Манолова не разбира от икономика, Фандъкова не умее да лъже

Политолози коментират битката за София
Обновена: 7 окт 2019 21:39 | 7 окт 2019 20:58,
73

"До изборите има още доста време. Колкото и да си задаваме въпроса кой ще е победителят в битката за София, отговор няма да получим към момента. И двамата кандидати за столичен кмет имат реални шансове да спечелят. А балотажът ще е решаващ", коментира в студиото на "Денят ON AIR" политологът доц. Мария Пиргова.
Още по темата

Барометър: Фаворитите за кмет на София са трима, кой ще е на балотаж?

По думите ѝ Мая Манолова "залитала" малко вдясно и поставяла на заден план левите мерки, които трябвало да взема предвид, както и БСП.

"Най-големият неин електорат е в БСП. И затова тя трябва да обърне внимание на левицата. В противен случай ще загуби балотажа. А София има нужда от промяна", посочи още Пиргова.

И подчерта, че по-малко от месец преди местния вот, битката за столицата се е превърнала в ожесточена политическа борба.

"Политическата борба е едно. Да водиш обаче битка на всяка цена в това отношение - съвсем друго. И на Манолова, и на Фандъкова им липсват определени качества. Фандъкова например не може да лъже. Манолова пък няма никаква представа от икономика. Това сочат фактите", отсече журналистът Юлий Москов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че прибързано много хора пренебрегват кандидатура на на евродепутата Ангел Джамбазки.

"Накрая можем да останем доста изненадани. За всички е ясно, че Йорданка Фандъкова има огромно предимство пред Мая Манолова. И това е неизбежно. Защото Фандъкова има зад гърба си основа, на която да се опре, реализирани проекти, които да даде за пример. Докато Манолова казва "Започвам от София". София обаче не се нуждае от политически тези", категоричен бе Москов в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък учителката по руски език , фандъчката , разбира от икономика??? Брей кугъ са изучи ? А едно време руска филология приемаха само деца на "десиденти" и "истински демакрати" , а не на право..вер..ни ко..му..нисти ,е , и по някоя друга заблудена душица , дето сега е без работа ,щото руски език не се котира много, много , а дечицата на бивши партийни величия ,що ли , п.лю..ят по рашата-чудо ,да не повярваш
11
1
 
8
 
! Отговори
преди 4 години
Някоя италианка ще да е тази Мановола.
10
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Фандъкова неможе да лъже."Откъде дазапочна.Да речем от глобите,не е взела1ст от фирмите.Сроковете,на заданието.Билетчето,съдът го отмени, но както и да е,обеща да го диферинцира от спиркадо спирка.Софийска вода,не я споменава.Спира Златен век.Подля вода на Иванчева.Изми шосетата и т.н....
9
4
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
СГРЕШИЛИ СТЕ ЗАГЛАВИЕТО НЕЕ МАНОВОВА А МАНОЛОВА
8
3
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Аз ще гласувам за Мано волаА ти
7
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък ти си платена БСП-арска пропаганда. Добри ученици на Сталин главореза.
6
3
 
5
 
! Отговори
Хахахххххххххххх.... преди 4 години
"Мановола" звучи доста симпатично ;)
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Платена гербава пропаганда! Добри ученици на Гьобелс!
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кандидатите не са двама, а петима.Защо пренебрегвате останалите и най-вече Борис Бонев?
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой реши, че битката ще е между Фандъкова и Манолова? Задкулисието, което непрекъснато ни внушава по този начин, че друг избор нямаме. Нали и двете партии се пръкнаха от БКП те само това знаят и могат. Да внушават лъжи. Намериха ги тия две кукундели и хайде народе на кебапчетата. Друго нема. Имате още поне няколко предложения, които съвсем не са лоши. Тези писаници по-горе са поредната демагогия. Типично по комунистически.
2
4
 
27
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
хм!..Манолова "не разбирала от икономика"..?!?!Не разбрах за министър на икономиката ли ще се кандидатира?..Манолова е юрист със сериозна практика,а Фъндъчката е проста даскалица по руски език..Тая последната разбира ли от икономика,та мъти толкова време водата на софиянци?..И Ф. "не могла да лъже"..По-голяма лъжа от тая не бях срещал наскоро...
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо от политолозите лъха на корупция и демагогия ?