа в Масква и фалшиви дипломи от УНСС за по 200 марки и едно п.асе.
11
22
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Днес Бг ! Тя НЕ Е партийния кандидат ! БСП нямат кандидат ! Тя е независм кандидат подкрепен от БСП, АБВ ! Манипулаторчета *** !!!
10
3
 
11
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Само костовистите могат да направят Манолова кмет!! - и после най - безочливо да я плюят.
9
5
 
20
 
! Отговори
Друг избирател преди 4 години
Каква изненада! А и вижте им стилистиката на тези червени чугунени глави - битка, решаващ удар и други подобни, все от времето на студената война. Отврат!
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП се лови за последната сламка ...
7
2
 
26
 
! Отговори
teo преди 4 години
Нищо ново, СТОЛЕТНИЦАТА БКП-БСП пак със старите си номера: за да излезе чиста "изкъпана" след изборите заложи на ЧУЖД ЧОВЕК Мая Манолова КОСТИНБРОДСКА ! НА *** този път няма да минат тези номера, защото: ПЪРВО ако МАЯ спечели - БКП-БСП спечели, ВТОРО ако МАЯ загуби, ТЯ не е от нашата партия и *** ЩЕ Е НЕВИННА ! КОМУНИСТИТЕ не могат да спечелят, освен с МРЪСНИ КОМПРОМАТИ !!! Най-важното за България е, че КОМУНИСТИЧЕКАТА СТОЛЕТНИЦА ВЕЧЕ СЕ ЗАТРИВА , ЗАЩОТО НЯМА СМЕЛОСТТА ДА ИЗЛЪЧИ СВОИ
6
3
 
17
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Още веднъж, ясно да кажат БСП, че играе с удари под кръста!