Жури и зрители в спор за качествата на Петя Буюклиева

Певицата стана първата номинирана в "Музикална академия"
Обновена: 25 сеп 2013 13:39 | 25 сеп 2013 13:25, Александър Попов
15

Журито не бе съгласно с вота на публиката. Снимка: Булфото

Зрители и жури влязоха в задочен спор за първата номинация в стартиралото снощи шоу "Музикална академия".

Без никакви предисловия форматът стартира с концерт на петимата изпълнители, които ще защитават честта на старото поколение. Стенли, Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Коцето-Калки и Етиен Леви изпълниха по две песни - една от своя репертоар и един кавър. Публиката и зрителите се върнаха години назад и чуха популярни парчета като "Обсебен", "Пея за любовта", "Жена на всички времена", "Векът на любовта", "Емануела".

Най-много хвалби от журито в състав Люси Дяковска, Димитър Ковачев-Фънки, Здравко от дует "Ритон" и Георги Христов, отнесе Кичка. Тя стана и фаворитка на зрителите с над 46% подкрепа.

Втори в класацията се нареди Етиен Леви, а трети остана Коцето-Калки. Именно неговото изпълнение стана причина за раздора между получения вот и мнението на журито. Видимо Коцето бе фаворитът на журито да бъде първият номиниран след концерта, но в крайна сметка на това място се озова Петя Буюклиева, която демонстрира далеч по-високи възможности с микрофона.

Тя обаче не допадна на зрителите и стана първата номинирана за изгонване от академията. За сметка на това разстроената Буюклиева получи комплименти от Георги Христов, който бе шокиран от вота на публиката.

След ветераните, днес на сцената ще се изявят т.нар. актуални звезди - Криско, Дичо, Сантра, Лора Караджова и Поли Генова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАми Сантра да не е китка!? :))))
12
2
 
5
 
! Отговори
Водния мс преди 10 години
Свинки Петя и вълка и еврейна Слаб 2 !
11
1
 
9
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Въпросната "Жена на всички времена" да не се разстройва и да се погледне първо в огледалото и второ на кои се е харесвала - на тези които живеят още в миналия век,затова догодинаедин концерт на Бузлуджа ще и оправи настроението..че и на бис ще я изкарат!
10
2
 
7
 
! Отговори
ff преди 10 години
до НОМЕР 3това, че ти не знаеш коя е Люси си е твой проблем. Наскоро я гледах беше в журито на подобно предаване по Pro7...Имаш ли си въобще напредстава какво значи да си в журито на праимтайм предаване по Про7????НЕМА българин който да е там ....и в сънищата....каза, че последните години пише музика за филми...а като и плащат-защо да не участва???
9
0
 
7
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Лорчето може да не може да пее, ама ми се вижда доста палава.В туй реалити няма ли да показват какви ги вършат участниците докато не пеят?
8
6
 
21
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Какъв оценител може да бъде Фънки. та той е абсолютен бездарник.
7
4
 
21
 
! Отговори
от публиката преди 10 години
Петя Буюклиева?О -да имаше такава певица.Имаше и една известна песен за баба й фаталната жена.. Пя я . докато сама та тя стана баба.Само защо още се прави на тинейджърка не разбирам?
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Коцето Калки какви изяви има ? Сериозно питам ! Аз не знаех, че тоя е певец, камо ли - легенда ... улава работа ...
5
10
 
32
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До АнонименЕ, точно пък на Петя Буюклиева таланта...няма нужда да го коментираме.За всички ни е ясно, че тя си бе певица на партията, издигната и толерирана от нея.Ако без да се замисляш трябва да запееш нейна песен, сигурно ще се затрудниш много.Класическата бг соц певица. Безлична и можеща само соц естрада да пее. При това съмнително кадърно.
4
2
 
34
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Най-големите продажници отидоха в ТВ7.Бойкотирам и не гледам нищо по тази телевизия.
3
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е талантът на неадекватната и пробутвана навсякъде некадърница Люси, явно в криза от немската й кариера, че да оценява глас като този на Буюклиева?За Калки да не говорим...Мисля, че това предаване е огромна грешка.А Лора, на тати детето, нека се опита в друго поприще.
2
4
 
28
 
! Отговори
Ефреитор Кунгалов преди 10 години
Ех ако знае Кичка колко *** са правени върху снимка и ? Ако изпадналия матерял бе влезнал в действие то сега щеше да има деца за още две държави колкото нашата . ЕХ МЛАДОСТ НЕ ЗАБРАВИ ***
1
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лора Караджова пее фалшиво.