Разюздан милионер влачи жена си... на каишка

Погнаха "Австралийския Хю Хефнер" заради оргиите му
Обновена: 21 май 2015 15:47 | 21 май 2015 15:27, Александър Попов
130

Снимка: Instagram

Тютюневият магнат и милионер Травърс Бейнон се превърна в сензация в социалните мрежи, след като бяха разпространени кадри от разгулния му живот. "Върхът" на неговите изцепки е кадър в Instagram, на който води на каишка съпругата си Таеша и още една жена.

Известният като "Австралийският Хю Хефнър" демонстрира лукс и охолен живот и споделя снимки от партита, най-често в имението на Голд Коуст, оценено на близо 4 милиона долара. Голи жени, скъпи питиета и храни описват ежедневието на Травърс, но "кучешката" разходка предизвика реакции и сред общественост, и в семейството.

Бабата и дядото на съпругата - Геъм и Ейвън Апълби, заявиха пред камери, че никога не са виждали правнуците си - две момичета, и не е нормално те да растат в тази среда. Тяхната надежда е, че внучка им и децата ще бъдат изведени от милионерския дом.

Осъзнал, че нещата са излезли извън контрол, самият Бейнон разпространи кадър със семейството си, под който твърди, че той ги цени повече от всеки един купон. И допълва, че техните сутрини са като на всички останали.

"Той може да мисли, че това е смешно, но аз не мисля така", заяви Греъм, цитиран от Daily Mail.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: оргияТравърс Бейнон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
9
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до.сидникато те натовари урагана сиси ша видиш и отчети и финанси,легай ти казвам и мирувай
52
0
 
14
 
! Отговори
... преди 8 години
Колко мъка има на тоя свят Боже!
51
6
 
15
 
! Отговори
tedd преди 8 години
Редакцията dnes.bg,Кадрите тук са обида към човешкото достойнство. Те ще са не по-малко обидни, ако мъжът е на каишка - но ги очаквам в интерес на симетрията..
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро е момчето, но требваше тук да се подвизава, в Планета щяха да го оценят подобаващо и всички ***, травестити и подрастващи такива щяха да му служат с радост. Разбира се щеше да бъде обран и изнасилен. Той щеше да осмисли жалкото им пребиваване и нямаше да го занимават с проблеми като този, дори вероятно щеше и поне премиер да стане. Веднага да се покани в България и да се награди с орден Стара Планина.
49
0
 
40
 
! Отговори
75 преди 8 години
Нищо не разбирате вие. Това е голяма и истинска любов. А след време тези жени ще гостуват в някое женско предаване, по подобие на тези в БТВ и Нова и ще разберете,че това са "модерни,успели и независими жени "
48
1
 
8
 
! Отговори
циника преди 8 години
53, и колко точно жени са достатъчни за един "истински мъж"? И още по-важно - колко деца са нужни на един "истински мъж"? Примерът с някои животински видове е глупав. Бикът и 1 000 малки да остави след себе си, те няма да се сбият за неговото наследство. Но какво става, когато "истинският мъж" пукне и 50-те му деца започнат да се колят, за да приберат парсата?
47
10
 
23
 
! Отговори
Една Жена преди 8 години
Грозен комплексиран космат мъж ! За всичките пари на света няма да го погледна,сори,отвратителен е,а тия жени предполагам какви са,да позволяваш да те развеждат като куче и да ядат от голото ти тяло,*** с ***,това виждам на снимките.
46
8
 
11
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе чак падение, не е... Забавляват си се хората, нито една от жените не изглежда, ама хич нещастна, та... по-скоро наистина му завиждат на човека за многото му пари, и възможности.
45
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селеския бик с цялото стадо крави!!!Общо взето позьорщина, кич и зверска простащина лъха от снимките.Нищо оригинално или чак толкова шокиращо!!!!Нов сюжет за клип на Пайнер!
44
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 8 години
Всеки луд си има номер, пък нЕкои - цЕла програма!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя има много работа! Много!
42
2
 
6
 
! Отговори
БАШ ГЕРОЙ с БМВ М5 преди 8 години
то пък ако правиш секс с жена те арестуват или злобарите те хейтват в нета
41
3
 
13
 
! Отговори
?! преди 8 години
Жалка работа...
40
7
 
33
 
! Отговори
iV преди 8 години
Какво падение...тези жени нямат капка самоуважение и са готови на всякакви унижения, заради парцалки и бижута. Може ли това да те направи щастлив?Съмнявам се. Аз напуснах богатия си годеник, защото беше мнооого ревнив, отказах се от лукса в който живеех и вимето на спокойствието ми и запазих достойнството си. Но колко жени биха постъпили, като мен? Парите сами по себе си не те правят щастлив от опит го казвам
39
0
 
12
 
! Отговори
циника преди 8 години
Първата снимка е емблематична за асиметричното отношение между капитал и труд.
38
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако това беше руски милиардер, сега щеше да има стотина коментатора, които да правят дълги анализи по народопсихология и да обясняват,че това е характерна особеност на междуличностното общуване в Русия. Но нали е в Австралия - всичко е нормално.
37
2
 
11
 
! Отговори
Джони би Гууд преди 8 години
Айде сега чакаме феминистките да се изкажат как уронва престижа на жените тоя човек.Парата е голяма работа, ей!
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми то нали затова на такива, като тия мацки от снимките им казват че упражняват най-древната професия. Нищо ново. Още от древността на някои това им е детската мечта , а си има и дащни мадами, които са готови да осъществят желанията му срещо добро заплащане.Официалнатаму жена явно и тя е от същата професия след като търпи това
35
0
 
15
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до.сидни легай брачет и се завивай презглава!че в индийския океан се заформя ураган,да ти не накъдри бритона
34
6
 
7
 
! Отговори
Почитател преди 8 години
Много силен човек!