Подгряваме за NightLive с ролкови кънки

Партито е на 20 февруари в студио "Орфей"
19 фев 2015 12:25, Александър Попов
0
Подгряваме за NightLive с ролкови кънки
Снимка: EventEase

Феновете ще могат да подгреят нестандартно с ролкови кънки преди първото издание на концептуалната поредица NightLive Series на 20 февруари в студио "Орфей". Както вече ви информирахме, партито ще предложи цяла нощ микс от чуждестранни и родни лайв изпълнения, а гости ще бъдат Moonlight Breakfast и GRiZ.

Преди това обаче всеки може да се включи в Roller Bounce забавата, организирана от EventEase и Roller Bounce, която ще стартира в 20:00 и ще приключи малко преди 22:30 часа. Входът е свободен за тези, които си донесат и подкарат своите ролкови кънки, лонг бордове и др.

Те ще имат на разположение площ от 300 кв. м, която е идеална за каране и танци. Освен това всеки фен на кънките ще може да остане за вълнуващитe живи изпълнения на Moonlight Breakfast и GRiZ без да заплаща вход.

За музиката нa Roller Bounce партито ще се погрижи Ramsey Hercules. Ветеранът зад пулта - Ramsey, Данте или просто Бирата, миксира музика още от 1993 г.. Той ще подгрее и Moonlight Breakfast, селектирайки преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета с импровизации на саксофон на живо.

След него на сцената ще се качат Moonlight Breakfast, които ще сгреят обстановката с електро-суинг и соул звуци от лятото. Вторият специален гост за NightLive – GriZ, пък ще се качи на сцената със своя саксофон.

Билети на цена от 15 лева се продават само в магазин “Яко”, а стандартните и онлайн пропуски се продават в мрежата на Eventim по 20 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари