Жена, я виж какъв е тоя шум!

Всеки пети британец праща съпругата си да проверява подозрителния шум
18 сеп 2013 22:29, Красимир Ангелов
6
Жена, я виж какъв е тоя шум!
Снимка: Reuters

Всеки пети британец изпраща половинката си да провери какво става, когато посред нощ се чуе подозрителен шум в дома им, пише британският "Дейли мейл", позовавайки се на проведено проучване.

Изследването било поръчано от фирма за брави и ключалки и обхванало 2000 пълнолетни граждани.

Една четвърт от запитаните поданици на Нейно Величество си признали, че се правели на дълбоко заспали, когато чуят среднощен шум в дома си. Проучването установило, че в много от случаите британките се оказват по-куражлии, отколкото своите съпрузи.

Най-честите шумове, които будят нощем британците, всъщност не са толкова необичайни – гръмотевици, силен вятър, пороен дъжд, алармите на колите, биещи се котки и телефонни позвънявания.

2/3 от жените и едва половината от анкетираните мъже признали, че проверяват преди лягане дали е заключен домът им. В една пета от брачните двойки в такъв случай възниквал скандал кой да стане от леглото и да отиде да свърши тази работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: шумзаключване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
мужик преди 10 години
И правилно.Англичаните са хитри джентълмени.А арабите пускат пред себе си жените минавайки през минно поле....Въпросът е къде сме ние?
2
3
 
16
 
! Отговори
КиКисметлийки преди 10 години
Повечето от къщите са на два етажа с вътрешен двор от 1850-1880година и много често задната врата е отворена от там влизат плъхове,катерици,лисици два вида защитени и *** ***!Понеже англичаните всеки 5 не може да еб* и си пуска жената да и излезне кисмета!Всяка пета има по едно негърче от съседа!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и никой не се натиска да ги притеснява . Все едно доброволно да скочиш при крокодилите.