Паднаха още жертви в X Factor

Виктор, Ива и Нора напуснаха шоуто
Обновена: 24 окт 2014 09:31 | 24 окт 2014 09:31, Александър Попов
4
Паднаха още жертви в X Factor
Снимка: X Factor

Отборите с участници над 25 години и групите излязоха за своето първо участие в големите концерти в X Factor.

Представянето им бе по-слабо от това на момичетата и момчетата, но и тук не липсваше драматизъм.

Зрителите, публиката и журито определено отличиха представянето на формацията 4U, които изпълниха песента "Заедно" на Любо Киров, Орлин Павлов и Графа.

Комплиментите заваляха, а Заки ги определи като негова сбъдната мечта за бой банда.

Напред без проблеми продължиха и братята Иво и Пламен. Така на Заки му се наложи да избира кой между Sweet 16 и Нора и Ива да напусне шоуто. И той като Саня дълго се колеба и трудно сдържаше сълзите си, но в крайна сметка неговият избор бе напред да продължи триото Sweet 16.

Георги Бенчев отново изпъкна с нестандартно изпълнение в пънк вариант на "Ближи си сладоледа". От отбора на Любо напусна манекенът Виктор Самсонов, който се представи с парче на Лени Кравиц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: X FactorВиктор Самсонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТВ зрител: Дано мнението ти не е подплатено финансово, защото стила ти на писане и отявленото цъкане на caps lock-a доста прилича на PR драскач под прикритие :) А иначе си прав за ниуското качество на изпълненията снощи, но не знам до колко по-добро е другото рекламирано от теб предаване.
1
8
 
7
 
! Отговори
ТВ зрител преди 9 години
.... Това "музикално шоу" не ми харесва....... "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" по конкурентната им телевизия е значително по- добро и по- интересно направено.... А и ЖУРИТО в 'ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" е значително по- КЛАСНО И МУЗИКАЛНО от това в "Х ФАКТОР".... ! Тази Армутлиева като каква се явява , че журира музикален формат? Не съм чул някога нейна песен ;) НЕ Е и певица... ;) Тоя Заки? С една песен за цял "музикален живот" - и сега жури? Ха ха ха... Любо и Мария Илиева - горе долу стават.... но НЕ много! ;)