Обявиха първите големи имена на Exit 2014

Skrillex, Rudimental, Dub FX и Koven на сръбския фестивал
27 яну 2014 13:42, Александър Попов
7
Обявиха първите големи имена на Exit 2014
Skrillex. Снимка: Reuters

Организаторите на Exit 2014 обявиха първите артисти в програмата си. Вече са ясни хедлайнерите на X-Bass - специалният модул в програмата на основната сцена на фестивала, който представя най-големите световни имена в бас музиката.

Феновете ги очакват безсънни нощи със Skrillex, Rudimental, Dub FX и Koven.

Skrillex има шест награди Грами, както и няколко отличия на MTV Video Music Awards. През юни 2012 той достига до номер 1 в класацията Billboard Social с 14 милиона последователи във Facebook и над 3 милиона в Twitter. В момента Skrillex е в трескава подготовка на новото си лятно шоу с невероятни специални ефети и чисто нови тракове.

Rudimental, които наскоро гостуваха и у нас, подготвят шоу, с което да разтърсят стените на Петроварадинската крепост. След като миналата година объркване в полетите не позволи на бандата да пристигне в Нови Сад навреме, сега Rudimental ще компенсират публиката на петнайстия рожден ден на Exit 2014 със зрелищно представяне.

Силна добавка на мощните бас линии ще бъде и шоуто на Benjamin Stanford, познат още като DUB FX. Четвъртият хедлайнер на X-Bass ще бъде горещото дуо Koven. Създателите на един от най-силните сингли на миналата година - More Than You, ще се качат на сцената на EXIT, за да представят новото поколение в дъбстепа.

И тази година Exit си партнира със световната платформа за бас музика UKF Music, която ще отговаря за главната сцена между 1 часа през нощта и първите лъчи на изгрева.

Тепърва ще бъдат обявявани и следващите участници в четиридневната им програма, които ще бъдат подобаващо продължение на основните X-Bass хедлайнери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: SkrillexDub FXRudimentalExit 2014Koven
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Този на снимката да не е от ударния отряд на ХОРОНИТЕ
4
0
 
0
 
! Отговори
инфо преди 10 години
10-14 Юли, Нови Сад
3
1
 
1
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Някой да знае датата на феста? Мерси!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Висококачествена музика за високоинтелигентни хора като този на снимката.
1
1
 
8
 
! Отговори
слаба работа преди 10 години
Скука!