Страст, барабани и 14 китайки

Manao – Drums of China за първи път в България
1
Страст, барабани и 14 китайки
Снимка: Moko Solution

Четиринайсет талантливи китайки ще потопят българската публика в страстно и темпераментно шоу. Manao – Drums of China ще гостуват за първи път у нас на 16 ноември в зала 1 на НДК.

Групата, която откри и закри Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, ще представи своето най-ново шоу – "Завръщането на летящия дракон". Публиката ще стане свидетел на невиждан спектакъл на барабани, съчетаващ в себе си ефектно светлинно шоу, най-модерна технология и тайните на азиатското изкуство, пазени от векове.

Групата е синоним за красиви, самоуверени и силни жени с традиционни ударни инструменти. Вече 14 години Manao – Drums Of China представя невероятното си шоу на сцените по цял свят, запознавайки публиката с невероятното сливане на традиционния звук с артистичното и модерно шоу. Освен огромния успех, който имат в родния Китай, те са вече популярни и в Канада, САЩ, Сингапур, Южна Африка, Европа и Австралия.

Билети вече могат да бъдат закупени в мражата на Eventim на цени от 26 до 60 лева, съобщиха организаторите от Moko Solution.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Ако хвана тия 14 китайки, такава страст ще стане.... барабаните не ми тряат :D