Албена Денкова ще танцува и с Васко Василев

Тя ще се включи в лятното турне на цигуларя
8
Албена Денкова ще танцува и с Васко Василев
Снимка: Dancing Stars

Няколко дни след като спечели купата в Dancing Stars, Албена Денкова потвърди участие в още едно предизвикателство. Тя ще се включи в турнето на Васко Василев през последната седмица на август тази година.

"Стисках палци през цялото време на Албена и бях сигурен, че ще победи. Тя е изключителна и никога не съм се съмнявал, че няма да е номер 1. Разбрах, че е спечелила няколко минути след финала и й се обадих да я поздравя, докато говорихме спонтанно, й предложих да дойде да направим един танц по време на концертите ми с филмова музика през август. И тя каза “с удоволствие", разказа музикантът.

"Не се поколебах нито за миг, преди да приема. Да танцувам под звуците на цигулката на Васко е преживяване, от което никога не бих се отказала. Сега обаче остава най-важното – да облечем в хореография идеята и да имаме време да я направим както трябва. Васко ще трябва да отдели време не само за музикални репетиции този път", сподели от своя страна фигуристката.

Албена Денкова заминава за Сочи, където заедно с Максим Стависки ще са част от проекта на лед "Светлините на големия град". Очаква се двамата да се съберат за репетиции непосредствено преди първия концерт на Васко в Сандански на 25 август и да продължават в летните театри на Пловдив на 27 август, на Бургас 28 август, на Варна 29 август, както и за концертите във Велико Търново на 30 август и в Русе на 31-ви август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анониментова дето го пишеш е грозно
7
1
 
3
 
! Отговори
нашенка преди 9 години
Прекрасно начинание.
6
1
 
16
 
! Отговори
Аси преди 9 години
Радвам се , че двама чудесни българи ще направят нещо чудесно! Надявам се тези, от нас които имат душа и сърце за красотата да се насладят на едно неповторимо преживяване! Чудесни сте! Бъдете здрави и успех, Албена и Веско!
5
31
 
3
 
! Отговори
az преди 9 години
Taq da si stoi v Rusiq i da ne se mqrka. Naglasiha q izxhisriha i imeto i sega davaj. Publikata ne te iskashe.
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Танца на Албена е радост за очите и душата .Бих я гледала още с голямо удоволствие и наслада.
3
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
айде взеха да си я разменят Албенчето.нека руснака си седи у дома.
2
5
 
18
 
! Отговори
Дида Димитрова преди 9 години
Радвам се и за тримата !!! Истинско удоволствие е да слушаш ги гледаш !!!
1
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Oshte li tantsuva s tozi ubiets. Ne se plashi ot sadbataq no ... da go hvarlja tozi pijan ubiuets. Da ne predizvikva prirodata. Che tja je se podkupva.