Слухове "свалят" Марк О'Селски, той на инат е на море

Магарето се връща наесен, категорични са от медията
Обновена: 15 юли 2011 13:26 | 15 юли 2011 12:38,
41
Слухове "свалят" Марк О'Селски, той на инат е на море

Слухове свалиха предаването „На инат“ с магарето Марк О'Селски от ефира на Нова телевизия.

И от медията, и продуцентът на шоуто обаче са категорични, че „На инат“ просто е в лятна ваканция и от септември се връща на екран.

Според публикации в медиите шоуто било спряно заради натиск от съсобственика на Първа инвестиционна банка и ключов инвеститор в ски комплексите на Банско и Витоша Цеко Минев.

Твърди се, че той се ядосал след излъчването на комичен скеч по темата за нарушенията на определения от концесионния договор размер на ски зона Банско в Национален парк „Пирин“ и изтеглил рекламата си от медията.

В материала екоминистърът Нона Караджова разговаря с ехото на разходка в планината. “Тези писти са незаконни...”, казва Караджова. “Законни, законни...”, отвръща ехото “Минев”.

От Асоциация на свободното слово "Анна Политковская” пък излязоха с декларация и определиха случилото се като “безпрецедентен и циничен икономически натиск за ограничаване на редакционната и творческа свобода в национална електронна медия".

„Предаването не е свалено. В лятна ваканция е. През есента магарето отново ще бъде на екран“, подчерта пред Dnes.bg пиарът на Нова телевизия Даниел Димитров.

Продуцентът Краси Ванков също потвърди, че „На инат“ е в лятна почивка и категорично отрече шоуто да е спряно.

„През септември продължаваме. Предвиждаме промени в предаването“, заяви Ванков пред Dnes.bg. Tой беше категоричен, че не е получавал нито официално становище на телевизията, нито забележка, нито конкретно мнение на някого за шоуто.

„Нашето предаване винаги е било остро към абсолютно всеки. Излъчвали сме материали за когото се сетите – от кака Минка чистачката на гарата до президента и обратно. Никога някакъв скеч не е бил обект на обсъждане с когото и да било от страна на медията”, каза Краси Ванков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: На инат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
TOVA E EDINSTVENOTO XUBAVO NESTO KOETO GLEDAM S UDOVOLSTVIE,A TOIA KORUMPIRAN MINEV U LIAVO... KAK SA NABUTA B TELEVIZIATA....4I4OVOTO.... KOGATO NE MOJE6 DA IZVIE6 RAKATA MU, NAVEDI SE I IA TSELUNI MINEVVVVVVV.....
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Идеята е плоска, магарето е грозно, озвучаването е отвратително. Извод: създателите имат интелект на тапири.
39
2
 
6
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Доста задръстен народ се навърта тъдява, явно. Националните телевизии са постигнали целта си- народ без елементарно чувство за хумор, дебилясал от сериали, реалитита, харесващ плоските смешки на кухи и бездарни сценаристи и също толкова бездарни актьори. Щом маркоселски ви разсмива и весели- надявайте дървения балтон по-добре и си лягайте, знаете къде. Несретници.
38
3
 
4
 
! Отговори
kamyk преди 12 години
ще му изхрускат зоба на Марк ако не сега до есента има повече от 60 дни.А аз лично се надявам да го видя на септември и Марк и хубавата ......лелеле цисистентка ;)
37
11
 
17
 
! Отговори
Я да вивим преди 12 години
Палче нагоре - За Магарето Палче надолу - За Слави
36
6
 
9
 
! Отговори
Mitko преди 12 години
И е 100% по-добро и свежо от гадния лъхащ на злоба от където и да го погледнеш мухлясъл Слави ..... Дано да го свалят тоя *** ,аз чакам да стане 2230 и да почнат Господарите .
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Магарето е най-добрия водещ! от него разбрах и за ДС "демократа" Иво Инджев
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой?
33
1
 
12
 
! Отговори
sev преди 12 години
С Цеко Минев шега не бива,във възможностите му е да свали кое да е предване от ефир и да уволни който си иска журналист.Затова са малцина тези,които смеят да кажат нещо за безобразията и престъпленията му.Преди време спряха от излъчване определени неща за огромни злоупотреби в ските ,извършвани от Цеко Минев Шоуто на Иван и Андрей.Иван и Андрей много добре знаят,че Цеко Минев не е Васа Ганчева и си налегнаха парцалите.
32
1
 
13
 
! Отговори
Buba преди 12 години
Може и така да е, но в крайна сметка всеки сам избира какво да гледа. Има достатъчно образователни програми и предавания, ако човек поиска може да ги гледа, никой не промива мозъка на друг насила в случая.
31
5
 
17
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Aз,не гледам TV,препоръчвам на всеки да си изключи телевизора,релаксиращо е!!!!!,просто се изключваш от Системата,която те манипулира,и ти казва как да живееш,да дишаш,какво да пазаруваш,как да се обличаш,къде да почиваш,каква кола да караш,в какво да вярваш .....и много други глупости,налагат ти Тяхната ценностна система на парите, това ли е всичко от което се нуждаем?
30
6
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 12 години
На теб, ако Аламинут" ти се смешно предаване...нямам думи! :):):)
29
13
 
12
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Че то т`ва гледа ли го някой!? Някво противно магаре, озвучено от някакъв бездарник толкова насила и дървено, че повече от минута не съм издържал да го гледам.
28
4
 
2
 
! Отговори
Румяна преди 12 години
Голямо стадо сме, ей! Напишат нещо и хайде всички вярват....Някой няма ли да спомене от кой еведневник тръгна "новината"? "България днес"- новото жълто! После всички "себеуважаващи се" медии побързаха да го копират!
27
1
 
10
 
! Отговори
МШ преди 12 години
Да,има нещо скандално...Това,че Нона Караджова уж смята пистите за криминални. И тя беше в кюпа,когато булдозерите смачкаха планината.
26
9
 
7
 
! Отговори
Марки Марк преди 12 години
Добро шоу,изкефиха ме гърчовете на Агент Ивайло(Иво Инджев)......Ако изгонят ОПОСУМИТЕУБИЙЦИ и го преместят по напред ще стане още по гледаемо....
25
13
 
3
 
! Отговори
MOMICHE NA KASMETA преди 12 години
Na Kaci igrite bqha po interesni ot bezdarnoto magare i kuhata leika,koqto se poevqvq ot vreme na vreme.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам да кажа нещо относно БНТ , БТВ и Нова .. това са телвизии слуги на текущата власт .. постоянно обявяват колко евтино е тук в страната ни всичко .. но никой от теа продажници не казват , че сме с най-ниски , абсурдну ниски доходи .. иначе сравняват услугите ни и цените им с тези в белите държави от евросъюза .. другото - постоянно говорят за поскъпване на петрола , а в същото време той пада .. *** манипулациите баси и нещото .. затова избявагм тв .. лъжи и прах в очите на хората !!!
23
10
 
15
 
! Отговори
акула преди 12 години
ПРОТИВНО ШОУ КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ ДА ГИ МАХАТ ШЕ ГИ И.....
22
5
 
16
 
! Отговори
ooooooooooo преди 12 години
абе магарето дразни,ама оная смрад до него дразни 29824 пъти

Спонсорирани публикации