Певците ни се събраха за номинациите на БГ Радио

Вижте кои ще бъдат претендентите за статуетките
Обновена: 23 апр 2015 15:35 | 23 апр 2015 13:14, Александър Попов
8

Рафи ще бъде водещ на церемонията на 23 май. Снимка: Булфото

БГ Радио събра голяма част от родните изпълнители в столичен клуб, за да обяви номинираните в различните категории за традиционните годишни награди, които връчва.

Тази година церемонията ще бъде отново в Благоевград, а датата е 23 май. Новината за меломаните обаче е, че ще има и втора сцена - в Бургас. Рафи пък ще е водещ на събитието.

Над един месец слушатели и фенове гласуваха за своите любимци, като гласовете им определиха номинациите. За "БГ песен" ще се състезават "Видимо доволни" на Криско и

Мария Илиева, "Домино" на Графа, "Знам" на Любо Киров, "Несбъдване" на Б.Т.Р. и Мариана Попова и "Самурай" на Жана Бергендорф.

В надпреварата за изпълнител за номер едно ще спорят VenZy, Графа, Криско, Любо Киров и Рафи. При дамите пък Дивна, Жана Бергендорф, Мария Илиева, Михаела Филева и
Рут Колева.

За "БГ дуо/трио" номинираните са Били Хлапето и Михаела Филева, Графа, Прея и Печенката, Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови, Криско и Мария Илиева, Pavell и Venci Venc.

За "БГ група" приза ще си оспорват Б.Т.Р., D2, Deep Zone Project, Ice cream и Остава.

В мечтаната категория за младите изпълнители - "БГ дебют", попаднаха Ана-Мария Янакиева, Атанас Колев, Жана Бергендорф, Крисия Тодорова и Прея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: БГ радио
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
ОТЕЦ РАЛФ преди 9 години
ПЕВАЧКИ И ***..ЛИ . ТОВА Е В МОМЕНТА . ОПРАВДАВАТ СЕ , ЧЕ НЯМАЛО ПАРИ . ИМА ЛИ ЧАЛГАДЖИИ БЕЗ ТУЗАРСКА КОЛА И КЪЩА . ДЪРЖАВАТА НИ Е ТАКАВА . ЗАЩО ПРАСТАРАТА ЛИЛИ ИВАНОВА ПЪЛНИ ЗАЛИ А ТЕЗИ К...И ПЪЛНЯТ КРЪЧМИ ?КЛАСАТА НА ПЕВЕЦА Е ВАЖНА . СПОМНЯ ЛИ СИ НЯКОЙ , ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПИНОЧЕТ ЛИЛИ ВДИГНА НА КРАКА СТАДИОНА В САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ , ВЗЕ СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ НЕ ИСКАХА ДА Я ПУСНАТ ДА ПЕЕ ПОНЕЖЕ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ БЛОК . ХАЙДЕ СТИГНЕТЕ Я ПО КЛАСА И ПОСЛЕ ПЛАЧЕТЕ
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъкааааа. Всяка година едни и същи и така до умирачка. Тая година някой ще е изпълнил на годината, друг ще е *** на годината. Догодина-обратно. Важно е да са в джаза. Песните им са меко казано посредствени,ако изобщо са слушаеми и ако са пускали нещо ново скоро. Примерно Цецко Елвиса не знам какво е издал, както и И. Пецов (?!?!). Ама евала на Здравко, че е пуснал Прейка от плантацията в отпуск. И тя клетата с една песен като Жана самурайката, белким си другаруват.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туй Рафи защо е толкова неадекватно?
4
1
 
16
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Какво да ги гледаме - ще са същите като всяка година - Графа, Мария Илиева, БТР и Любо от "Те". Бездарни до смърт, но със самочувстве на живи легенди.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вики от "МаТило", браво!
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Награда заслужава само КРИСИЯ ,другите некадърници- каки,лели и чичковци да и се поклонят дълбоко и да изчезнат от хоризонта
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка 9 просто са подбрани най-големите сред големите :D