Манолова: Правила съм грешки, костинбродската афера не е от тях!

Каузата й била смяна на управлението на София
18 сеп 2019 09:10,
191
Манолова: Правила съм грешки, костинбродската афера не е от тях!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За предстоящите избори за столичен кмет ще имам много конкретна програма, която в момента се пише, заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова.

Тя заяви, че ще има 5-6 листи, създадени от различните партии, които ще подкрепят кметската й кандидатура.

Манолова уточни, че нейната кауза е  смяна на модела на управление на София.

Още по темата

"За мен е важна и ценна подкрепата и на партиите от ляво и на тези от дясно. Важна ми е и подкрепата на неправителствените организации и инициативните комитети от всички столични квартали. Важна ми е подкрепата на всеки столичанин, независимо от неговите партийни пристрастия. За мен е ценна тази подкрепа, защото каузата ми е за тези избори е смяна на модела на управление на София”, посочи тя.

Манолова коментира и напрежението, което се създаде между нея и столичния кмет Йорданка Фандъкова по повод на почистващите фирми в София. „Когато една кампания от опонента ми е изпълнена с внушения, с компромати, с кал, с помия – това показва страх и липса на аргументи. Не започнах аз агресивно кампанията”, подчерта Манолова.

Кандидатът за столичен кмет сподели, че отчита като грешка поведението й по време на протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски и подкрепата й за кандидатурата на Делян Пеевски.

"Моето поведение по време на протестите срещу кабинета на Орешарски не е нещо, с което се гордея. Нека да е ясно, за да не остане недомлъвка. Тогава смятах, че почтеното поведение е да излезеш пред парламента, пред протестиращите и да чуеш какво мислят и да им кажеш какво мислиш. Смятам, че от позицията на времето гледам на своето поведение по друг начин. Това е една от грешките в моята биография. Очитам и като грешка подкрепата за кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС", призна Манолова.  

"Правила съм много грешки", добави тя. Манолова обаче беше категорична, че костинбродската афера не е сред тях.

"Това е опит да бъде предотвратена една възможност за манипулация на изборите. Аз имах сигнал и го подадох. Ако вие или някой гражданин имате информация, че манипулирам изборите, моля да информира прокуратурата. Единственото, което беше нередно е да се правят изявления в деня за размисъл. Аз такива изявления не съм правила", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
2
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Манолова е разбрала ,че този народ може да го лъжеш колкото си искаш. Ясно е ,че няма да спечели,но незнам защо и се вързаха БСП. Не е нормално официалната опозиция да няма свои кандидат.Това е безсилие и липса на истинска визия за управление на столицата и на България. Властта е сладко нещо,но трябва да го заслужиш...Не става само със сладки приказки...
169
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста фалш и позьорство, което е жалко все пак
168
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въз към Сливенския бе крадло
167
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички комунисти на Съд на Съд на Съд червените прасета в затвора да лежът
166
1
 
9
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Каквото и да пишете , Манолова е бита карта.Не се крийте след изборите.Излезте с гордо вдигната глава, като Нинова.Превърнете загубата в победа.
165
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че от олигархосайта се радват като си лайкват троленето НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА МАНОЛОВА, БОРИСЛАВ ИГНАТОВ И СИИЕ, КОЯТО СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ФАНДЪКОВА НЯМА ДА ИЗТРЪГНЕ СОФИЯ ОТ ЛАПИТЕ НА ГЕРБ-МУТРИ ГЕРБЕРИ СВЪРШИ ВИ ВЛАСТТА, ЩЕ ВИ ОСТАНАТ САМО ПРОКУРАТУРАТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И СВИНСКИТЕ МЕДИИ. ЗАТОВА В МЕДИИТЕ НА ДУМИ СТЕ ПО-ДОБИ ОТ БСП, КОСТОВ И КОЙТО ИСКАТЕ. ВИЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ. И ХОРАТА ВИ ТОЧАТ НОЖА ЗА СВИНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ. КАК Е ГИНКА ВЪРБАКОВА-ТЕМЕ
164
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименФандъкова СЕГА подкрепяна от Пеевски, ПИК, БЛИЦ и от Петното и Бонев е пребита карта.ВЪН ЕРДОГАНКА ФАНДЪКОВА КОСЬОВСКА САМОКОВСКА ОТ СОФИЯ!!!
163
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мая жената предложила пеевски е бита карта
162
0
 
17
 
! Отговори
V преди 4 години
Как е безполезни червени *** плюете ли Нали си знаете че ще загубите изборите Отново и отново и отново
161
0
 
11
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Какво междублоково пространство бе, то не остана! Навсякъде, където имаше 500 кв.м. дойде багера и след него бетоновоза! Не остана!
160
17
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Кюстендилската вещицa със сигурност няма да е по-добър кмет от Фандъчка, но пък си струва да победи, за да види човек аканатa физиономия на Бойковците в нощта след изборите, когато дадат резултатите!
159
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименФАНДЪКОВА Е КАНДИДАТУРАТА НА МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ. С компроматите и бухалките.
158
6
 
2
 
! Отговори
АНТИМУТРОЦЕНЗУРА преди 4 години
Манолова, заедно с кандидатите за кметове на София Борислав Игантов и Борис Бонев седнаха в инвалидни колички за покажат съпричастност към проблема с придвижването в столицата с инвалидна количка. "Събитието беше организирано от майките от "Системата ни убива". Това са хората, с които прекарахме 8 месеца заедно. Ние се смеехме и плачехме заедно. Нямаше как да не отида да ги подкрепя", каза Мая Манолова.
157
9
 
1
 
! Отговори
АНТИЦЕНЗУРА преди 4 години
Амбицията ми е да покажем, че парите могат да се харчат ефективно, че може да има градина за всяко дете, че може междублоковите пространства да изглеждат по-добре, че може да има тротоари в града ни. Това е целта. Нямам намерение да правя проект или да се занимавам с партийна политика. Имам намерения в интерес на гражданите и с гражданите да управлявам града през следващите 4 години, ако ми бъде гласувано такова доверие. Истината е, че промяната тръгва от София", каза Манолова.
156
6
 
2
 
! Отговори
АНТИЦЕНЗУРА преди 4 години
Тя изтъкна и част от приоритетите, които ще залегнат в управленската й програма. Щяла да заложи на така наречения smart град. Точните идеи щели да напишат млади ИТ специалисти. Засега се мисли за електронна платформа, чрез която гражданите да следят как вървят обществените поръчки и как се харчат общинските пари.
155
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЕЗ ЦЕНЗУРА НА ИНТЕРВЮТО ТЯ КАЗА И На огромен натиск от властта са подложени хората, които обявиха подкрепата си за моята кандидатура за кмет, обяви Манолова.Кандидатът за кмет на София съобщи, че е упражняван натиск върху хората, които са обявили подкрепата си за кандидатурата й. Подложени са на огромен натиск от властта. Имаше уволнени хора. Медицинската сестра Мая Илиева беше уволнена заради това, че води протестите. Тя беше подложена на огромен натиск заради това, че влезе в инициативния ми комитет. Какво се случи в Армен Назарян. Той промени решението си, което аз уважавам, и о
154
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОСТИНБРОДСКА ЩЕ СМЕНЯ МОДЕЛА С КОЙТО ДА СЕ УПРАВЛЯВА СТОЛИЦАТА- ДОБРЕ, ДАЙТЕ ДА ВИДИМ НОВИЯ МОДЕЛ- КОЛКОТО И ДА ХРАЧИТЕ ГЕРБ- СОФИЯ Е КОРЕННО ПРОМЕНЕНА КЪМ ПО ДОБРО, ЗАЩОТО Я ПОМНИМ И ОТ ОНИЯ ГОДИНИ.
153
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижда се че Манолова за сега няма за какво да се хване! Общи приказки и смяна на модела,което не се знае какво точно означава! Програмата и сега я пишат,месец преди изборите,нагаждат според случващото се! Паргов освен че си е боядисал косата нищо ново също не показва!
152
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С общи лафове няма да стане! С модел,който сега се пише и избистря също няма да стане! С подкрепа по кафенетата и дюкяните,където посещава пак няма да стане!
151
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С общи лафове няма да стане! С модел,който сега се пише и избистря също няма да стане! С подкрепа по кафенетата и дюкяните,където посещава пак няма да стане!