Сара Брайтман ще пее със симфоничния оркестър на БНР

Концертът на звездата е на 12 ноември
13 окт 2014 14:39, Александър Попов
2
Сара Брайтман ще пее със симфоничния оркестър на БНР
Снимка: Reuters

Две от най-големите събития в програмата за отбелязването на 80 години БНР "Властелинът на ефира" бяха представени от организаторите.

Освен Lord of the Rings in Concert на 5 декември в „Арена Армеец“, най-новото в нея е грандиозният концерт на Сара Брайтман на 12 ноември 2014 г. в същата зала.

БНР е съорганизатор и на това шоуто, като заедно със сопраното със зашеметяващ вокален диапазон на сцената ще излязат и музиканти от Симфоничния оркестър на радиото. Това обявиха организаторите от Карма Ивентс, Болкан Ентъртейнмънт и „Музикална къща БНР“.

"Заслугата за това, което се случва на музикалните сцени в България, в голямата си част се дължи на БНР – най-големия музикален продуцент у нас. Заедно с останалите големи събития от програмата - концертът на Сара Брайтман и грандиозният спектакъл на Lord of the Rings in Concert, предлагаме най-доброто от родната и световна сцена на българския слушател", заяви Радослав Янкулов, генерален директор на обществената медия.

"Допреди няколко години не можехме да си представим, че звезди от този калибър могат да дойдат у нас. Нямаше и къде да се проведат подобни грандиозни спектакли. Това са нещата, които пълнят залите по цял свят", добави от своя страна Хелия Чавдарова, директор на "Музикална къща БНР".

Другото голямо събитие на "Музикална къща БНР" и Пи едн Пи ивентс е на 5 декември 2014 г. За първи път в Източна Европа ще видим, чуем и изживеем филмовото зрелище Lord of the Rings In Concert.

250 музиканти от БНР ще озвучат на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма. HD прожекцията ще бъде на огромен екран с размерите на триетажна сграда -  25 метра.

Билети и за двете събития са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Сара Брайтман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Chervenoarmeec преди 9 години
Грандиозната глупост на Тиквата, наречена "Арена армеец", става само за боксови мачове, поради изключително лошата си акустика НДК е много по-подходяща за такива концерти, въпреки че е направена по времето на "лошия социализъм", който, оказва се, строеше с много повече мисъл, усет и мислене в перспектива, отколкото сегашните велики политици с мания за величие.