Нощни забивки с Денис Родман

Баскетболната звезда вкуси от нощния живот
Обновена: 18 май 2012 10:02 | 6 апр 2012 10:51,
36

Денис Родман започна нощния тур в столичен бар. Снимка: Dnes.bg

 

Денис Родман, който ще бъде голямата звезда на предстоящия баскетболен мач на звездите в зала "Арена Армеец" в събота, не пропусна да вкуси от нощния живот на столицата.

Заедно със свой приятели той прикова вниманието в столичния бар Flight, където показа завидни умения в хип-хоп танците.

Исполинът бързо привлече вниманието, и вдигаше наздравици с шотове. Родман опита родни коктейли, пробва наргиле и се изкефи на живите джаз интерпретации.

По-късно той се пренесе в меката на чалгата - Night Flight, където пробва няколко забивки, естествено не в коша. Денис изкупи розите в клуба и ги подаряваше на засукани девойки, част от които дори не подозираха, че това е баскетболната легенда.

Явно навремето му е било по-лесно да забие на Лос Анджелис Лейкърс, тъй като опитите му с красивите българки, за които единствено спомена при пристигането си, не донесоха някакъв успех и девойките не подадоха на неговия чар.

Към неговата компания се присъедини и най-добрият в момента баскетболист на Левски - Алън Харпър.

Родман, по подобие на друга луда глава, но във футбола - Вини Джоунс, също бе избрал за вечерно облекло анцуг.  Фешън видът му бе допълнен от сако на доларчета и култова чанта.

Звездата на фолк вечерта пък бе Преслава, която поздрави куп популярни личности освен Денис Родман. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ПреславаДенис Родман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
xora s prazni kratuni zimat za primer maimuni
5
11
 
43
 
! Отговори
тренер преди 12 години
Какво толкова го рекламирате тоя Родман бе? Съвсем скоро писаха че бил тотално фалирал и "много болен" и маса народ го съди в САЩ за пари. Това е причината, сигурно, да дойде тук и да се прави на голяма звезда - за да получи някой лев, щото иначе няма откъде. Може да е бил голям баскетболист , но явно е профукал, пропил и изсмъркал всичко и сега е дошъл тук за евтино пиене и евтин секс
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер,тве е една от новините която придава смисъл на сутринта.Сега ако кажете кво са правили Леонардо,Джъстин,Серена Говлес,и Ким можем да се ориентираме към един пълноценен и плодотворен обед. :))))
3
31
 
24
 
! Отговори
Кой пусна животните преди 12 години
Има един филм "Планетата на маймуните". Доста общи неща има с днешните събития. Маймуните се държат като хора и даже претендират, че те са човеците, а ние сме животните. Та на снимките може да видим как маймуните се опитват да се държат като хора, но всички знаем, че гените са им сходни с тези на шимпанзетата и на всички ни е ясно, че са маймуноподобни ;)
2
0
 
38
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
Родман опита родни коктейли, пробва наргиле и се изкефи на живите джаз интерпретации.Коя наша родна фолкаджийка опита също ????Или беше нещо по-качествено ?? Модна агенция например ???
1
10
 
32
 
! Отговори
Ку-ку преди 12 години
И това нас какво ни интересува?