Бой бандата 4U се раздели с X Factor

Мария Илиева и Любо дадоха своя глас за Невена
14 ное 2014 08:53, Александър Попов
9
Бой бандата 4U се раздели с X Factor
Снимка: X Factor

Тази седмица X Factor предложи безмилостен двубой за оставане в шоуто като противопостави една от фаворитките - Невена Пейкова, срещу единствената бой банда 4U. Те се явиха за първи път на елиминации, а част от зрителите са недоволни, че е имало доста по-слабо представили се участници.

Журито се изправи пред тежката задача да реши кой да продължи напред, като треньорите Заки и Саня застанаха зад своите възпитаници.

Според Заки България има нужда от бой банда и бе категоричен, че трябва да продължат напред. По думите му Невена не показала толкова голямо развитие по време на шоуто колкото неговите момчета. Естествено той бе контриран от Саня.

Решаващ се оказа гласа на Любо и Мария Илиева, които застанаха зад Невена.

Със сълзи на очи момчетата благодариха на своя ментор.

Те получиха подкрепа и от Криско, който ги определи за изненадата на сезона и негов фаворит. Рапърът стъпи на сцената на X Factor, за да представи новата си песен "Било кво'т било".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: X FactorНевена Пейкова4U
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Аз също съм на мнение, че момчетата са добри, но ги изхвърли зад борда изборът на песен. Както Саймън Кауъл казва, погрешно избраната песен може да провали и най-страхотния изпълнител.
6
0
 
4
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Г-н Халваджиян, безкрайно много Ви уважавам по 1000 000 причини, но имам един въпрос към Вас.От стартирането на Х Factor до вчерашното издание с удоволствие се насладих на много красота, талант, стил на обличане, достойна борба на всички участници. И изведнъж - Криско! Просто лепнахте една голяма кръпка, една храчка на всичко прекрасно до тук. Та въпросът ми е: кому беше нужно това?
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тея някой ги е излъгал че могат да пеят, те не пеят а блеят .аре у лево .
4
8
 
6
 
! Отговори
disappointed преди 9 години
Дядото и Бенчев заемат мястото на хора,к оито МОГАТ да пеят. Те са просто пълнеж, за да правят шоу. НО какво шоу - дядото е скучен, а оня Бенчев, колкото и да беше забавен в началото, просто се изтърка. Нито може да пее вярно, нито пък е забавен. Всеки втори може да "пее" и да се *** като тоя...Защо го бутат още??? Заради него се гонят хора, които имат ТАЛАНТ.Момчетата от 4U бяха прекрасни. Млади, симпатични, талантливи. Жалко. Но и Невена не трябавше да си тръгва. ВЪН БЕНЧЕВ!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Момчетата са добри, но снощи много кофти песен изпяха...
2
0
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До Анонимен 2Пълна манипулация. Форматът на шоуто е такъв, че пробутват напред някакъв дъртофелник. В Гласът на България пък пробутват една бесарабка и един *** (другият е добър). Не вярвам, че има някой който да праща СМСи, не броя роднините.
1
1
 
12
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
и това т.нар. 'шоу' не го гледам. просто ми е писнало да ми пробутват морално фалирали 'звезди' тип мария илиева в журито (която е с доста съмнително анадолски гени) и както разбрах от мат'риала разни изпърдяни 'таланти' тип криско.