6 идеи как да бъдем по-елегантни

Вижте модните съвети как да се обличаме по-добре
10 ное 2016 13:37, Криси Табачка
2
6 идеи как да бъдем по-елегантни
Снимка: Reuters

Когато всеки ден мислите нов и нов тоалет, с който да прекарате целия ден, не е рядко срещано усещането за липса на вдъхновение. Ако в последно време просто си слагате нещо и към средата на деня просто губите самочувствие за външния си вид, идва време да помогнем с няколко съвета.

Спазването на следващите 7 трика ще внесе силна доза елегантност в деня и визията ви, а вие ще усетите разликата на момента.

Ето как да се обличате по-добре.

1. Винаги добавяйте трети елемент

Можете лесно да превърнете обикновената комбинация в дрехи в истински зашеметяващ силует само и единствено с добавянето на трети компонент. Изберете яке или масивен аксесоар и сте готови.

2. Обличайте се спрямо формите на тялото

Всяка една дреха може да стои страхотно, ако е съобразена с формите и индивидуалните специфики на нашето тяло. Разберете какво ви отива като кройки и се придържайте към тях.

3. Инвестирайте в качество

Добрата инвестиция е тази, която се изплаща с времето. За целта е добре да се стремите да попълвате гардероба с класически компоненти, които макар и една идея по-скъпи, ще ви бъдат верни за много повече време.

Останалите съвети вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: модашикелегантност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бля-бля-бля......ала-бала-портукала..... - ей това представлява тази "статия". А някой даже и пари ще му дадат заради нея.....
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожата от снимката НЕ е елегантна. Елегантността ИЗКЛЮЧВА дрехи, изцяло впити по тялото. А даже при делови професии се забранява. Иначе е похвално, че не сте илюстрирали материала с дънки.