Ogi 23 се обединиха с "бичещите айляк"

Представят "Дневен ред" с Rudi, Duli, Muden & Kukusheff
16 юни 2014 13:55, Александър Попов
3
Ogi 23 се обединиха с "бичещите айляк"
Снимка: PR

Две от атрактивните групи на родната музикална сцена - Ogi 23 и хип-хоп формацията Rudi, Duli, Muden & Kukusheff се обединиха за съвместна песен. Парчето е озаглавено "Дневен ред" и носи лятно настроение.

Видеото към клипа е заснето в любимото парти място на всички замесени - къмпинг Градина, а компания на Ogi 23 и Rudi, Duli, Muden & Kukusheff правят 20-ина от красивите им приятелки.

Двете групи се запознали случайно на клубно участие и и се зародила за съвместна песен. Музикантите са известни с веселяшките си изпълнения, в дискографията на Ogi 23 са плажни химни като "Почивка" и "Спирта на Бургас", а Rudi, Duli, Muden & Kukusheff пък са автори на хита Bitches & iLike",

Премиерата на "Дневен ред" ще бъде на 19 юни на съвместен лайв на двете групи в клуб Sugar.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Ogi 23RudiDuliMuden Kukusheff
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Приличат ми на друго преди 9 години
- на момичета и момчета, които тази година са завършили средно образование. Доскоро бяха матурите, предстоят кандидатстудентските изпити.Някои няма да кандидатстват във ВУЗ, но мисля, че дори и те имат право да изживеят волно и щастливо последното безгрижно юношеско лято в живота си. От есента едни от тях ще са студенти, други ще почнат работа, трети ще се омъжат. Неусетно ще ги завърти шайбата на безмилостния, изпълнен с отговорности живот.Нека да се порадват на следващите 2-3 слънчеви месеца.
1
0
 
2
 
! Отговори
чистач съм преди 9 години
Случайно не прочетох новината, но този път няма да чистя една торба с *** след тях, не и аз.