Потвърдено: Нетфликс с още два сезона на "13 причини защо"

Вече излезе трейлърът на третия сезон
1
Потвърдено: Нетфликс с още два сезона на "13 причини защо"
Снимка: Reuters

„Името ми е Хана Бейкър и съм мъртва“. Така започна един от най-успешните тийнейджърски сериали на Нетфликс през последните няколко години. Базиран на едноименния роман от Джей Ашър, „13 причини защо“ се стовари върху зрителите с пълна сила още през 2017-а.

Адаптиран за малкия екран от Брайън Йорки и продуциран от Селена Гомес, сериалът разказва за гимназистката Хана Бейкър, която се мести в нов град с надеждата да започне всичко отначало. Училището обаче не е най-доброто място за промяна, особено когато си в тийнейджърските си години.
 
Още от първите си дни в училището, Хана става обект на мъжкото внимание и преследване. Набор от събития карат момичето да сложи край на живота си, а след себе си остава само 13 касети, в които обяснява защо го прави.
 
Всеки един от записите е посветен на човек от обкръжението ѝ и неговия „принос“ към случилото се. Касетите са оставени в ръцете на Клей Дженкинс, който е най-близък с Хана. Той се заема със задачата да разкрие виновника за трагичната смърт на момичето, но по пътя си открива много по-страшни неща.
 
Нетфликс създават един шедьовър, който зачерква всички проблемни теми в наши дни. От тормоза в училище до депресията и невъзможността децата да разговарят с родителите си за сериозни проблеми.
 
Още новини за кино четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари