"Хотелиерът" Криско избран за певец на годината

Надя от Deep Zone внесе еротика на наградите на Box TV
Обновена: 3 фев 2014 14:06 | 31 яну 2014 11:52, Александър Попов
102

Криско и балетът му с ясен жест към критиците. Снимка: Dnes.bg

"Любимецът" на хотелиерите - Криско, грабна отличието за певец на годината на първите музикални награди на Box TV, които преминаха под мотото "Оставам тук".

Осъденият за дребно хулиганство изпълнител получи статуетката си от фолкпевицата Анелия, която отново изненада с присъствието си на церемония, на която попфолкът отсъства. "Как така точно от теб взимам наградата", попита Криско, а Анелия отвърна с гордост: "Аз съм навсякъде".

По-късно Криско зарадва присъстващите с микс от песни, включително и част от ново парче, в което "тегли майна" на критиците си. Балетът му пък го подкрепи с хореография, в която преобладаваше средният пръст.

Криско излезе още един път за статуетка заедно с Ангел, Моисей, Венци Венц, Декстър и Павел. Те получиха статуетката за Най-добра хип-хоп и R&B песен със "Знаеш ли кой видях".

Иначе героят на вечерта бе Михаела Филева, която в една година спечели награда за дебют, а снощи грабна приза и за певица на годината. Заедно с Графа и Вензи грабнаха и най-престижната статуетка - за хит на годината за "А дано, ама надали".

Вензи бе избран за дебютант на годината, Ангел и Моисей за дует, а песента "Седемте езера" получи приза за Клубно и поп изпълнение.

Донякъде изненадващо в категорията за рок песен надделяха Революция Z с "Аз искам" в конкуренцията на D2 и Б.Т.Р.

Еротична нотка на музикалното събитие внесе Надя от Deep Zone, чието бюстие не издържа на подскоците й на хита "Няма не". Със свои парчета на сцената се представиха още Поли Генова, Мастило, Боги, Рафи, Ангел и Моисей, Мария Илиева, а Миро сложи финалната точка с новия си проект "Деца".

Собствениците на медията пък спестиха наградата за песен на зрителя, тъй като гласуването било манипулирано. Те си прибраха статуетката и заявиха, че ще я връчат следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам целият екип на сцената са облечени като L.A.-гангстери (но в бял вариант). Искам да ги видя всичките на някое кръстовище в квартал Комптън, Лос Анджелес облечени в същия стил показвайки тия средни пръстчета на местните. Ще видим кой е най-големият гангста.
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя жалък наркоман до кога ще го толерират, всяка песен му е за това как се дрогира. Чалгата по-стойностна стана вече.
39
0
 
15
 
! Отговори
камериерката преди 10 години
Тоя попърданко е идеалната перална за мангизи на някого! "Инвестират" в "таланта" и изявите му. Като чуваме, кой е "лилическият герой" на "песните" му- кога БЕЛО, кога ХАПЧЕТА за братчета - ясно кой е инвеститора...... "Инвеститорите" явно се преориентират - фолкаджийките създават главоболия, стават любовници, раждат дечурлигааааа, пък тоя е лесен - дажбаа БЕЛО и е на 6.Въртят го нон-стоп ****ка им и дечурлигата го слушат
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Дрискоразбира ли свинята от кладенчова вода
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
каквото нивото на публиката на ВохТV, такъв и певецът на годината - простотия и пошлост до шия. Ако съм на мястото на някои от другите изпълнители, дори не бих се качила на същата сцена с него. Жалко, че показваха тая гадост по националната телевизия
36
2
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
До 38Водещия беше пич, но нямаше късмет да е с Мария ЛУДАТА! Тази жена е болна и незнам какво толкова и се кефят и лансират..
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя толкова заслужава да е певец на година колко аз съм най добрият бейзболист в света за годината
34
0
 
5
 
! Отговори
7909 преди 10 години
Ами водещия, как беше??? :)))
33
0
 
15
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Айдеее ! Чалгата на хип хопа .............Отврат !
32
0
 
10
 
! Отговори
Пацо преди 10 години
Криско ...... WTF?
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КВИТО ПЕВЦИТЕ, ТАКИВА ОЦЕНИТЕЛИТЕ, ТАКИВА И ПОЧИТАТЕЛИТЕ/ФЕНОВЕТЕ/. ВСЕ ***!!!
30
0
 
15
 
! Отговори
Ужас преди 10 години
Няма ли други жени,достойни да водят предавания по телевизията?Само една и съща...пуснеш тв-то-Мария Силвестър,пуснеш другата програма-Мария Игнатова...Направо се изчерпаха и викат и крещят и се правят на интересни...Ужас...И певците и те същите...По пеенето ли ги оценяват или по чекненето...никаква хармония,никаква красота,никакво ценностно послание...После нацията ни била опростачена...
29
0
 
28
 
! Отговори
Дриско преди 10 години
Какъв невероятен талант. Ще остави след себе си музикалното наследство на Джими Хендрикс, Уотърс, Плант, Пейдж итн. Невероятен Криско. Даже показва среден пръст. Ми правилно го показва - толкова *** събрани на едно място да му ръкопляскат "таланта". Само за среден пръст.
28
2
 
13
 
! Отговори
Жони преди 10 години
Миро като пълен гей, педофил се е издокарал! Ужас!
27
0
 
13
 
! Отговори
Zeppelin преди 10 години
Разни хора, разни *** !
26
0
 
5
 
! Отговори
Сахаров преди 10 години
Миро се е барнал малко...хахахах
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разни хора, разни идеали
24
0
 
5
 
! Отговори
мазол преди 10 години
ми излезе на пръста докато стигна до палавото бюстие на Надя.Днес.бг - бива ли да сложите снимките толкова назад, тц тц тц
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Церемонията беше абсолютен цирк. Водещите бяха толкова слаби, че нямаше накъде повече.
22
1
 
22
 
! Отговори
7909 преди 10 години
Новата чалга култура на България! Жалко, че стойностните неща не намират почва в нашата родина.Няма да се изненадам, ако Митко Пайнера им е продуцент.