Увековечиха селфито - издигнаха паметник в Тексас

Две момичета от бронз се снимат сами пред кметството в Шугър Ленд
Обновена: 1 юни 2016 16:07 | 1 юни 2016 16:00,
12
Увековечиха селфито - издигнаха паметник в Тексас
Снимка: Reddit

В тексаския град Шугър Ленд беше издигнат паметник на селфито, съобщи агенция ТАСС, цитирайки телевизионния канал Ен Би Си 4.

Бронзовият монумент изобразява две момичета, които си правят автопортрети на фона на кметството. По информация на телевизията, паметникът се явява част от колекцията от 10 скулптури, подарени на града от негов жител.

В социалните мрежи широко се коментира новата композиция. Не всички граждани я възприемат положително. Но от кметството в Шугър Ленд отбелязват, че още преди установяването на паметника, проектът е бил одобрен от няколко организации.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: монументТексасселфи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
A в ловеч некои вкарва вируси за да печели скапваики компютри ажеба село не живеем на село макар на село сигорно са по умни от тоя *** нали човека трябва да изкара за море тия го търпят
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента имам 2 работещи смартфона с камери, 2 работещи фотоапарата, 1 камера на компа, 1 на лаптопа и 1 на таблета. Камерите на жената и лапето не ги броя. Нямам нито едно селфи. И не съм си правил. Не се и очертава.
6
1
 
0
 
! Отговори
U NAS преди 7 години
У нас има паметник на Правешкия Тиквар - бащата на Петко Тапетко и Людмила, тъст на Батето Славков. Изключен от партията БКП след 1989 г. ама много го тачи *** Нинова. Ех, Бойко, спрямо тия ***, ти си гений, бий ги да ***.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кифла кифла кроасан
4
0
 
0
 
! Отговори
радост за всички преди 7 години
подарени на града от негов жител
3
5
 
1
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 7 години
До Анонимен3Айде стига си лаял.Нали видя твоите Другари, къде си направиха селфи.Пред паметника на Т. Живков и на Д.Благоев.И на сън се стряскате вече от Бойко, все ви е в червените миризливи усти.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DiscoveryАз не съм правил селфи с приятели, защото нямам приятели, само колеги. Правил съм общо 2 или 3 селфита на себе си но никога не съм ги споделял никъде, дори вече отдавна са изтрити.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко мъка има по този свят...

Спонсорирани публикации