Цецо Елвиса горд татко на дъщеря

Малката Вики проплака днес в Бургас
1 авг 2012 15:12,
22
Цецо Елвиса горд татко на дъщеря
Елвиса със съпругата си Мариела. Снимка: Булфото

От днес сме истинско семейство! С тези думи Цецо Елвиса изрази гордостта, че е станал татко на дъщеричка.

Половинката му Мариела Нейкова го дари с малката Виктория днес, в бургаската болница.

Бебето е проплакало тази сутрин, като Вики е висока 47 см и тежи 2, 800 кг.

"Истинска принцеска, благодаря на Бог и на бургаските лекари под ръководството на д-р Душипеев, че станахме родители", щастлив е певецът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: БургасбебеЦецо Елвиса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Юроди-комплексари - кой ви кара да кликате върху новината?интернет е свободно пространство, щом днес.бг са решили да я публикуват, значи има хора, за които това е интересно.Затова си гнийте в кутийките и се замоизяждайте спокойно.
14
5
 
6
 
! Отговори
Недавач преди 11 години
До N9 Уважаема Гери, не питай кой какво е дал на България, а се замисли Вие какво дадохте на България?Дали преди да плюете не е редно да се погледнете сама?Аман от комплексари.
13
5
 
9
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Кво ни ги натрапвате тия некадърници? Елвиса е такова безподобно недоразумение, ужасен бездарник, имал съм неудоволствието да го записвам в студио... Сега, че се бил размножил- е, много важно.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, да им е честито! Чакаха го много дълго време. А всички вие сте... нямам думи.
11
5
 
7
 
! Отговори
tod79 преди 11 години
И сега какво
10
8
 
16
 
! Отговори
qze преди 11 години
Леле какви сте всички тук с малки изключения...нямам думи! Мисля, че хората просто не са могли да имат дете досега, а и каквато и да е причината - родило им се е дете, защо злорадствате? Толкова сте злобни и долни! Вече мисля, че сте и луди в най-основния смисъл на думата! Знаете ли какво е да искаш дете и да не можеш да имаш? Да се бориш години и времето да минава? Лоши хора сте и това си е
9
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стар, беден, сега и с бебе.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на номер 2. Ха- ха . Колко хубаво казано!
7
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А *** вярно ли е! Стига бе! Вече ще спя спокойно. Боже защо ни занимавате с тези житейски ***!
6
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да са живи и здрави. Какво ви интересува кой на колко годин и е. Ей злоба човешка. Какво ви са направили тези хора, че така грозно ги обиждата. Зарадвайте се на щастието им и така и вие ще бъдете щастливи с добротата си.
5
6
 
29
 
! Отговори
:) преди 11 години
Честито! Здраве за малката и по-добро бъдеще
4
11
 
17
 
! Отговори
sssssssss........ преди 11 години
- Защо държиш в сянка съпругата си Мариела Нейкова?- Много съм щастлив, че освен че сме съпруг и съпруга, сме много добри приятели. Тя ми помага и води битка за моя непокътнат имидж. Бди като орлица над мен, много ми помага. Всичката пиар и мениджмънт дейност тя изнася на гърба си с много любов и професионализъм. Тя завърши славянска филология и пиар и всички текстове на песните ми тя ги пише. Сега започна да пише стихове и смятаме да й направим стихосбирка.- Къде се запознахте с нея?- Запознахме се в Щатите. Много интересно нещо са съдбата и животът. Аз съм от Търново родом, но съм живял в София, тя в Габрово е родена, но е живяла в Свищов и така съдбата ни запозна в Ню Йорк. Тя беше отишла там да учи, а аз вече три години се изявявах там. Запознахме се в една българска механа, като собственикът Александър Димитров много ни помогна, защото там правихме предсватбеното си парти. След шест месеца се оженихме в българската църква "Св. Кирил и Методий" в Ню Йорк.- Работите ли по въпроса за поколения?- Сериозно работим, но не е тайна, че имаме някакви леки проблеми и не се получава. Иначе казват, че аз съм шампион, а тя сравнително добре, но явно има някаква лека пречка, която гледаме сега да отстраним. Животът е пред нас и ако се наложи, ще използваме тази програма ин витро. Не е срамно, че много такива двойки като нас имат такива проблеми, защото животът е стресов и не е никак лек.
3
8
 
36
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Много злоба изразена с малко думи!Типично по български...А от мен, честито на щастливите родители!
2
28
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъжът до тази и е като син. Комплексари.......Голяма новина! Колко дечица са се родили днес, за които никъде не пише.Като, че ли е родила кон!
1
39
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това бабата на Вики ли е? Честито!