14-годишната Криси напусна със сълзи X Factor

Зрителите класираха напред Траян
Обновена: 28 ное 2014 11:19 | 28 ное 2014 08:16, Александър Попов
43
14-годишната Криси напусна със сълзи X Factor
Снимка: X Factor

14-годишната Кристина Дончева, която е едно от откритията през третия сезон на X Factor, неочаквано напусна надпреварата. Бургазлийката и нейният приятел Траян бяха изправени в директна елиминация, след като получиха най-малка зрителска подкрепа.

Криси поднесе изключително изпълнение на парчето на Кристина Агилера You lost me, докато Траян заложи на песен на Принс.

За първи път и журито не успя да вземе решение кой да продължи напред в шоуто. Мария Илиева и Заки дадоха своя глас за Траян, а Саня и Любо дадоха шанс на Кристина. Определящ се оказа вота на зрителите, които предпочетоха Траян.

Със сълзи на очи Кристина Дончева благодари на своята менторка Саня и заяви, че единствената й утеха от отпадането е, че е станало след двубой с Траян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: X FactorКристина Дончева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
LinKuei преди 9 години
До АнтиКаруцарМоя грешка...не очаквах, че може да е кавър...
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам от музика много,така че мнението не е професионално.На мен тази година участниците ми харесват и не мога още да си избера фаворит.Има много силни певци.Журито от друга страна ме нерви и затова на коментарите им спирам звука.
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно музикалната индустрия в България претендира да знае по-добре от публиката какво точно й харесва. След като всички сме единодушни кои трябваше да бъдат изгонени преди това момиче. Много талантливи изпълнители има тази година, но и много долни номера от продуцентите. Това е конкурс за откриване на бизнес продукт, а не за откриване на талантливи изпълнители
18
0
 
4
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 9 години
до LinKueiЪъъ, защото Том Джоунс има кавър на песента на Принс.
17
0
 
25
 
! Отговори
Man United преди 9 години
Невена, Славин и Кристина бяха една класа над останалите!Не е сериозно просто!
16
2
 
2
 
! Отговори
LinKuei преди 9 години
Ъъъ, защо ли песента, която чух Траян да пее беше Kiss на Том Джоунс?!
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Четирите жени в журито са под всякаква критика!
14
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Трян е пълна и тотална нула. Ама дъртите мераклийки Мара и Къдравата искат да го опънат и го толерират. Друг е въпросът, че той очевидно не проявява интерес към жените!
13
2
 
11
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
МОШЕНИЦИ!От Арменеца,до последния член на журито.Пфу...
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой да не си прави илюзии, че в тези предавания не се знае кой ще е победителя :) Вие мислите ли, че журито още от самото начало не вижда на кого какви са му възможностите? Това е шоу - цирк, емоции за публиката (тълпата), мечти, вълнения, зрелище - това ви продават. Журито - това са хора професионалисти - още щом си отвори устата някои и на тях им е ясно това което на обикновения човек не му е. Не ми пречи предаването, не го гледам, но е хубаво хората да си нямат илюзии (и не само за това)
11
0
 
42
 
! Отговори
До 10 преди 9 години
Много точно! Това дете има невероятен потенциал, а примерно един Мирянчо, който грачи всеки вторник и разваля всякакъв жанр песни продължава. Абсурди! Ще видим кой ще избутат до финала, но ако не са Невена и Славин ще бъде срамно. Шоуто си е шоу, но в един момент трябва да се пее.
10
1
 
15
 
! Отговори
М преди 9 години
"Мария Илиева и Заки дадоха своя глас за Заки...."Ехххххх, г-н Попов, ще доживеем ли някога да видим една новина на този сайт, която е написано грамотно, без каквито и да било грешки и фактологически правилно????
9
2
 
15
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Гледах този сезон на Х фактор до серияра с къщата на съдиите. Като видях кои избраха и по какви критерии и реши да не си губя времето повече. Просто ме е яд, че подрязват крилата на истинските талати по чисто комерсиални причини. Тук изобщо не става дума за пеене. Само шоубизнес и нищо повече.
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10 години чакам някой да изпее тази песен на Кристина Агилера, и то по този начин, и момиченцето отпадна. Жалко.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народа иска да слуша простотии ,толкова е интелектуалното равнище и сценаристите на предаването на това залагат....не могат да му убедят,че вота е решил на елиминациите да отидат точна тези двамата,които са класи над другите и ката изпълнители и като сценично държание....а Кристина след известно време ще я гледаме на музикалната сцена.....
6
8
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
и тоя бобър Михаела много я пробутват.(мама и тате сипят кинти за смс-и). Пее ама такива с лопата да ги ринеш...викачки.Това момиче, което изгониха снощи е супер интересна...това е X фактор за мене.Мирян - супер фалшив.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това на биг брадър взе да намирисва
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...Мария и Заки дадоха своя глас за Заки....абе напишете поне една свястна новина бе .
3
11
 
29
 
! Отговори
колибри преди 9 години
Жалко, че такива дарования като Кристина и Траян трябва да отпадат за сметка на изпълнители като Бенчев .
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кат не си е платила...