Фънки за Криско: Този е рецитатор на гаражно ниво

Сантра пък е "настръхващо фалшива"
Обновена: 26 сеп 2013 15:28 | 26 сеп 2013 15:13, Александър Попов
43
Фънки за Криско: Този е рецитатор на гаражно ниво
Снимка: Булфото

След хвалбите, които получи от Люси, Георги Христов и Здравко, Криско трябваше да изтърпи сериозна критика от четвъртия член на журито в "Музикална академия" - Фънки.

Той директно го нападна, като каза, че не е за тази сцена. След като преспа, Фънки не си промени мнението за актуалния изпълнител.

"Той си няма и понятие от пеене, няма никаква вокална подготовка. Снощи видяхме един рецитатор на гаражно ниво, който направи ужасяващо носово изпълнение на песен на Гери Мур, едва го издържах. С това тънко носово гласче ми се струва доста посредствен като певчески заложби, но се оставям да бъда приятно изненадан от резултатите от престоя му в Академията", заяви Фънки.

Той остана изключително недоволен и от изявата на Сантра, като определи нейното изпълнение като "настръхващо фалшиво". За класиралата се последна - Лора Караджова, имало надежда, ако се успокои и се научи да диша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Атакист"Чудно ми е друго- Георги Христов как е харесал пеенето на тоя. Христов, к'во ти става, бе човек??? Да не си болен?"Боли го фара Г.Х.За да си вземе кинтите е достатъчно само да си запуши ушите за няколко минути.
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на всеки от тези формати е най-важно да покаже че е най велик.затова това жури трябва да хвали всеки незнайно как се е появил там.евала на фънки че не се мазни като другите от "журито"
10
1
 
42
 
! Отговори
Митко преди 10 години
До ИвоКое казваш е хит след хит? За кой хитове казваш, че са известни и добри певци? Нщо не се сещам колко велики са тези посредствани певци. Добре, че има кой да ги сваля на земята.
9
0
 
51
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 8Брачед, то именно, че рапирането му е на махленско ниво. В нашия блок има поне 10 такива като него по същия начин да рапират. И в рапирането се иска музикален талант, а не само да рецитираш като тинейджър пред аверите си в квартала.
8
71
 
3
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Дали Сантра и Криско пеят или рецитират, това не им пеят да бълват хит след хит, а свинята голям певач във вече забравеното черно фередже
7
4
 
82
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Фънки си е проста *** като държание, но в случая е абсолютно прав и добре е описал гласовите данни на този музикален инвалид Криско.Чудно ми е друго- Георги Христов как е харесал пеенето на тоя. Христов, к'во ти става, бе човек??? Да не си болен?
6
2
 
82
 
! Отговори
пипи преди 10 години
Толкова е точен Фънки в характеристиките на тези тримата, че е добре да го послушат, фалшиви до дразнене
5
2
 
99
 
! Отговори
Аа преди 10 години
Не знам колко е компетентен Фънки, но съм напълно сагласна с него.Писнало ми е от бездарни пикли и пикльовци с връзки в съответните среди, които се лансират като нещо неповторимо.
4
3
 
90
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Фънкаря ко се сдържа, аз ако бях там щях да шибна два шамара на Дриско и да го изритам от сцената след тая подигравка с Гери Мур.
3
2
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aбе, рецитатор, рецитатор, ама дечурлигата по МОЛ-овете му се радват, иначе Фънки е абсолютно прав, абе цялата ние модерна сцена е пълен батак, не ги различавам вече от чалгите
2
2
 
106
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм фен на Фънки, но в случая си е абсолютно прав!Това *** Криско..кой изобщо го излъга да се занимава с ..."пеене".?Какво търсят в "Музикална академия" уж "доказали се" изпълнители?Нали са много напред с мателиала, да правят концерти, там ще получайт най-добра оценка..според продадените билети!И да не се излъжат да напечатат повече от броя на роднините и приятелите си...особено Криско и Сантра...
1
88
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това пък шкембе потно от кога си повярва , че е голям специалист по певчески заложби...у нас само разни парашутисти са меродавните