Morcheeba се завръщат у нас с концерт

Гостуването на триото е част от европейското им турне
Спонсорирано съдържание | Обновена: 29 окт 2013 15:00 | 29 окт 2013 13:09, Александър Попов
0
Morcheeba се завръщат у нас с концерт

Невероятните Morcheeba ще се срещнат с вярната си българска публика на 13 декември в Зала 3 на НДК по покана на EventEase.

София е задължителна спирка от турнето на триото по повод представянето на осмия им албум в тяхната дискография Head Up High, излязъл само преди броени дни - на 14 октомври. В създаването му участват и тримата – братята Paul и Ross Godfrey и Skye Edwards. Албумът отразява поредицата промени в професионалното развитие на бандата и техните музикални влечения и експерименти. Накратко – представлява един зрял музикантски проект, който някак обхваща осемнадесетте им години заедно.

Пилотният сингъл Gimme Your Love доказва способността на Morcheeba постоянно да се развиват и да се впускат в нови музикални авантюри. В него майсторът на бийта Пол се увлича по дълбоки и неправилни пост-дъбстеп баслинии, Рос се заиграва с музикалните нюанси и тонове, а мелодичните вокали на Скай и нейната типична ефирна текстура допълват новите басови линии и вдигат темпото.

Албумът Head Up High е "домакин" на наистина звезден микс от гости, сред които хип-хоп легендата Chali 2na (Jurassic 5), рап клечката Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim) с разтапящия му тембър, британците Rizzle Kicks  и френско-чилийска рапърка Ana Tijoux, която Paul открива в хитовия сериал Breaking Bad.

13-те трака в албума понасят към магичен и приказен пейзаж, а ние ще сме сред първите, които ще им се порадват на живо. И както добре знаем – Morcheeba правят незабравими концерти.
 
Ограничени бройки билети по 35 лева могат да се закупят в магазин Яко (Граф Игнатиев 43), а стандартните са на цена 40 лева в Билетен център НДК, Eventim.bg и Ticketportal.bg.


0
Още по темата: концертMorcheeba
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари