Ще глезим Андреа Бочели с пилешко и риба

Звездата пристига у нас със 150 души екип
Обновена: 21 авг 2014 14:04 | 21 авг 2014 14:04, Александър Попов
9
Ще глезим Андреа Бочели с пилешко и риба
Снимка: Reuters, архив

Андреа Бочели ще пристигне за концерта си в София с екип от 150 души – мениджъри, асистенти и техници. Тенорът ще кацне на Летище София с частен самолет късно вечерта на 30 август – ден преди концерта на стадион "Българска армия".

Маестрото ще отседне със семейството си в петзвезден VIP-апартамент, който беше избран по-рано. Едно от специалните му изисквания е да има стая за репетиране със специфично електрическо пиано, което ще бъде докарано от Германия. Друго пиано, този път за гримьорната на звездата на стадиона, в момента пътува към София от Англия.

Бочели е на специална диета с различни ястия за всеки ден от седмицата. В неделя менюто му включва пилешко, риба, плодове и зеленчуци. Сред по-специфичните изисквания е гримьорната му да бъде оборудвана с овлажнители за въздух, които да поддържат определена температура.

Концертът ще бъде едно от най-грандиозните събития в страната ни за последните десет години, продукцията е по-голяма дори от шоуто на Metallica преди години, твърдят организаторите.

150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани на стадиона с 20 камиона, а изграждането на сцената вече започна. Тя е проектирана с два метра по-дълбока, за да побере всички музиканти – над 130 души от Оркестъра и Хора на Класик ФМ. Очаква се на събитието да присъстват 18 000 души.

Преди дни организаторите от European Event Service пуснаха в продажба допълнителни 1700 билета, от които 200 VIP. Шест ценови категории вече са напълно изчерпани, от другите остават минимални количества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: концертАндреа Бочели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Глезената-гледаната преди 9 години
Глезльо бе, глезльо! Какво да го правиш с глезотиите му!
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Елитни ***,начервени и прочие,немож да няма, мутрофон така посреща скъп гост
7
1
 
7
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Нищо кой знае какво като изисквания за храна - на фона на други звезди си е направо скромен.
6
1
 
12
 
! Отговори
:) преди 9 години
Голема глезотия :) баба ще заколи 2 бройлера аз ще ида да хвана 2 кила каракуда и готово !
5
3
 
9
 
! Отговори
ГОСПОДА преди 9 години
ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ АЛЕКСАНДАР ПОПОВ,РАБОТИ ДА,НО НАЙ- ПРОСТИЯ ДОКЛАДЧК НА ЦРУ МУ НАМИРИСВА НА ГЛУПОСТ,НАЙ- ВАЖНО КАКВО ЩЕ ЯДЕ БОЧЛИ,ВМЕСТО ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ НА ИЗКУСТВОТО,НА БОЖИЯ ДАР,НА ГЛАСА,НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО МУ,КАКВО НИ ОЧАКВА ТАЗИ ВЕЧЕР СРЕЩА С ЧОВЕКА ЧУДО,ТО САМО ***,КОЙТО НЕ Е ЧУВАЛ ЗА БОЧЕЛИ,МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЕЛЕМЕНТАРНО И ПИШЕ ТАКА.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що да е глезене бе нормална храна
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Андреа с Ботичели!
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Андрея Ботичели
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А той ще яде като невидял :D