Уилям отказал да подпише предбрачно споразумение

Принцът обичал Кейт и й вярвал безрезервно
Обновена: 2 май 2011 12:38 | 2 май 2011 12:38,
101
Уилям отказал да подпише предбрачно споразумение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки че ден преди кралската сватба германският таблоид "Болд" разпространи част от предбрачния договор между принц Уилям и съпругата му, такъв не е подписван, съобщи Контактмюзик.

След бляскавата сватба на 29 април в Уестминстърското абатство британските медии разкриват нови подробности за предаността на принц Уилям към съпругата му Кейт Мидълтън.

Оказва се, че новият херцог на Кембридж е отказал да подпише предбрачно споразумение.

Уилям е бил посъветван да уреди законово отношенията с бъдещата си съпруга, но според негов близък приятел, цитиран от "Дейли телеграф", "принцът обича Кейт, вярва й безрезервно и бил уверен, че не е необходимо двамата да сключват предбрачно споразумение".

Още по темата
29 апр 2011 13:30
583
След обявяването на годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън през ноември, Патрик Джефсън – бившият личен секретар на принцеса Даяна, е посъветвал двойката да сключи предбрачен договор. От двореца "Сейнт Джеймс" сега потвърждават, че преди сватбата не е подписан такъв документ.

Младоженците Уилям и Кейт са на кратка почивка за уикенда, след като стана ясно, че засега отлагат медения си месец. Херцогът на Кембридж се връща на работа на 3 май.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората се озлобиха защото от всякъде им наливаха за тия двамата! Абсолютно адекватна реакция!!! Те са англичани и нямат нищо общо с нас! Щеше да е абсурдно, да им се радваме! Ако медиите бяха престанали на време да ни заливат с пумия от сорта на каква рокля, пръстен и т.н. може би нямаше да е така. Обзалагам се, че тия на Острова дори не знаят къде е България... а ние тука Евала им правим... ми я сиктир от тука..
78
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БУДАЛА!
77
4
 
51
 
! Отговори
до 777 преди 13 години
стига сте писали глупости - не бил достоен за крал, а ако беше подписал - всичко щеше да е по сметка, аман от интриганти, вие като се жените мислете за Вас, оставете другите да са щастливи, богати и красиви, май проблема е във вашата градина..
76
5
 
37
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Като във вица: Колко ще ми струва развода - 5000 долара - Глупости, за 300 долара ще намеря човек да я застреля.
75
3
 
45
 
! Отговори
вяра преди 13 години
злоба, злоба, злоба, а те се обичат, май ви е кофти, дори да изгори любовта е огън и когато човек обича дали е принц или обикновен човек това няма разлика..
74
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Самият брак е вид сделка, ако предбрачният договор за вас не е такъв вид сделка, значи сте големи лицемери. Не се женете тогава, след като сте толкова влюбени, спокойни и вярващи на половинката си.
73
8
 
33
 
! Отговори
Di_eva преди 13 години
А и още нещо...Как щях да го пропусна! Ами, разбира се! Уилям всъщност не е прецакал се балама, но пак е образ, натоварен с отрицателни качества СПОРЕД нас! Той е мошеник и не е искрен в постъпката си към Кейт, защото ако тя го предаде, ще я убие и готово. Уилям или е глупав, или е тъмен английски субект ала д-р Джекил-добър и почтен през деня и страшен и зловещ през нощта като другото си аз -М-р Хайд. Друг вариант просто няма!
72
3
 
62
 
! Отговори
аз-ж.р,ед.ч преди 13 години
Когато подписвах брак не мислех за сделка.Желаех да създам семейство със здрави устои,да бъда обичана,да съм щастлива.Ако при брака се пристъпва с търговски похват,то далеч не се стига.По сметка не се живее дълго съвместен живот.Нужна е любов,която да е взаимна.
71
4
 
49
 
! Отговори
Di_eva преди 13 години
Българинът е ***-не вярва, че хората могат да бъдат безкористни; нихилист-не изпитва дълбоки патриотични чувства-по-скоро е впечатляваща и запомняща се рядкост самопожертвувателността му към абстрактни за него понятия като род и отечество, отколкото закономерност; той е и еретик- не е съгласен с вече поставени догми, недоволен, критикуващ, търсещ някаква по-височайша истина. Затова и 90% от българите ще вярваме, че Кейт ще измами Уилям и че той е просто един прецакал се балама.
70
4
 
39
 
! Отговори
м преди 13 години
На това дупе отсега му опадали керемидитеслед 2 годинки брак,или ако се разведатсъвсем нищо няма да му остане.
69
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Lubovta niama garancia ! Nikoi neznae kakvo shte mu podnese utreshnia den !
68
1
 
39
 
! Отговори
pipi преди 13 години
Mladi - glupavi !
67
2
 
33
 
! Отговори
pepi преди 13 години
abe omraznaxte mi s tiq sopoli,a sprete se be deba saita zaguben,dreme mi na 6maizera 4e ne podpisal predbra4no sporazumenie,i 4e nekav *** se ujenil,deba sopolite smradlivi
66
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Chuvstvo koeto se nujdae ot podpis ne e chuvstvo. Braka e podpis - sdelka.
65
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правилно. За какво му е предбрачен договор? Ако нещо не му изнася може случайно Мидълтън да свърши като Даяна. :) По-евтинко ще му излезе при всички случаи.
64
3
 
45
 
! Отговори
Виконт дьо Панчерево преди 13 години
Абе Уилиям, абе Уили...много като тебе вече плакахме!
63
2
 
41
 
! Отговори
не съм наивник преди 13 години
Защо всички се стремим към черногледството.Нима мислите ,че не съществуват истински чувства ? Има ли доверие - има и любов,и уважение и всичко останало.
62
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наивник... ! Бракът е сделка ! ......i pri nai chistata lubov.!
61
2
 
42
 
! Отговори
Di_eva преди 13 години
Не е въпрос на безрезервно вярване! Човек не може да бъде сигурен какъв ще бъде след десет години самият той, пък камо ли да вярва в някого другиго. Всичко се променя. Хората се развиват непрекъснато, ако днес вярваш на един човек ти вярваш в сегашния му образ ЕДИНСТВЕНО. Уилям просто е показал, че не е страхливец...Че дори да бъде предаден, той иска да рискува, за да докаже, че СЕГА е напълно отдаден и влюбен...Всеки трябва да ОБИЧА поне един път в живота си така.
60
1
 
36
 
! Отговори
м преди 13 години
Я пиши на български хомосексуалистка такава:)