Меден месец на Сейшелите за Уилям и Кейт

Двойката заминава за 10 дни в средата на май, твърдят британски медии
Обновена: 2 май 2011 07:50 | 2 май 2011 07:19,
33
Меден месец на Сейшелите за Уилям и Кейт
Снимка: Reuters

Британски таблоид наля допълнително масло в огъня на предположенията къде ще бъдат на меден месец новите британски  кралски младоженци. Според "Дейли мейл", който се позовава на  добре запознат източник, принц Уилям и половинката му Кейт ще  изкарат незабравимо сватбено пътешествие на Сейшелските острови.

Ваканцията ще трае 10 дни, ще бъде пазена в пълна  секретност. Началото й ще бъде в средата на май. Двойката ще отпътува до Сейшелските острови с частен самолет и после ще се  придвижи до мястото, на което ще отседне с хеликоптер от главния остров Махе.

Там двамата влюбени ще се настанят във вила за 4000 лири на нощувка и с персонален готвач, който ще ги нагостява с  пресни, местни морски деликатеси.

Точното местоположение на вилата не се съобщава от  съображения за сигурност. Специалисти от Скотланд ярд вече са го посетили и са  установили, че то е безопасно. Става дума за курорт, обграден от гори от кокосови  палми, предлагащ почти пълна изолация.

Още по темата
29 апр 2011 13:30
583

Плажовете били с  ослепително бял пясък, а водата с тюркоазено цвят и кристална  чистота.   Вилите в района били изработени ръчно от местна  дървесина и имали и открити бани, частна градина, частен басейн  сред скалите, павилион за йога и дървен кей.

В района било  забранено карането на джетове или подобни спортове, но силно се  насърчавало гмуркането или карането на каяк. Досега медиите спекулираха, че Кейт и Уилям ще пътуват  на меден месец или до Йордания, или до Нова Зеландия или до  Тоскана, в Италия, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: кралска сватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички на снимката са сладури. Дано да имат късмет - нормален семеен живот и дечица.
28
1
 
2
 
! Отговори
Зайо преди 12 години
Какви морски деликатеси, нали й беше забранено да яде морски дарове, еееей, кажете поне веднъж два пъти едно и също :D
27
2
 
3
 
! Отговори
Па ! преди 12 години
За съжаление или не.. нещата стоят така. Докато едни *** в мизерия... други тънат в разкош. Такъв в живота и така сме устроени. На който не му харесва може да си присъди крила на пчела, да си забие едно жило в *** и да се причисли към вид "насекоми" Там всички бачкат еднакво. При човеците обаче е по друг начин.
26
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A всички вие, които плюете, с какво сте заслужили да сте на тяхно място? Мижитурки, родени от родители мижитурки и от деди мижитурки, които са превивали гръб под руския камшик.След като не можете да отделите от парите си за да организирате нещо красиво, а смятате, че всичко трябва да се изяде и изпие, значи не трябва да ви се дават пари. Бачкайте си за кебапчета и бира и се израждайте.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що пари се потрошиха за реклама на тая свадба ,понеже явно *** от уиндзор - монарсите на британия явно осъзнават ,че вече са история и са опротивяли достатъчно много на обикновенните британци дето ходят да бачкат на две места ,че да имат да си платят данъците ,та тези короновани плашила да си живуркат най-луксозно за с,етка на данъкоплатците ,затова беше тази медиина пропаганда на продажните медии дето бая кинти гушнаха от бъкингам
24
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
интересно дали и тая е такава *** като маиката на уилям и дали я чака същатат съдба
23
3
 
28
 
! Отговори
UK преди 12 години
Обиди и подигравки могат да се срещнат във форумите в българския интернет под новините за кралската сватба в Лондон. Досада от сватбата изразиха не само обичайните грубияни. И по-интелигентни хора се чудеха - кво пък толкова? Цял месец досадиха на света с тая сватба. Съвсем лекомислено е да обявиш за досадно нещо, което са гледали над 2 млрд. зрители по света. Сватбата на английския принц Уйлям беше замислена и се превърна в грандиозен световен спектакъл. Толкова се гледат само най-големите събития. Сватбата удари по брой зрители и Формула 1, и футболни финали, и най-касовите холивудски филми. Някой се надсмиват каляски, рокли, шапки, униформи Да, ама Великобритания си направи зашеметяващо представяне по света, само разполагайки камери по улиците и площадите на Лондон и в катедралата, където се венчаха младоженците. Британската нация напомни на света, че е велика и с история. Британският кралски двор с тази сватба укрепи монархията не само във Великобритания, а и в други страни. Но не само спектакълът беше реклама и на християнството. Не милиони, милиард хора по света са се възхитили на християнската брачна церемония в една стара катедрала, протекла като епизод от холивудски филм. Няма брояч, който да изчисли колко милиона млади хора с още неясно религиозно самосъзнание ще приемат християнството, запленени само от церемонията в църквата. Няма шега. Всяко младо момиче иска да се омъжи за принц. За това се разказва във всички приказки, които са чели малките момиченца. Това сега те го видяха на живо. И също така няма брояч, който да измери какво море от сълзи се е проляло от развълнувани зрителки. Социолози и социални психолози за последния век съчиниха десетки теории за поведението на хората. Ролеви модели, социометрични звезди и т. н. Хората от екрана, онези, които ги гледат милиони зрители, имат най-силната, невидима власт. Холивудските звезди управляват света. С тях се отъждествяват милиарди, от тях научават какво е да си добър и лош, как се държи и как изглежда добрият и как лошият. От тях научават подсъзнателно или не - как точно да повдигнат вежди с какъв жест да се възмутят, зарадват и погледнат. Хората от екрана като Де Ниро или Сандра Бълок, като Дейвид и Виктория Бекъм и т. н., са хората на власт. Те я упражняват по друг начин не със закони и полицейски палки. А като модел за поведение. Същото е и с принца и онова обикновено момиче, което стана негова жена пред очите на 2 милиарда зрители. В принцесата виждат себе си милиони момичета. Тя е като тях. В принца виждат сина на едно момиче от народа, каквото беше принцеса Даяна. Не само монархисти се възхищаваха на сватбата вчера. Милиони англичани и още повече милиони поклонници на покойната принцеса Даяна по света, който смятаха, че е жертва на кралския двор, вчера се радваха на нейния син, в когото виждат нещо различно от традициите на същия този кралски двор. Тази сватба може да се анализира дълго, от много гледни точки. Само глупавият може да й се подиграва.
22
2
 
24
 
! Отговори
миротворец преди 12 години
да им е честито, показаха много стил и класа..
21
26
 
12
 
! Отговори
КЛОУНЧЕТА ! преди 12 години
ТОВА СА ДВЕ НЕЩАСТНИ КЛОУНЧЕТА , ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ ЗОМБИТА ! ОТВРАТИТЕЛНО !
20
6
 
5
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 20 - Не защитавам кралството - напротив! Никак не ми харесва Англия да е кралство, както и всички други кралства, херцогства, и каквото и да било. И хич не ми е по вкуса кралицата толкова години да е на чест и почести в цял свят, като чели е всьо и вся.Просто темата с младоженците се преекспонира, но не по най-умелия начин /според мен/.
19
11
 
8
 
! Отговори
ФЕЙСА преди 12 години
Преди известно време ми попадна някаква инициативка във ФЕЙСБУК със следния текст:"ЩЕ ЗАРЕЖА ВСИЧКО И ЩЕ СТАНА ПРИНЦЕСА"Защо ли това момиче със съмнителен произход ми е живото олицетворение.
18
13
 
11
 
! Отговори
Уилям преди 12 години
Този младеж след 10-тина годинки ще заприлича на татко си. Хи хи хи
17
2
 
13
 
! Отговори
до 18 галактика преди 12 години
Младоженците ще дишат спокойно ако се откажат от "синята" си кръв.Царчета са и им се полага тормоза. Само като харчат държавни пари ли да са от богоизбраните ... а като се женят и т.н. да са на спокойствие. Това е най-малкото което им се случва .... да живееш като цар пред камери СТИГА
16
10
 
9
 
! Отговори
Ха ха ха преди 12 години
Хрантутници ...Роди ме мамо с късмет и ме прати на Сейшелите ... !!!Нека хората *** от глад и мизерия ....
15
3
 
18
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Прекрасна снимка - поздравления за публикацията! А иначе - хайде оставете младоженците да дишат спокойно! /апелът е към всички медии/
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво се хвалят с "ослепително бял пясък", и при нас е така, вярно нашето е от бетон, но е бяло!
13
10
 
15
 
! Отговори
Тузара преди 12 години
Какво съвпадение ! И ние с жена ми сме резервирали почивка на Сейшелите за май месец ! Ееееее какъв късмет ! Може и лично да се запознаем с двойката ако имаме късмет ( намиг ! намиг ! ) Докато се плацикаме в тюркоазената кристално-чиста вода.. вие ше се друсате на трамвай 5-чката седейки до някой ухаещ на лук рано сутрин нечистоплътен чичак на път за гнусната и противна работа. Завиждате ли ? А ?
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧУДЕСНА НОВИНА
11
1
 
13
 
! Отговори
Валяяя Ив преди 12 години
хайде да видим колко коментари ще са премахнати днес
10
4
 
31
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Чакаме специален пратеник с директни включвания от терасата на спалнята.