Как се пази гърбът на звездите

Кристофър придружава на червения килим най-големите знаменитости
31 яну 2013 15:02,
9

С Джулия Робъртс Снимка: Facebook
При всеки проблем с облеклото на някоя холивудска звезда или в момент на сценична треска, нает придружител на червения килим стои в сянката на прожекторите и се грижи за това всичко да върви гладко и безпроблемно.

От Джесика Алба и Шарън Стоун до Джулия Робъртс - ескортът Кристофър Гайда е тяхната малка тайна: никога далеч от тях и не твърде близо, той ги напътства от А до Я, предотвратявайки всяка евентуална злополука на червения килим, пише английският вестник „Дейли мейл“.

„Всичко на червения килим е на живо и те трябва да бъдат себе си, което понякога е много трудно“, казва пред New York Post 38-годишният мъж, който издава и книга по темата със заглавие „Arm Candy“.

„И не трябва да се правят асоциации между професията ми „ексорт“ и алчни и сексуални намерения“, допълва той.

През 2007 година, когато изгряващата звезда Меган Фокс трябвало да се появи на сцената на наградите Teen Choice, тя се паникьосала, спомня си той.

Но нейният придружител за вечерта – господин Гайда, бил там и си свършил работата перфектно.

„Казах й, че изглежда фантастично, че е прекрасна и да се успокои, защото всеки я обича. А това беше и истината. Казах, каквото мисля“, спомня си Гайда.

Същата година той бил придружител и на Джесика Алба – малко преди излизането на червения килим той я посъветвал да смени роклята си. Тя последвала съвета му и се облякла в тъмносиня рокля с пайети на Шанел.

„Казах й, че харесвам роклята, защото е секси и бляскава. А и отразяваше личността й – забавна, млада и жизнена“, обяснява той и допълва: „Те ме наемат, защото искат моя опит. Смятам, че работата ми е да си давам мнението.“

Кариерата на Гайда започва на 23-годишна възраст. Принципно един придружител е назначен към само една известна личност. Той подбира хората, които да имат по-пряк достъп до звездите, определя колко дълго звездите да стоят на червения килим за снимки, колко интервюта да дадат и кои медии да избегнат.

Гайда е бил ескорт на повече от 150 престижни церемонии за награди. Сандра Бълок, Дженифър Анистън, Марая Кери, Никол Кидман са само част от неговите клиенти.

Но работата му не винаги е толкова лъскава, колкото изглежда.

Когато през 1999 година придружавал Шарън Стоун, тя отказала дори да му подаде ръка за поздрав. Заръчала му просто да стои три крачки пред нея и да не се обръща.

На наградите Еми през 2009 г. той се опитал да убеди Крисчън Слейтър да прекрати интервю, за да не закъснеят за началото на церемонията. Той обаче не го послушал и след това се оказали блокирани извън залата, където започнали наградите.

„Той знаеше, че вината е негова“, казва Гайда.

Сега той пуска на пазара своята книга "Arm Candy", в която разказва за всичките си преживявания със звездите. Някои според него са много притеснени какво ще разкрие той в книгата си.

„Една известна личност дори ми каза: Ти ще съсипеш всички церемонии по награждаване на звезди с тази книга. А аз си помислих: Уау, наистина ли имам толкова много власт да го направя?“, споделя Гайда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ХоливудЗвездиескорт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Как се пази гърбът на звездите"С космодиск.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
добре че не е успял да обуе *** на ан хатауей, за да се порадваме на интимната и прическа
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изключително тежка работа има този. За съжаление е.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A GARBA NE E LI SASED NA GAZA OT KAM ZAPADNA POSOKA . 6TO NE SI PRIZNAE KAKVO VSA6TNOST TOI PAZI
5
1
 
8
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Браво ,пак мъ заболя фаръ,отдавна не го бях местил в другия крачол
4
0
 
12
 
! Отговори
Бахура преди 11 години
Свири им на Гайдата
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя не можах да разбера надомник *** или събеседник алкохолик е, кое от двете?
2
0
 
9
 
! Отговори
ined преди 11 години
Не разбрах каква точно работа върши тоя Гайда освен че ги придружава?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това изповедта на журналиста/ката от днес.бг ли е?