$8 млн. за сватбата на дъщерята на Абрамович

Догодина руският олигарх може да стане и дядо
Обновена: 9 дек 2010 07:33 | 9 дек 2010 07:30, Елка Василева
16
$8 млн. за сватбата на дъщерята на Абрамович
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сватбата на голямата дъщеря на руския милиардер Роман Абрамович Анна и юриста Николай Лазарев ще се състои през пролетта на малък остров в Карибско море близо до известния курорт Сен Бартелми, разкри Life News.

Абрамович се е съгласил да отмени условието, което бил поставил на дъщеря си – никаква сватба, преди да завърши колежа, след като се убедил, че дъщеря му наистина обича годеника си.

Гостите на сватбата вероятно ще бъдат 400. Както казват от обкръжението на Абрамович, той иска да избегне ненужния шум.

За организацията на тържествената церемония и приема руският олигарх ще похарчи 8 милиона долара, пише изданието.

От обкръжението на Анна Абрамович казват, че тя не просто иска да се омъжи, а през следващата година иска да стане и майка и вече се готви за това, посещавайки курсове за подготовка за бременността.

В средата на октомври медиите съобщиха, че голямата дъщеря на Роман Абрамович – 18-годишната Анна, е съобщила на приятелите си за намеренията си да свърже съдбата си с 27-годишния Николай Лазарев. Като потвърждение на думите си Анна показала пръстен с огромен диамант, припомня NEWSru.

Николай Лазарев е от Москва, адвокат е. Получил е частно образование в британското училище Hurtwood House School в графство Съри. След това завършва право в Лондон. Приятелите му казват, че Лазарев е много нежен и добър към годеницата си. Според някои информации Николай и Анна вече живеят заедно. Приятел на двойката казва, че Николай обича спорта и спортните коли.

Диамантеният пръстен, който той подарил на Анна, е просто огромен. Новото семейство обаче няма да има нужда от него: Анна ще наследи 2,4 милиарда британски лири, писа „Дейли мейл“.

Анна е едно от петте деца от вече разтрогнатия брак на Абрамович с Ирина.

Сегашната спътница на олигарха Даря Жукова роди на собственика на „Челси“ син, който сега е на 11 месеца. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Анна Абрамович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
кокоско преди 13 години
Евреите управляват целия свят.
14
0
 
4
 
! Отговори
от кухнята... преди 13 години
$8 млн. за сватбата на дъщерята на Абрамович ?Какво са 8 милиона за него ???Той се разведе с бившата си жена /2-ра по ред/, Ирина, срещу 213 млн. евро.До сега Абрамович има три брака първия с Олга, три години по-голяма от него с едно дете, женят се през 1987 и се развеждат през 89, втората съпруга е стюардеса, Ирина, женени от 1991 и имат 5 деца Анна 18 годишна, Аркадий 17, Соня 15, Арина 9 и Иля , третата съпруга, Даря Жукова, 15 г. по-млада от него , обявена за една от най-красивите жени на планетата, го дари със син - първи за нея и пореден за него - Аарон Александър, на 4 декември 2009 .. Роман Абрамович е платил 555 хил. евро на Принс да изнесе серенада на Даря като подарък за бебето...Интересна слабост има Абрамович към имена с буквата А...,
13
0
 
1
 
! Отговори
ева преди 13 години
напротив, винаги коментарите му са по темата за разлика от други коментиращи
12
0
 
2
 
! Отговори
Dan преди 13 години
"....след като се убедил, че дъщеря му наистина обича годеника си."Това 3D видеозона е много убедително нещо!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ех,точно мислех да му ставам зет на тоя.
10
0
 
5
 
! Отговори
пустиняк преди 13 години
Яж куме пий:)А?
9
0
 
7
 
! Отговори
ДА преди 13 години
Парите при пари отиват
8
3
 
6
 
! Отговори
психолог преди 13 години
"Някои хора като Гошо *** просто не мога да ги разбера."А може би въобще Ви е трудно да разбирате немислещите като Вас ?Помислете по въпроса....
7
0
 
11
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Лазарев е много нежен и добър към годеницата си - голямата дъщеря на руския милиардер Роман Абрамович .......на руския милиардер Роман Абрамович .........на милиардер....НОРМАЛНО, трябва да е луд за да не е нежен и добър...А момчето е много добро образование, а и адвокат - всичко си е на мястото !
6
1
 
8
 
! Отговори
ПРЕМЕСТВАЩ преди 13 години
ей ся вече сиго преместих
5
4
 
8
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Да искаш да ...определиш хумора,ще рече - да искаш да прободеш пеперуда,като вместо с...игла си служиш с телеграфен...стълб.
4
1
 
2
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
Daaaaaaaaa nali za mene 6te se jeni zna4i mojeeeeeeee
3
10
 
4
 
! Отговори
SAFC преди 13 години
Някои хора като Гошо *** просто не мога да ги разбера. Мили хора, бихте ли ми обяснили какъв е смисълът от коментара на горепосочения? Ако случайно някой психолог прочете коментара ми, моля Ви, обяснете какво кара *** да пише коментари, които не само не са по темата, но и в които няма никакъв смисъл. Е, доброто в случая е, че Гошко не може да стъпи и на нокътя на един друг коментиращ, от един друг сайт ("КОЛЕВ ФРАМ ВИЛИДЖ ДЖОЙНТ").По темата - язък :-)
2
5
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Яд ме е,много ме е....яд,заради нашите олигарси защото много са...бедни.Знам това със сигурност,защото аз им доставям тиквите за....партитата и....сватбите ивечно бавят плащането,а за бакшиши....забрави.Ехх,кога ли ще получа...поръчка от Абрамович,да му заредя яхтата с кривунделски тикви;сигурно ще му...харесат и ще купи за 1 млн.$ тикви,да ...зарадва младоженците и гостите на...сватбата.
1
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 13 години
Е все пак е криза човека не иска да се охарчи.