Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора

Ромската звезда ще представя страната ни през май в Баку
Обновена: 1 мар 2012 14:50 | 29 фев 2012 23:45,
1106
Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора
Софи Маринова ще пее в Баку през май. Снимка: Булфото

Изненадващо или не, Софи Маринова ще представя България на тазгодишното издание на Евровизия в Баку, Азербайджан. Тя спечели финала тази вечер с категоричната подкрепа на зрителите.

Очаквано, двете фолкпевици - Софи Маринова и Десислава, събраха най-много гласове като прави впечатление, че ромската звезда събра двойно повече гласове от колежката си.

Деси бе сочена за фаворитка през последния месец, но като че ли е орисана в конкурси и риалити шоута да остава вечно втора.

В подреждането на Академията призовата тройка бе група "New 5", Тодор Гаджалов и Софи Маринова. Решаващ обаче бе вотът на зрителите, който определи Софи Маринова за победителка, следвана от Десислава и "New 5".

Председателят на Академията Стефан Димитров заяви, че ако не се класираме на първо място в Баку, не е страшно. "Това е изборът на журито и публиката", гарантира той, като похвали останалите академици за безпристрастната и професионална работа.

Със сълзи на очите, победителката бе видимо развълнувана от победата и първите й думи бяха "Мислех, че пак ще ме излъжат". След което благодари на сина си Лоренцо. Малкият я изпратил с "Нека Господ е с теб".

Софи Маринова ще представи България на Евровизия с песента "Love Unlimited".

По време на концерта в НДК тя видя на живо и част от бъдещите си конкуренти. На сцената се качиха представителите на Кипър, Дания и Малта – Иви Адаму, Солуна Самей и Кърт Калея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
1
 
! Отговори
Spacer преди 12 години
абе туй писинта е оргинална, щот има ориент-мотиви, екзотика, нещо по така....баси и вота, и музика, и култура, и Европата...
70
15
 
6
 
! Отговори
К. преди 12 години
Много, ама много ме е срам...Но въпреки всичко, успех на България и Софи Маринова!
69
20
 
17
 
! Отговори
Божидар преди 12 години
Аман от хейтъри... За песента на Софи има около 6900 гласа, а тук, за десетина минути, комплексите си изливат над 80 души... Ако вие, мили хейтъри, бяхте пуснали всеки по 5 смс-а, колкото е лимитът ако не се лъжа, то това прави 400 гласа. Да бяхте променили вота, а не да изливате комплексите си, скрити зад IP-то си...А за хората, които изкарват като довод "тя пее чалга"... звучи несериозно и самозабравено, дребни душици такива, напр. 59 коментар...
68
11
 
20
 
! Отговори
УЖАСССССС!!!!! преди 12 години
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ..... Айде правете фейсбук група тая да не участва там. Трябва да се обединим срещу тая наглост. Може и с измама да е избрана. Направо не искам да повярвам, че толкова *** и *** народ сме станали. Навсякаде ни хулят, че сме били ДЪРТИ ***... Е сега вече си го признахме... Да изберат една Фолклорна певица както някой по долу каза. Каде, каде по добре ще бъде...
67
11
 
11
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Добре че се махнах от тази *** страна на времето
66
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека да започне леенето на злоба сега....
65
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябваше Десислава да отиде, поне ч*киджиите щяха да гласуват за нея, дори да не се представи добре певчески. А сега...?
64
2
 
9
 
! Отговори
Ole преди 12 години
Хаха, и "македонец" се намеси. То бива хора с комплекси и *** по тия форуми, но човек ще си рече че не е в България, а във ***!
63
22
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Злобно и завистливо племе сме си. Щом не можем да се зарадваме на чуждия успех, а само плюем, все на опашката ще кретаме. За 15-тина минути тук се изписаха над 70 коментара. От тях като че ли само 7 са с добра дума.
62
30
 
29
 
! Отговори
Anketa преди 12 години
Ще представи ли Софи Маринова страната ни добре?Да +Не -
61
16
 
6
 
! Отговори
Македонец преди 12 години
Има ли по голяма гордост за България от това да бъде представена от една ромка в европа ?За мен няма защото и вие сте такива !
60
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
F**k все си мислех, че не е възможно...
59
7
 
12
 
! Отговори
Ole преди 12 години
А мен ме е срам от *** като теб. Това е България, моме - или живей с нея или се измитай, защото заради такива като теб тъпчем на едно място 25 години - капацитети, които знаят само да мрънкат!
58
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УУУУУУУУуу СРАААМ И ПОООЗОРРР УУУУУУУУУУУ
57
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази вечер ще е голям празник за чалгари,*** и гербери. Вече са обеденени във всичко-политика,мислене и култура. Честито!
56
2
 
16
 
! Отговори
До 63 и 64 преди 12 години
Че то само *** има какво се шашкете толкова ? От марс ли сте паднали ?
55
7
 
12
 
! Отговори
Циганистан??? преди 12 години
Чалга ще е представата за българска песен???
54
6
 
21
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Като почнат разни пошли предавания, да ми лансират някви гнусни ***, направо ме хваща гнус. Честита Баба Марта българи!
53
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В мааалата ше има гьобеци утре, а наш'те култур-трегери пак ще пискат като настъпани жаби. Ми позволихте им 20 години на някакви безмозъчни мутри и техните силиконови пачи да си правят експерименти. И както съм казвал винаги - чалгата уби България, бавно, капка по капка.И ето ви го резултата. Га маахте дирници по кръчмите, не ревахте, ся ривети........ :))))
52
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път Европа ще остане с впечатлението, че в България освен *** друго няма! Браво българи, браво! Срам ме е, че съм българка!