Люси Дяковска в журито на X Factor

Остава в загадка последния член, засега
23 юли 2015 16:16, Александър Попов
18
Люси Дяковска в журито на X Factor
Снимка: X Factor

Популярната изпълнителката Люси Дяковска се завръща от Германия у нас, за да стане част от журито в четвъртия сезон на X Factor.

"През годините съм имала възможност да работя с някои от най-големите музикални продуценти в света, което е помогнало много в изграждането ми като артист. Винаги съм искала да споделя поне част от този опит с участниците в X Factor като ментор. Този музикален формат успя само за три сезона да създаде изпълнители, които утвърдиха своето място на българската музикална сцена", коментира Люси Дяковска.

Тя започва музикалната си кариера именно от телевизионен формат, който я събира с женската група No Angels. С платинен и златен албум, придружени с всички възможни награди, които европейският шоубизнес може да предложи, бандата е едва началото за кариерата на Люси. В момента певицата жъне успехи със солови проекти в Германия.

През 2008 година тя също бе част от журито на музикален формат - в Music Idol. Преди две години пък седна на съдийската скамейка в "Музикална академия", което бе нещо средно между музикален формат и спалня за звезди.

Така остана загадка кой е последният член на журито, след като стана ясно, че на талантите ще помагат и дават оценки Криско, Маги Халваджиян и сега Люси.

След многобройните срещи с кандидати за сцената на X Factor във Велико Търново, Варна и Бургас, екипът се отправя към следващата дестинация за кастинг в града на тепетата. На 24 и 25 юли всички таланти от Пловдив и района ще могат да демонстрират своите певчески умения и артистичност по време на прослушването в Дом на културата "Борис Христов" между 9:00 и 19:00 ч. Специален гост на кастингите ще бъде финалистката и звезда от трети сезон Невена Пейкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: люси дяковскаX Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 8 години
Коя е па тая ***? Аман от лесбийки и пропаднали хора като тая. Да си ходи в швабия и там да й се любуват на нейните тъпотии. А доколкото до това тъпо и скапано американско предаване "Х фактор" още ли има хора,които да го гледат?
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен в подобни изпростяващи шоупрограми и на гей паради май вече няма къде да се изявява
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
v germania nikoi ne ia poznava ve4e kakvi konzerti kakva kariera zatova idva v BG.
9
6
 
5
 
! Отговори
атанас преди 8 години
На фона на другите членове на журито - Маги и Криско, поне Люси има опит като журиращ и разбира от музика. Не знам какво ще го дирят първите двама, особено Маги, който като журираше в "Като две капки вода" постоянно повтаряше "че от музика не разбира и не може да коментира пеенето". Може ли човек, който не е уверен дори дали някой пее фалшиво или не, да оценява пеене? Люси каквато и да е, поне изглежда по-адекватна и компетентна в тази роля.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички да участници да държат по една лента - тайният член на журито - Б???? ще се разкрие сам.
7
4
 
21
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
Преди няколко години в едно коледно предаване по централна немска телевизия водещият попита тоз *** дали има в България коледни песни и кои са. Добитъка Люси понеже е много *** незнаеше за какво става въпрос, отговори просто че няма такива.И това недоразумение е някакъв фактор в БГ..... ужас!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тази Люси Дяковска?!А какво е "X Factor"?!Странни новини...
5
2
 
8
 
! Отговори
Бай Уй преди 8 години
Последния член е моя член. Абе не знам къде се слага пълен и къде кратък член, затова слагам члена навсякъде. Даскале...?
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo nepriatna Lisbiiki da si hodi v brd
3
3
 
17
 
! Отговори
priqtel преди 8 години
Кому е нужно тази неопределената да определя каквото и да било
2
1
 
13
 
! Отговори
ДАА преди 8 години
Ако всеки сезон слагате нови лица за жури-нещата ще ви се получат!Ама да се гледат все едни и същи физиономии,все едни и същи заучени реакции-направо е отвратно!
1
5
 
20
 
! Отговори
наясно преди 8 години
Обратни, небългари, мюсюлмани, ако има, те са с предимство в журито.