Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга

86 000 швейцарски франка ни струва участието в конкурса
31 май 2012 16:10,
199
Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга
Софи Маринова е доволна от представянето си. Снимка: БТА

Софи Маринова официално заяви, че и следващата година ще влезе в битката да представя България на Евровизия. Все още обаче не е ясно дали регламентът ще се запази в този му вид.

Днес певицата, екипът, който работи с нея за участието й в Баку, представители на БНТ и продуцентът й Крум Крумов дадоха обща пресконференция във връзка с представянето ни на конкурса.

Фолк изпълнителката е доволна от представянето си, независимо че не се класира за финала. Според екипа основният проблем е, че нямаме лоби в съседните страни. Затова изходът бил да се уважаваме и подкрепяме взаимно при гласуването.

Продуцентът й засегна една от най-коментираните теми, а именно защо Софи е излязла сама на сцената. В хореографията е трябвало да участват "златните момичета" от националния ни отбор по художествена гимнастика, но те били възпрепятствани. "Впоследствие не намерихме по-достойни заместници и затова Софи се представи самостоятелно", уточни той. 

Всички слухове, че България може да се откаже от Евровизия, бяха опровергани от представителите на БНТ. Следващата година ще бъдем част от европейския конкурс, остава единствено да се уточни какъв ще бъде критерият, по който ще бъде избран представителят ни.

Стана ясно, че лицензионната такса, която плащаме за участие на Евровизия, е 86 000 швейцарски франка.
От БНТ се похвалиха, че в сравнение с миналата година гледаемостта се е качила двойно.

Като грешка бе отчетен фактът, че в делегацията ни в Баку не са присъствали авторите на песента за разлика от другите държави. Причината, която се изтъкна, е липсата на пари. Композиторът Крум Георгиев е пътувал за полуфинала в Азербайджан на собствени разноски.

Софи парира и критиките за роклята, с която се появи на сцената с определението "прекрасна е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
madgi преди 11 години
go go go sofi,no s drug toalet i bez botu6i.s edna krasiva balgarska narodno-disko pesen 6te obere6 to4kite.ima6 straxoten glas.az viarvam v teb.6to se otnasia do gospodata deto komentirat proizxoda ti 6te im kaja slednoto-nau4ete se da obi4ate balgarskoto,koito se bori za balgaria e balgarin,niama zna4enie dali e rom,musulmanin i evrein.nie sme balgari,rodeni na balgarska zemia.balgarin da se nari4am parva radost e za mene.
143
1
 
0
 
! Отговори
Томас преди 11 години
аз не искам тази да ни представя - ние сме Българска държава
142
5
 
1
 
! Отговори
диваци преди 11 години
ами що не се явихте на конкурска с песни като : "Стоян на мама думаше ","Вино пия,вино и ракия" и незнам си кви още песни , и до полуфинал нямаше да стигнем ,ами можеше направо да изгоним публиката от залата !
141
0
 
6
 
! Отговори
М.У. преди 11 години
по-добро е наистина да се откажем от тоя и без това *** конкурс, особено ако искат догодина да ни представи например Кондьо, щото Софка *** вече ни представи достойно като *** държава
140
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако в следващата една година Дражко Чайчето се подложи на строга диета, следващото участие на България в смешния фарс помпозно наречен Евровизия, може да излезе и по-евтинко на окъсания данъкоплатски джобец! А за да е сигурно, че България няма да спечели нека още сега подготвят оркестър "Кристали" за панаира в Швеция, може и Софчето пак да отиде, така или иначе е била вокалистка в оркестърчето.
139
6
 
4
 
! Отговори
браво Софче преди 11 години
Българите ако имаха кадърен изпълнител щяха да пратят него , това че ти отиде там доказва ,че българите нямат певци ! И не си само ти човек от *** произход ,който превъзхожда бъргарите : проф.Чирков,Иво Папазов,Ивайло Маринов,Серафим Тодоров,Краси Балъков и много други !
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айде стига с *** номера.
137
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Догодина ще ни представя Илиян или Амет или Джони. Само култови певци:)
136
2
 
11
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Тя може да иска,но ние не щем.Стига толкова излагации!
135
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 11 години
Тук все повече ще става гето - социално гето, гето на не-мислещите, гето на не-възпитаните и не-възпитаваните, на простите, на наглите, на дегенератите, на маргиналите, на безпомощните, на нещастните, на такива които не могат вече да променят своя живот, като заминат и не могат да променят живота на България - като останат.
134
0
 
13
 
! Отговори
НУЛА точки преди 11 години
Проблемът в България на хора с качества, е че не могат да функционират на нивото на собствената си компетентност, понеже границата на компетентността се определяот развеселени, полуинформирани, полуможещи, полуурбанизирани селяни и селянки с уголемени бюстове, в чалга версия за култура, изкуство и цивилизованост
133
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 179 Може и да има и такива Българи ,но са изключение от общото правило а при *** изключението е да има свестни!!!
132
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО162 Не говори за Иран това е арийска нация и люлка на цивилизацията и тези хора са се приобщили в тамошното общество, както тук арменците,да си чул някой българин да е казал нещо лошо за тях,освен вицове разбира се как да се интегрира като тя не знае какво означава тази дума и ми кажи *** от коя нация са и кадето и да са по света навсякаде крадат,лъжат убиват изнасилват и са мъзреливи *** и всяка държава има проблеми с тях!!!
131
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да иде на евровизия трябва да има визия,погледнете горе снимката,има физиономия на кърсердарин маскиран като башибузук,който се представя за даалия от племето тумба лумба,на тази чалга и липсваха само зурните и недейте да говорите за другите народи кой ги е представял,никой в Европа не обича *** още от средните векове та до сега я ми кажете коя друга европейска страна беше представена от *** или ***!!!
130
1
 
9
 
! Отговори
дк преди 11 години
"Софи парира и критиките за роклята, с която се появи на сцената с определението "прекрасна е"." ..... като за магистрална фея направо си е перфе :D:D
129
2
 
2
 
! Отговори
до 162 преди 11 години
прав си и все пак иранска ли е културата на Норвегия, щом иранец ги представи? Или е мароканска шведската?
128
0
 
2
 
! Отговори
I'm gypsy преди 11 години
Bla, bla, bla, bla, bla !
127
5
 
3
 
! Отговори
до 160 преди 11 години
Къде в песента имаше цигнаско или чалга? Норвегия се представи с иранец- това значи ли, че норвежката култура е иранска?!
126
3
 
1
 
! Отговори
до 159 преди 11 години
Не съм очаквал друг отговор- ограничен и жалък. Да си жив и здрав в калта си...
125
1
 
1
 
! Отговори
до 141 преди 11 години
Поли, Миро, Марияна Попова, Орлин друго не могат да пеят освен поп и затова ли не отидоха на финал.??..