Кои са най-добрите шефове в зодиака?

Те определено са лидери и знаят как да ръководят
14 сеп 2017 10:37,
6
Кои са най-добрите шефове в зодиака?
Източник: pexels.com

Някои от нас просто са родени лидери, докато други не притежават такива качества. А характеристиките на личността, разбира се, до известна степен се определят и от зодиакалния знак.

Кои са зодиите, на които най-добре им се отдава ръководната позиция?

Овен

Представителите на тази зодия са родени лидери. Те са логични, решителни и виреят най-добре, когато помагат на другите да действат оптимално.

Овенът е един от зодиакалните знаци, които „раждат“ най-добрите шефове. Действията им са задвижвани от идеята за сътрудничество, а не от егото, и са в състояние да оставят емоциите си настрана и да вземат разумни решения.

Тази комбинация ги прави изключително мощни, защото могат да усъвършенстват невероятни идеи с практическо изпълнение. Като цяло, те може да не са най-топлите лидери, но са най-ефективните.

Кои са останалите в топ 3 четете на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрите хора не са добри шефове. Може да бъдат добри организатори, но не и ръководители. Ръководителите имат функция да пробият срещу конкуренцията, за което се изисква всичко друго, но не и доброта.
4
3
 
5
 
! Отговори
,,зодиака,, глупости преди 6 години
добри шефове са добрите хора не ,,зодиите,,
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете, както винаги, без примери. Лично аз съм имала 5 броя шефове зодия дева. Според мен това е вечният шеф на средно ниво отговорност. Конформизъм, добра осведоменост, друг им върши черната работа.Някой има ли спомен Атанс Мерджанов, Янаки Стоилов, Георги Пирински да са лансирали и защитили някаква новост, някого да са вдъхновили? Докато имат шапка, са силни, показват вариативност /Тодор Живков, Александър Лилов/. За истинско водачество нямат визия.
2
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Разбира се че не е вярно. окултната наука успешно заблуждава мнозина..
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече като си търсите работа първо питайте каква зодия ви е шефа. *** простотиите ви.