Асаф Авидан с номинации в пет категории на World Music Awards 2014

Изпълнителят с концерт у нас на 1 юли
16 апр 2014 15:55, Александър Попов
0
Асаф Авидан с номинации в пет категории на World Music Awards 2014
Снимка: Коко Ейджънси

На 1 юли  в Зала 3 на НДК българската публика ще има удоволствието да чуе на живо един от изпълнителите на съвремнната музикална сцена, с най-открояващ се глас - Асаф Авидан.

Той завладя класациите с хита си One day/Reckoning Song, а днес стана ясно, че е получил номинаци в пет категории, включващи "Най-добър мъжки изпълнител", "Най-добро изпълнение на живо", "Най-добър изпълнител", "Най-добра песен" и "Най-добро видео" на престижните World Music Awards 2014.

Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 27 май в Монте Карло.

World Music Awards са основани през 1989 г. и се провеждат под патронажа на принца на Монако, Албърт II. Международната церемония удостоява с награди най-известните музикални изпълнители от целия свят, реализирали най-висок брой продажби през годината. Победителите в категориите не се избират от жури, а само въз основа на гласуване на феновете в Интернет и реализираните продажби от всеки един от изпълнителите.

Билети за акустичния концерт на Асаф Авидан, Back to Basics, в София може да закупите от мрежата на Eventim в цялата страна и билетния център на НДК на цени от 42 лева (редовни седящи места), 53 лева (седящи места, ложи) и 63 лева (седящи места пред сцена).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: концертАсаф Авидан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари