Присаждат пенис на пациент, отгледан върху ръката му

Преди 39 години Андрю се родил без мъжки полов орган
Обновена: 18 мар 2013 16:42 | 18 мар 2013 16:34,
38
Присаждат пенис на пациент, отгледан върху ръката му
Снимка: архив, Reuters

Хирурзи ще проведат уникална операция на роден без пенис пациент. Те ще му присадят мъжки полов орган, отгледан върху собствената му ръка, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

39-годишният охранител от покрайнините на Манчестър Андрю Уордъл се родил с така наречения ектопичен уретер, който се формира извън тялото. При това състояние Андрю се появил на бял свят с тестиси, но без пенис. Като дете претърпял операция и хирурзите върнали уретера на правилното му място, но си останал без полов член.

Но този недъг Уордъл ще преодолее в наши дни, след като хирурзи от лондонския "Юнивърсити колидж" решиха да го подложат на сложни операции в три фази.

Лекарите ще използват клетки, съдове и нервни окончания от областта на ръката му между китката и лакътя. Кожата ще бъде увита като тръбичка, която след това ще бъде присадена на правилното място. Новият имплант ще бъде задействан с помпа и през него ще може да преминава урината.

"Много съм щастлив, че най-после ще мога да заживея като нормален мъж", заяви Уордъл. Въпреки че през всички тези години бил лишен от мъжественост, Андрю се ползвал с голям успех сред жените.

Той завързал романтични приятелства с около 100 дами, но само на двайсетина признал за недъга си. С първата си приятелка, с която се запознал на 17 години, ходели сериозно цели 4 лета.

Сложната медицинска интервенция, на която ще бъде подложен Уордъл, ще трае 12 часа и ще включва три операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: операция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние по този начин отглеждаме Тикви!
23
0
 
2
 
! Отговори
вн преди 11 години
Това е най-странното нещо, за което съм чувала
22
5
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Станишеф, Сашо и Ники Младенов го канят да дойде в България за следоперационно лечение.
21
12
 
4
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
роден без ***-ИЛИ инглиец ИЛИ турчин
20
4
 
9
 
! Отговори
дедо ви преди 11 години
Това Бг народа отдавна го е измислил: Иванчо, в пубертета, и другарката го видяла, че се заглежда в подмишницата си. Какво гледаш, Иванчо? - Гледам, че и тука са ми тръгнали косми, ако изкарат и две мъде.ца, какъв х.й ще стане ....
19
3
 
15
 
! Отговори
Станишев преди 11 години
Ние Станишев си го отгледахме по същия начин, само че върху нашия гръб, а и се оказа че не е . След това даже му намерихме и булка, също отгледана върху гърба на народа. Много сме напред в генетиката, разбираш ли ...
18
1
 
18
 
! Отговори
а дано преди 11 години
Да мине всичко нормално,да лъсне човека бастуна,да му врътнат една ***,да нацепи някои гъзец.
17
0
 
8
 
! Отговори
redordead преди 11 години
според мне освен за пикаене няма да може да служи за друго - структурата на пениса е съвсем друга от това, което те отглеждат - той е съставен от две пещеристи тела, които са като гъба, и когато се напълнят с кръв при възбуда се уголемява и втърдява - не мисля, че по изкуствен начин може да се отгледа подобен орган от друга част на тялото - която да се възбужда, втвърдява итн...
16
0
 
14
 
! Отговори
До 20 преди 11 години
И аз това се запитах - ще може ли да му служи и за нещо друго, а не само за уриниране? И ако ще може да му служи за нещо друго, от самосебе си ли ще става готов за действие - както това става при останалите мъже, или пак ще трябва да се привежда в готовност чрез помпичка? Не го казвам с подигравка, желая му успех!Дано човекът да може да има и нормален полов живот, а също и да създава деца, след като тестисите му са нормални.
15
1
 
12
 
! Отговори
иван пешев преди 11 години
Страшен пичага, 4 години с гадже и то без ***, кунилингус до гроб и с пръсти. Сега като има инструмент ще я сцепи и нея, и всичките си колежки и съседки.
14
0
 
4
 
! Отговори
л преди 11 години
Otrevete K**** na Dogi dog (ahmed Dogan) i mu go slojete
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17, от начина, по който си приел коментара на Петя, можем да разберем доста и за твоя член :)) Нормалните мъже никога не биха тръгнали да отговарят натакъв коментар, камо ли с толкова злоба.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аххах да му го оставят на ръката, тъкмо, плесне безобидно някоя по дупето и хак....изненада :D Абе то добре...ама не са писали никъде ясно, ще му става ли или само ще *** с него...
11
6
 
4
 
! Отговори
hmn преди 11 години
сега ни па*ка като хората, ни ръка...
10
1
 
11
 
! Отговори
aneliya_999 преди 11 години
Не знам какво да кажа дано операцията е успешна и да няма усложнения след това и вече да заживее като нормален човек както казва самия той ... а аз не го пожелавам на най- големия си враг подобна участ :)
9
19
 
43
 
! Отговори
! преди 11 години
До Петя,след като не си могла да го вдигнеш на толкова много мъже, нормално е да потърсиш проблема в себе си. То по принцип с дървета в леглото освен да пикаеш какво да правиш друго? Следващия път избръсни мустаките, изкъпи се да не миришеш на Рибен магазин и не се напивай като каруцар и може и да имаш успех с вдигането. Та белким и ти разбереш за какво служи тоя член.
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В българска болница трябва да отгледат МОЗЪК в/у ръцете на правителствените самовлюбени индивиди и да им го присадят !Много трябва да чакаме докато им израстне мозък ! Мизетия !
7
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една *** да му бяха турили
6
8
 
37
 
! Отговори
Чудо голямо преди 11 години
Аз познавам много хора, родени без ***. Викат им жени. Интересно, защо не искат да се лекуват...
5
5
 
39
 
! Отговори
ined преди 11 години
Боже, боже колко мъка има на този свят - 39 години човека даже не е можел да си го премести в другия крачол. Сега вече ще може да го направи и да се почуства като мъж.